- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
Canım bende 2 defa aşılama olmuştum. İlişki bana tavsiye etmemişti çünkü eşim sperm verecek ya o spermlerin kalitesini de düşünüyorlar. İlişki ye girseniz sık ilişki dolayısıyla sperm kalitesini etkilemiş oluyor.Kızlar doktor bana klomen vermişti birde folikasit kullandım bugün kontrole gittim ultrasyondan yumurtama baktı birer tane hem sağda hem solda istediği olgunlukta yumurta gördü pazartesi gel çatlama verceğim dedi ayrıca çarşamba da aşılamam olucak Allahın Allah'ın izniyle kızlar peki ben sormayı unuttum doktora ilişki olsunmu kaç gün perhiz olunuyor bilenler var ki aşılama çarşamba olcak yardım edin kızlar
Üzülme canım benim de aynı, iki aydır ovulasyonla takip ettim bu ay dikkat ettim günleri değerlendirdim yattım kalkmadım, bal tarçın çörekotu yedim ama olmadı nasip değilmiş.
Senelerce bekleyenler var biz daha yolun başındayız, moral bozmak yok
Ben de regl oldum kafam rahatladı var mı yok mu düşünmekten stres olmuştum
Benim ilk ayım canım
Ay kız bi bitmek bilmedi bu bannn. Tmm durucam inşallahNihayet.uslu dur.
Burda ne insanlar geldi ne insanlar gitti ben de gelip gelip hepsine maydonoz oldum. Şimdi regl oldum nisan ayından devam ediyoz.Ay kız bi bitmek bilmedi bu bannn. Tmm durucam inşallah
Hepsini kaçırdım deseneBurda ne insanlar geldi ne insanlar gitti ben de gelip gelip hepsine maydonoz oldum. Şimdi rehl oldum nisan ayından devam ediyoz.
Hepsini kaçırdım desenekaç hamile çıktı grubumuzdan
Yok daha bırakmam siziKızz hoşgeldin gitme bi daha bi yerlere
Gebelik belirtileriniz nelerdi ?Hayırlısıyla görürsün inşallah ☺ ben daha o evrelere gelemedim 15 gün sonra felan giderim herhalde kadın doğuma
Gebelik belirtileriniz nelerdiMerhabaa ben de hamileyim kan testi vermedim daha adetime 2 gün var
32 yaşımdayım canım ocakta yeni yaşımı karşıladımÇok yakınmışız birbirimize. Yaş kaç sizin
Bata 3-4 gün kala kasığımda özellikle uzandigimda iğne batması oluyordu başka pek bir belirtim olmadı benimGebelik belirtileriniz nelerdi ?
Hayırlı olsun gebelik belirtileriniz nelerdi ?İnşAllah canım benim
arkadaşım inşallah hamilesindir ama herkese gebelik belirtin nedir diye soracak mısınHayırlı olsun gebelik belirtileriniz nelerdi ?
Canım sadece belimin aşırı Ağrıdıgını hissettim uykudan kalkınca belim ağrıyordu başka olmadıHayırlı olsun gebelik belirtileriniz nelerdi ?
Ya evet nasip olmayınca olmuyor işte..Hayırlısı diyelim. Ben çok umutluyum ama. Adet oldum daha hala başım dönüyor. Sabah kusma noktasına geldim midem bulandı. Ama demek ki hep kendimize yapıyoruz.
Evet en azından şuan içim rahat. Kafamda acaba düşüncesi kalmadı. Kısmet artık. İnşallah Nisan ayında olur hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?