Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilenler yorumlarsa sevinirim

Eklentiler

• E03DB94B-9D2F-40A2-88D2-002B39CBBE2F.jpeg
    159,8 KB · Görüntüleme: 20
  • 034C3DB7-D74B-4184-A92A-1B19283E8338.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 17
Mesela 1.foto sün yaptığım test çizgi belirgin ama bugun o testteki çizgi silikleşmiş. Asbei @ressamasel
Sıvıya dikkat etmemiş olabilirsin. Yarım bardak su içip 3 4 saat sonra sıkışık idrarla yapmalısın. O gün hiç 1 bardaktan fazla içmemelisn

Sıvıya dikkat etmemiş olabilirsin. Yarım bardak su içip 3 4 saat sonra sıkışık idrarla yapmalısın. O gün hiç 1 bardaktan fazla içmemelisn
Anladım canım 2 saat önceden sıvı tüketimini bırakarak yapıyorum ve sıkışık idrarla ama henüz yumrtlama olmamış demi benim anlamadığım test sonradan silikleşebilir mi biz sadece ilk 5 dakikada cıkam sonucu mu dikkate almalıyız

Ama cnm nede olsa birazdan sıvıyı kesecem diyip bir sürahi su içersen olmaz o gün boyunca oruçlu gibi olacaksın. Azar azar. Mesela sabah 7 de kalk ilk idrarını yap yarım bardak su iç saat 11 de ikinci idrarla test yap işte kesin sonuç bu şekilde çıkar sonra testi yaptıktan sonra yine yarım bardak su içip 3 4 saat sonra tekrar test

Tam kopkoyu olacak t çizgisi c den daha koyu olduğunda çatlamak üzere demek. T çizgisi silinmeye başlayınca çatlamış demek

. Testin üstünde 8 saat arayla test yapılmalıdır yazıyor ama bende sabah genelde 7 8 gibi mutlaka kalkarım tuvalete daha sonra uyanınca direk 2. İdrarla yapıyorum bu testi . Ama yinede 1 gün arayla biz değerlendiriyoruz tutar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…