• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktor bana klomen vermişti birde folikasit kullandım bugün kontrole gittim ultrasyondan yumurtama baktı birer tane hem sağda hem solda istediği olgunlukta yumurta gördü pazartesi gel çatlama verceğim dedi ayrıca çarşamba da aşılamam olucak Allahın Allah'ın izniyle kızlar peki ben sormayı unuttum doktora ilişki olsunmu kaç gün perhiz olunuyor bilenler var ki aşılama çarşamba olcak yardım edin kızlar 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Canım bende 2 defa aşılama olmuştum. İlişki bana tavsiye etmemişti çünkü eşim sperm verecek ya o spermlerin kalitesini de düşünüyorlar. İlişki ye girseniz sık ilişki dolayısıyla sperm kalitesini etkilemiş oluyor.

Üzülme canım benim de aynı, iki aydır ovulasyonla takip ettim bu ay dikkat ettim günleri değerlendirdim yattım kalkmadım, bal tarçın çörekotu yedim ama olmadı nasip değilmiş.
Senelerce bekleyenler var biz daha yolun başındayız, moral bozmak yok 😊
Ben de regl oldum kafam rahatladı var mı yok mu düşünmekten stres olmuştum 😀

Ya evet nasip olmayınca olmuyor işte.. 😌 Hayırlısı diyelim. Ben çok umutluyum ama. Adet oldum daha hala başım dönüyor. Sabah kusma noktasına geldim midem bulandı. Ama demek ki hep kendimize yapıyoruz.

Evet en azından şuan içim rahat. Kafamda acaba düşüncesi kalmadı. Kısmet artık. İnşallah Nisan ayında olur hepimizin 🤲

Ya evet nasip olmayınca olmuyor işte.. 😌 Hayırlısı diyelim. Ben çok umutluyum ama. Adet oldum daha hala başım dönüyor. Sabah kusma noktasına geldim midem bulandı. Ama demek ki hep kendimize yapıyoruz.

Evet en azından şuan içim rahat. Kafamda acaba düşüncesi kalmadı. Kısmet artık. İnşallah Nisan ayında olur hepimizin 🤲

Umudun önümüzdeki aydan olsun artık canım inşallah Nisan'da olur 😊🤲
Biraz da rahat olmak lazım stres hormonlarla bile oynuyor ondan sakin kalmaya çalış 😊

Kızlar ben ovülasyon testini önümüzdeki ay için alacağım da kaçlık almak gerekir sizce en az

Back