• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktı ☺️ pazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına 😍 darısı başımıza 🙏🏻

Aynı şeyleri yaşamaşz kuzum çok pis bir hastalık preeklemsi ama inşAllah güzel günler gelecek sen bebeğini kaçıncı haftada kaybettin
Evet malesef 😞😞 27 haftalıktı kızım. Ve benim daha önceden de bir kalbi durması sonucu ölen bebeğim olduğu için en başından beri coraspirin kullanıyordum. ama yeterli gelmedi demek ki. Senin pıhtılaşman var mı peki. Bir de perinatoloğa mı gidiyorsun istersen özelden yaz buradaki arkadaşları rahatsız etmeyeyim 🙈

Merhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktı ☺️ pazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin
Canım çok sevindim inşallah sağ salim kucağınıza alırsın

Merhabalar kan sonucumu aldm HCG 14 çıktı ☺ pazartesi tekrar gidecegim değer katlanmismi diye Allah burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı zaman da sağlıklı sihhatli evlâd nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun cnm aminn inşallah

😞 hayırlısı olsun canım çok da sıkma canını herşey de bir hayır vardır. Bende bekliyorum bakalım 6 gün var adete

Kızlar doktor bana klomen vermişti birde folikasit kullandım bugün kontrole gittim ultrasyondan yumurtama baktı birer tane hem sağda hem solda istediği olgunlukta yumurta gördü pazartesi gel çatlama verceğim dedi ayrıca çarşamba da aşılamam olucak Allahın Allah'ın izniyle kızlar peki ben sormayı unuttum doktora ilişki olsunmu kaç gün perhiz olunuyor bilenler var ki aşılama çarşamba olcak yardım edin kızlar 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Ben de adet oldum kızlar. Ovulasyon testi ile takip yaptım ama....... 🥺🥺🥺😢 Gözyaşım pıt.

Üzülme canım benim de aynı, iki aydır ovulasyonla takip ettim bu ay dikkat ettim günleri değerlendirdim yattım kalkmadım, bal tarçın çörekotu yedim ama olmadı nasip değilmiş.
Senelerce bekleyenler var biz daha yolun başındayız, moral bozmak yok 😊
Ben de regl oldum kafam rahatladı var mı yok mu düşünmekten stres olmuştum 😀

Back