• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ocak sonunda karar verdik canım ama o ay yumurtlama kaçmıştı zaten.
O yüzden ocağı saymazsak 2 ay oldu işte.
2 aydır ovulasyon testi de kullanıyorum.😊

Oo aynı gidiyoruz gerçekten. Bizim de şubat mart oldu henüz. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. Ama bidahaki ay denemiycem sanırım 🤦‍♀️ psikolojik olarak sürekli test yapma isteğim geliyor 😂😂 en azından diyorum silik de olsa ovulasyon testinde çift çizgi var 🤣

Kızlarrr ne yapıyorsunuz bakalım. Herkes evinde ekmeğini yaptı mı 😂😂

Ya benim de ne olacağım belli olsaydı nisana mı gideceğim kasım a mı 😂 4 gün kaldı adet tarihine ama inanılmaz bel ağrım var hadi bel ağrısı adetten önce de olurdu diyorum ama göğüslerim de ara ara sızlama oluyor o pek olmazdı sanki adetten önce 🤷🏻‍♀️ Testim de yok hiç kalmadı bu kadar erken yapsak çıkar mı acaba

Ya benim de ne olacağım belli olsaydı nisana mı gideceğim kasım a mı 😂 4 gün kaldı adet tarihine ama inanılmaz bel ağrım var hadi bel ağrısı adetten önce de olurdu diyorum ama göğüslerim de ara ara sızlama oluyor o pek olmazdı sanki adetten önce 🤷🏻‍♀️ Testim de yok hiç kalmadı bu kadar erken yapsak çıkar mı acaba
2 gün kala çıkar ☺️

Back