Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
28inde pik gördum kızlar 9unda yanı pazartesi ovulasyon testını yapıcam tekrardan eger koyu cıkarsa umıtlenıcem malum hamılelerde pık oluyor.:) yoksa bu ay da ıptal. rabbım hayırlısını versın hepımıze

Aynı şekildeyim bir an ben yazdım sandım psikolojik herhalde

8 aylik evliyim ama bende 6 cm cikolata kisti var doktor gebe kalamayabilirsin dedi o yuzden denemeye basla dedi 2 aydir deniyoruz bu ayda olmazsa 3 olacak
O lanet kistden bende de var maalesef ama benim kuzenim de 3 tane vardı ve doğal yollardan hamile kaldı.Benim dr bana hamile kalamıyabilirsin diye bişey söylemedi.İçini ferah tut sen elbet bi gün hepimiz evlatlarımıza kavuşucaz inşallah

yaa insallah bilmiyorum bana 4 ay dene olmazsa gel dedi bu ayda olmazsa 1 ay kaliyo

merhaba canım, geçen gün seninle yazışmıştık. O günden sonra daha sakinim bilyormusun. Bu ay olacak diye hergün takmıyorum artık.
merhaba çok sevindim kuzum at kafadan düşünme hiçbir şey, niye niye diye sormadıkça gelecek o bebiş darısı da başımıza olacak inşallah

Arkadaşlar martta hamiş yokmu daha benmi kaçırdım

Ben dr dan geldim bu sefer femare başlattı baktı klomenle olmuyor Pazartesi gidicem tekrar kontrole iğne olucam
Femare kullanan var mı aramız da kızlar
Ben canım..2 aydır kullanıyorum ilk klomenle başladık sonra o ay olayınca femara verdi o da olmadı bu 3.ayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…