Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yorulmaya başladım bu ay serbest bıraktım kendimi düşüncelerimi kasmadan ilerlemek istiyorum. Yine yazarım ama heyecanimi kaybettim sanırım Kasmayanlar 2şer 3er doğuruyor ben böyle vücuduma ruhuma eziyet ediyorum stresten. Suratım sivilce doldu ben en son sivilceyi 3 yıl önce gördüm Boşa kürek çekiyorum gibi hissediyorum. Allah hayırlısını versin.

merhaba kızlar, bende 4 aydır o çift çizgiyi yeniden görmeyi diliyorum.. Allah aratmasın inşallah hayırlısıyla gelir

2

Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin hayirlisiyla sizde evladinizi kucağınıza alın insaAllah

Bende aynı durumdayım sanırım stresten oluyor sivilce en iyisi umursamamak ama onu da becermek mesele

Ben de akrap burcu kizlarla anlasamam pek erkekler iyi kuzenlerde filan var. Sağlıkla olsun da isterse uzayli burcu olsun.
Ama bakmada duramıyorum, terazi olsun istemiştim hayaller ve hayatlar Kasım anneleri topiği açılmış mı bile

Diğer hafta altın günler benim için değerlendireceğiz inşallah ama bu sefer heveslenmeyeceğim çünkü kalmadı heves meves adetimin 7. Günü ve hiç biteceğe de benzemiyor

Kızlar henüz güzel haber gelmedi mi bu aydan :) ama gelecek inşAllah benimde halen yumurtlama günüm gelmedi bugün de test yapınca atarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…