- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Aynen öyle canım ben 17 sinde ilk kan vermeye gittim bugün 27 si oldu halen bekliyorum keseyi görmek içinAmin teşekkür ederm canım , erken ogrenmeye çalıştık şimdi yine beklemedeyizpazartesi tekrar çağırdı aile hekimim
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adınaMerhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktıpazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin
Evet malesefAynı şeyleri yaşamaşz kuzum çok pis bir hastalık preeklemsi ama inşAllah güzel günler gelecek sen bebeğini kaçıncı haftada kaybettin
Hayırlısıyla görürsün inşallahAynen öyle canım ben 17 sinde ilk kan vermeye gittim bugün 27 si oldu halen bekliyorum keseyi görmek için
Canım çok sevindim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınMerhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktıpazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin
Aynen kuzum bende pazartesi gideceğim doktorum çağırdı peki iki günde bir değer takibi yapacak mısınHayırlısıyla görürsün inşallahben daha o evrelere gelemedim 15 gün sonra felan giderim herhalde kadın doğuma
Pazartesi gidicem değere baktiricam muhtemelen yine takip der aile hekimiAynen kuzum bende pazartesi gideceğim doktorum çağırdı peki iki günde bir değer takibi yapacak mısın
Hayırlısı inşAllahPazartesi gidicem değere baktiricam muhtemelen yine takip der aile hekimi
Hayırlı uğurlu olsun cnm aminn inşallahMerhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktı ☺ pazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin
Ben de adet oldum kızlar. Ovulasyon testi ile takip yaptım ama.......Gözyaşım pıt.
ilk deneyişin miydi
hayırlısı olsun canım çok da sıkma canını herşey de bir hayır vardır. Bende bekliyorum bakalım 6 gün var adete
Nihayet.Selam kızlarrrrrr yeni bitti mübarek ban
Ben de adet oldum kızlar. Ovulasyon testi ile takip yaptım ama.......Gözyaşım pıt.
Benim ilk ayım canımAmin inşallah hayırlısı olsun. Sizin ne kadar oldu denemeye başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?