• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun bende aynı şeyi yaşadım 😞 5 ay önce bebeğimi preaklempsi ve hellp sendromu yüzünden kaybettim 7 aylıktı. Yüksek tansiyon ve 4 gr protein kaçağı vardı. Karaciğer değerlerim çok bozulunca acil bebeğin kalbini durdurup normal doğum yaptırdılar😞 sonra pıhtılaşma testleri yaptırdım pai-1 genim homozigot çıktı. Sen hangi doktorlarla Görüştün canım neler dedi 🙏🏻
Aynı şeyleri yaşamaşz kuzum çok pis bir hastalık preeklemsi ama inşAllah güzel günler gelecek sen bebeğini kaçıncı haftada kaybettin

Vardır bunda da bir hayır diyelim canım önümüzdeki aya artık inşallah 😊

Hayırlısı olsun canım insallah güzel gelir değerin bize de haber ver 😊
10 dpo bugün erken mi yoksa olsa çıkar miydi 🤔

Yani şöyle 10 gün sonra hayalet çizgi gören var ama yine de çok çok erken en azından 12 gün olsun bence o zaman tekrarla.
Adet olmazsam 2 gün sonra yine test yapayım madem. Yalnız inatla negatifi inkar ediyorum illa ikinci çizgiyi görcem orda😂

Merhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktı ☺ pazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim inşallah uğur getirirsiniz bize hamile olan arkadaşlar :nazar::KK200:

Merhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktı ☺ pazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin

Hadi hayırlı olsun canım. İnşallah güzel artar değerin, sağlıkla kucağına alırsın. 🤲
Yalnız bizim testler baya hassasmış 😀 aynı testler var galiba surelap değil mi sendeki ?

Adet olmazsam 2 gün sonra yine test yapayım madem. Yalnız inatla negatifi inkar ediyorum illa ikinci çizgiyi görcem orda😂

Haha insan inanamiyor ben de öyle oldum, nasıl olur nasıl negatif filan 😅
Canım vücudum ben inanamayınca, regl 1 gün önce geldi al sana negatif dedi :KK70:

Hadi hayırlı olsun canım. İnşallah güzel artar değerin, sağlıkla kucağına alırsın. 🤲
Yalnız bizim testler baya hassasmış 😀 aynı testler var galiba surelap değil mi sendeki ?

Canım vücudum ben inanamayınca, regl 1 gün önce geldi al sana negatif dedi :KK70:
Sizinki kanıtlamış ben daha regl de olmadım

Sizinki kanıtlamış ben daha regl de olmadım

İnşallah seninki de pozitifi kanıtlar ve gelmez 😊
Öyle bişey ki insan bekleme aşamasında çok yoruluyor yoksa regl olunca ben çok da üzülmedim vardır bir hayır dedim. Belirsizlik kötü.

Merhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktı ☺️ pazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin
Hayırlı olsun kuzum 🥰çok sevindim hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah çok sevindim benim de ilk değerim 18 çıkmıştı

Amin inşallah Allah sanada nasıp etsin hayirlsiyla.
Evet canm surelap testler güzelmiş bende başka marka alınca farkettim hassas olduğunu ve kaliteli olduğunu ☺️

Hayırlı olsun kuzum 🥰çok sevindim hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah çok sevindim benim de ilk değerim 18 çıkmıştı
Amin teşekkür ederm canım , erken ogrenmeye çalıştık şimdi yine beklemedeyiz😄 pazartesi tekrar çağırdı aile hekimim

Amin inşallah Allah sanada nasıp etsin hayirlsiyla.
Evet canm surelap testler güzelmiş bende başka marka alınca farkettim hassas olduğunu ve kaliteli olduğunu ☺

Amin canım inşallah.
Evet artık başka marka almam hem uygun fiyatı hem hassasmış baya 😀

Back