Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bisey daha sorcam benim dunden beri midem bulaniyo bikere istifra ettm cok rahatsiz ediyo beni gecer gecer diye bekledm sabah biseyim yoktu ogleden sonra yine basladi dayanamiyorum ayakta duramiyorum gebelik yok dun adetim bitti ama her ihtimale karsi acile gitsem kam tahlili yapiyolarmi orda

Yaparlar sağlık olacağında canım acildede yaparlar ama adet oldum deme bazen öyle olunca yapmıyorlar de günüm geçti olmadım hemen yaparlar

Yaparlar sağlık olacağında canım acildede yaparlar ama adet oldum deme bazen öyle olunca yapmıyorlar de günüm geçti olmadım hemen yaparlar
dun saglik ocagina gittim ama ogleden sonra gittim doktor sabah gelseydn yapardim dedi ogleden sonra yapmiyoruz dedi. bu sabahta biseyim yok diye gitmedm yine ogleden sonra kotu oldum esimde hasta birazdan onu acile seruma goturecem gitmisken tahlil yaptiriyim dedm

peki adet olup bitince hamilelik oluyomu ben hic duymadm. aslinda ondan suphelenmiyorum olmadigini biliyorum ama ne bilim cok midem bulaniyo gozlerim karariyo

peki adet olup bitince hamilelik oluyomu ben hic duymadm. aslinda ondan suphelenmiyorum olmadigini biliyorum ama ne bilim cok midem bulaniyo gozlerim karariyo
Kuzum benimde çok bulantı oluyordu şüpheleniyordum ama gebelik istiyoruz ya belirti arıyoruz bence ama tabi bir rahatsızlığın olabilir git yine de

Kuzum benimde çok bulantı oluyordu şüpheleniyordum ama gebelik istiyoruz ya belirti arıyoruz bence ama tabi bir rahatsızlığın olabilir git yine de
yok gercekten olmadigini biliyorum hani belirti arasam psikolojik olarak belki boyle olurum ama zaten adetim dun bitti yok yani eminim belki usutmusumdur ben yinede gunum gecti diyim tahlil yapsin bise cikmadigini gorunce belki gecer

Aynı şekildeyim bir an ben yazdım sandım psikolojik herhalde

Ekim ayında 2hafta antibiyotik kullandım reglin 1 hafta gecikti. Sonra da bu ağrılar başladı işte. Antibiyotikten mı havalardan mı anlamıyorum

Suan soka girdim birarkadasim vardi 3 yiloldu evleneli hic istemeden ugrasmadan hemen hamile klamsiti neyse sonra 1yilgecemeden yine hamile kaldi simdi yazdi sokoldum 3
Geliyor dedi
Dusunuyorumda bizleri hep ugrasanlari zoryollar bekliyor hic uğraşmadan istemeynlerin hemen oluyor
Kizhayati boyunca birkere bile test yapmamsitir ovulasyon nedir bilmez
Oyuzden gerçketen ugrasmak vs hikaye
Ben daha 5.ayimda rahimfilmi cekildim
Arkadasim o film nediyor haberi yok

selam hanımlar bende katılmak istiyorum aranıza adet tarihim 28 mart

Ben ilk oglumda üzerine gördüm normal adet oldum iki aylık olmayınca kanda gorunmedi

acilde kan verdim ama sonucu bekleyemedm eve gelmek zorunda kaldim e nabizdan gorunuu acildeki kan sonucu
devlet ya da ozel nerde yapılırsa yapılsın artık sısteme dusuyo. patolojı sonucları harıc. bı saate dustugu de oldu 6 7 saate de . neye gore gecıyolar bılmıyorum ama bakablırsın e nabızdan tabıkı.

Ay hadi insallh vardir guzel haberler verirsin bize benimde bat 7 mart goguslerim agriyodu simdi azaldi bu iki gundur agir kaldirdigim yada cok hareket ettigim zaman kasik agrisi yasiyorum acaba hamilelik belirtisi olablir mi kendi kendime mi umitleniyorum

acilde kan verdim ama sonucu bekleyemedm eve gelmek zorunda kaldim e nabizdan gorunuu acildeki kan sonucu
Üzerine gorduysen bile adetten sonra hemen cikarmi bilmiyorum ben ikinci adetim geçtiğinde bir hafta sonra öğrenmiştim. E nabizdan çıkar sanırım ama bnde bilmiyorum

Üzerine gorduysen bile adetten sonra hemen cikarmi bilmiyorum ben ikinci adetim geçtiğinde bir hafta sonra öğrenmiştim. E nabizdan çıkar sanırım ama bnde bilmiyorum
sonuclar cikti ama hic bise anlamiyorum hangi degerlere bakacam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…