- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
ay hadi inşallah bekliyoruz sonuçlarınıYaptım canm farklı marka bir test aldım ondada silik çıktı kan verdim bende bekliyorum pazartesi vericektm esim ise gitmeyince fırsat aile hekimine gittim hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hadi inşallah bekliyoruz sonuçlarınıYaptım canm farklı marka bir test aldım ondada silik çıktı kan verdim bende bekliyorum pazartesi vericektm esim ise gitmeyince fırsat aile hekimine gittim hemen
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabaa ben de hamileyim kan testi vermedim daha adetime 2 gün var
Aynı şeyleri yaşamaşz kuzum çok pis bir hastalık preeklemsi ama inşAllah güzel günler gelecek sen bebeğini kaçıncı haftada kaybettinCanım çok geçmiş olsun bende aynı şeyi yaşadım 5 ay önce bebeğimi preaklempsi ve hellp sendromu yüzünden kaybettim 7 aylıktı. Yüksek tansiyon ve 4 gr protein kaçağı vardı. Karaciğer değerlerim çok bozulunca acil bebeğin kalbini durdurup normal doğum yaptırdılar sonra pıhtılaşma testleri yaptırdım pai-1 genim homozigot çıktı. Sen hangi doktorlarla Görüştün canım neler dedi
10 dpo bugün erken mi yoksa olsa çıkar miydiVardır bunda da bir hayır diyelim canım önümüzdeki aya artık inşallah
Hayırlısı olsun canım insallah güzel gelir değerin bize de haber ver
10 dpo bugün erken mi yoksa olsa çıkar miydi
Ayy ne güzel böyle haberler almak hyirli olsun cnm inş darısı bizeMerhabaa ben de hamileyim kan testi vermedim daha adetime 2 gün var
Adet olmazsam 2 gün sonra yine test yapayım madem. Yalnız inatla negatifi inkar ediyorum illa ikinci çizgiyi görcem ordaYani şöyle 10 gün sonra hayalet çizgi gören var ama yine de çok çok erken en azından 12 gün olsun bence o zaman tekrarla.
Merhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktı ☺ pazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
[/QUOTE
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim inşallah uğur getirirsiniz bize hamile olan arkadaşlarMerhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktı ☺ pazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin
Teşekkür ederim amin inşallah gönlünüze göre versin AllahHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim inşallah uğur getirirsiniz bize hamile olan arkadaşlar
Amin canım amin hepimizin inşallahTeşekkür ederim amin inşallah gönlünüze göre versin Allah ☺
Merhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktı ☺ pazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin
Adet olmazsam 2 gün sonra yine test yapayım madem. Yalnız inatla negatifi inkar ediyorum illa ikinci çizgiyi görcem orda
Sizinki kanıtlamış ben daha regl de olmadımHadi hayırlı olsun canım. İnşallah güzel artar değerin, sağlıkla kucağına alırsın.
Yalnız bizim testler baya hassasmış aynı testler var galiba surelap değil mi sendeki ?
Haha insan inanamiyor ben de öyle oldum, nasıl olur nasıl negatif filan
Canım vücudum ben inanamayınca, regl 1 gün önce geldi al sana negatif dedi
Sizinki kanıtlamış ben daha regl de olmadım
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah çok sevindim benim de ilk değerim 18 çıkmıştıMerhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktı pazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin
Amin inşallah Allah sanada nasıp etsin hayirlsiyla.Hadi hayırlı olsun canım. İnşallah güzel artar değerin, sağlıkla kucağına alırsın.
Yalnız bizim testler baya hassasmış aynı testler var galiba surelap değil mi sendeki ?
Haha insan inanamiyor ben de öyle oldum, nasıl olur nasıl negatif filan
Canım vücudum ben inanamayınca, regl 1 gün önce geldi al sana negatif dedi
Amin teşekkür ederm canım , erken ogrenmeye çalıştık şimdi yine beklemedeyiz pazartesi tekrar çağırdı aile hekimimHayırlı olsun kuzum çok sevindim hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah çok sevindim benim de ilk değerim 18 çıkmıştı
Amin inşallah Allah sanada nasıp etsin hayirlsiyla.
Evet canm surelap testler güzelmiş bende başka marka alınca farkettim hassas olduğunu ve kaliteli olduğunu ☺