• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık 🤗
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım 🤗

@hasbeee 20 mart

@Tokerrr 26 şubat

@Life light 2 mart

@Ipek8006 4 mart

@Hufezaa 26 mart

@Tugce3333 10 mart

@Mmmmmerveeeee 20 mart

@Masalmina 17 mart

O Orkidem 17 mart

@moonandstar 27 şubat

@xy35 6 mart

@Calypso95 14 mart

R Rainbow3461 10 mart

@Nimet yardim 17 mart

@Esennn91 15 mart

@Bensiz58 28 şubat

@Jamie35 5 mart

@yubucukp 8 mart

@Sinebend 5 mart

@arzu123 23 mart

@yazasimvar 24 Mart

R ressamasel 20 mart

@Nosking 5 mart

@benibekleyin 9 mart

-bridget- -bridget- 20 mart

@Eunmi3535 20 mart

ozmut ozmut 16 Mart

@Askkadiniii 16 Mart

Merhabaa kizlarr.. bat 10 mart beni de alir misiniz araniza 😊🙏

Aa hemsehrimm 😍 cok sevindim valla. Ben sakaryada yasiyorum isim geregi. Yazdan yaza oralara gelirim. Sen ne zamandir bebek dusunuyorsun?
Aynen bende çok sevindim ya🥰 bende istanbul da yaşıyorum ama her yaz eşimde sinoplu gitmeye gayret ediyoruz 😃benim evliliğin 4.senesi ilk sene istemedim ama hamile kaldım dış gebelik oldu ondan sonra da hiç olmadı yani aslında toplasan 2 sene denebilir bu sene yoğunlaştık daha çok önceden olursa olur diyorduk da artık yaş 30 a gelince😅 sen ne zamandır istiyorsun

Aynen bende çok sevindim ya🥰 bende istanbul da yaşıyorum ama her yaz eşimde sinoplu gitmeye gayret ediyoruz 😃benim evliliğin 4.senesi ilk sene istemedim ama hamile kaldım dış gebelik oldu ondan sonra da hiç olmadı yani aslında toplasan 2 sene denebilir bu sene yoğunlaştık daha çok önceden olursa olur diyorduk da artık yaş 30 a gelince😅 sen ne zamandır istiyorsun

Ay Allah aratmadan bunaltmadan versin insallah kardesim. Ben aslinda 14 eylulde 43 gunluk bebegimi kaybettim. Ocak ayindan beri korunmuyoruz ama yumurtlama gunu filan da takip ettigimiz yok. Bakalim ne zaman dilerse Allah o zaman nasip eder. Saglikla kucagimiza aliriz bu sefer insallah 🙏😊

Ay Allah aratmadan bunaltmadan versin insallah kardesim. Ben aslinda 14 eylulde 43 gunluk bebegimi kaybettim. Ocak ayindan beri korunmuyoruz ama yumurtlama gunu filan da takip ettigimiz yok. Bakalim ne zaman dilerse Allah o zaman nasip eder. Saglikla kucagimiza aliriz bu sefer insallah 🙏😊
Amin amin inşallah canım ya.. Çok üzüldüm çok zor bir şey gerçekten.. Dediğin gibi Allah aratmadan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah🙏🏻 valla kafana takmadığın zaman oluyor ben onu biliyorum sadece ama o da çok zor işte😅 bir kere olmuş yine olır Allahın izniyle inşallah

Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık 🤗

@hasbeee 20 mart

@Tokerrr 26 şubat

@Life light 2 mart

@Ipek8006 4 mart

@Hufezaa 26 mart

@Tugce3333 10 mart

@Mmmmmerveeeee 20 mart

@Masalmina 17 mart

O Orkidem 17 mart

@moonandstar 27 şubat

@xy35 6 mart

@Calypso95 14 mart

R Rainbow3461 10 mart

@Nimet yardim 17 mart

@Esennn91 15 mart

@Bensiz58 28 şubat

@Jamie35 5 mart

@yubucukp 8 mart

@Sinebend 5 mart

@arzu123 23 mart

@yazasimvar 24 Mart

R ressamasel 20 mart

@Nosking 5 mart

@benibekleyin 9 mart

-bridget- -bridget- 20 mart

@Eunmi3535 20 mart

ozmut ozmut 16 Mart

@Askkadiniii 16 Mart
Bendee 👋🏻
Bat 12 Mart

@hasbeee 20 mart

@Tokerrr 26 şubat

@Life light 2 mart

@Ipek8006 4 mart

@Hufezaa 26 mart

@Tugce3333 10 mart

@Mmmmmerveeeee 20 mart

@Masalmina 17 mart

O Orkidem 17 mart

@moonandstar 27 şubat

@xy35 6 mart