Yani insallah hiç üzulmemişsindir. İnsallah Allah avladina da sana da hayırlı ömürler versin. Ben 28.5 yaşındayım hala sımarık kız çocuğu modundayım. Bana senin durumunu duymak bile travma geliyor. Yanlış anlama lütfen. Bilmiyorum kendimi anlatabiliyor muyum? İnşallah kocan iyidir.Evet kuzum ama artık büyüdüm alıştım şimdi herkez benim yaşımda evli yada evlenio basta çok zorlaniodum şuan iyiyizSağol kuzum düşündüğün için çok tatlısın ❤
Oku canım bence kadınlar güçlüdür hem çocuk hem okul olur yani yaşın gençOkul okumuyorum canım ama dışarıdan yazılcam inşallah orta okul mezunuyum lise 1den terk malesef ☺❤
Bende 22Hoşgeldin canım bende aynı 2. Çocuğu istiyorum 1 kızım var ilk gece hamile kaldım şuan 6 yaşında benim yaşım 22 erken anne oldum 4 aydır korunmuyorum bu 5.ayim insallah bu ay tutar bakalim kismet ❤
Amin cnm benim inşallah çok sağol inşallah olur ben dedim çok açılmasın arası rabbim inşallah nasip ederse biran önce olur 2.bebislerimizAmin kuzum insallah❤amin kuzum hepimize inşallah tez zamanda sağlıkla ❤ sende çok gençsin daha olur inşallah senin kızın daha küçük zaten ben yeni yeni oturttum kafamda çocuk meselesini daha önce korkuyordum erken diye ☺
Atarsan bakarız canımKızlar ovulasyon testi kullanan var mı ben yapıyorum çizgi biraz koyu oluyor o teste ertesi gün baktığımda silikleşmiş oluyor sizinde öyle mi
Ben yapıyorum cnm anlıyorum istersen at buraya bilenler yorum yapsnKızlar ovulasyon testi kullanan var mı ben yapıyorum çizgi biraz koyu oluyor o teste ertesi gün baktığımda silikleşmiş oluyor sizinde öyle mi
umarim bebegimde olur bu ayda ilkayina kavuşur inşalalhMart 10dogum gunum benim inşalalh mart ayi uğurlu gelecek bana
Mervee kist için karından mı muayene ediyor seninde doktorun yoksa alttan mı??Evet gittim bugün 3. Gündü kist var mı yok mu baktı sorun yok dedi klomen verdi yine
Kontrol edilir canım ilaç kullanıyorsan illa ki çağırır atabildin mi o yumurtaları regl ile ona bakılır beni de çağırıyor doktorum.E bende de olmuyor. Hiç ağrı sızı vs. şikayetim de olmuyor ama her ay 3. Gün kontrok ediyor. Kafam karıstı niye farklı bu uygulama.
Benimkine alttan baktı ama devlette karından bakıldıMervee kist için karından mı muayene ediyor seninde doktorun yoksa alttan mı??
Amin kuzumYani insallah hiç üzulmemişsindir. İnsallah Allah avladina da sana da hayırlı ömürler versin. Ben 28.5 yaşındayım hala sımarık kız çocuğu modundayım. Bana senin durumunu duymak bile travma geliyor. Yanlış anlama lütfen. Bilmiyorum kendimi anlatabiliyor muyum? İnşallah kocan iyidir.
Bende 2018 kasım başı çekildim kalamadım canımBen rahim filmi çekindim ama halen kalamadın
Okuyicam insallah kuzum ❤Oku canım bence kadınlar güçlüdür hem çocuk hem okul olur yani yaşın genç
Beni ilk ay alttan sonra ki 2 ay karından etti zaten bir şey yok kist falan atmışsın dedi.Dedim bakalım sizin ki nasıl yanlış bir şey olmasın gerçi 3 gün sonra tekrar çağırıp alttan yine bakıyorBenimkine alttan baktı ama devlette karından bakıldı
Amin kuzum insallahAmin cnm benim inşallah çok sağol inşallah olur ben dedim çok açılmasın arası rabbim inşallah nasip ederse biran önce olur 2.bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?