- 5 Aralık 2019
- 303
- 312
- 18
- 40
Aminn canım benim Rabbim sanada yaşatsın en kısa zamanda inşallahHayırlı olsun çok güzel yaşadığınız Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizide duanıza almayı unutmayın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım benim Rabbim sanada yaşatsın en kısa zamanda inşallahHayırlı olsun çok güzel yaşadığınız Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizide duanıza almayı unutmayın lütfen
Amiiiiin inşallah Allah razı olsun canımAminn canım benim Rabbim sanada yaşatsın en kısa zamanda inşallah
Amin canım inan bende bunun için yazdım.herkesin belirtisi var bende yok diyordum bu seferde hiç belirtisiz direk yerleşme kanamasıyla anladım...Allahtan ümit kesilmez Rabbim nasip etsin En kısa zamanda sanada inşallahhayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. böyle güzel haberler duyunca ümitleniyoruz iyi geliyor
Allah razı olsun. aminAmin canım inan bende bunun için yazdım.herkesin belirtisi var bende yok diyordum bu seferde hiç belirtisiz direk yerleşme kanamasıyla anladım...Allahtan ümit kesilmez Rabbim nasip etsin En kısa zamanda sanada inşallah
Canım yazdım kimse cevap vermedi görmedi kimse heralde sayfanın dışındaki emojileri nasıl kullanıyorsunuz burdakiler kısıtlı bende çözemedimAllah razı olsun. amin
canım telefondan girdiğimde bütün emojileri kullanabiliyorum. bilgisayardan girdiğimde sadece sitenin kendi emojilerini kullanabiliyorumCanım yazdım kimse cevap vermedi görmedi kimse heralde sayfanın dışındaki emojileri nasıl kullanıyorsunuz burdakiler kısıtlı bende çözemedim
Telefondan giriyorum aslında neden bende böyle kicanım telefondan girdiğimde bütün emojileri kullanabiliyorum. bilgisayardan girdiğimde sadece sitenin kendi emojilerini kullanabiliyorum
Preeklemsi geçirdiğim için bebeğimin eşi tansiyondan dolayı ayrıldığı için ve tansiyondan dolayı organ yetmezliğine girdiğim içinCanım neden iğne kullanman gerekiyor paylaşabilir misin
Amin canım inşallah hepimiz alırız kucaklarımızaHayırlı geceler ben normal bekliyorum bugüne kadar hiç ilaç falan kullanmadım bir boş gebeliğim oldu 4 ay önce şimdi ovu testi yapıyorum beklemedeyim bende inşallah dilediğini alırsın
Merhabaa ben de hamileyim kan testi vermedim daha adetime 2 gün varSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 24 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 23 Mart
R ressamasel 20 mart
Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
@BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
@MelodiXX 28 mart
@zeyoo91 24 mart
@brcnyldz13 15 mart
@bsr0745 10 mart
@Hayalmeyal3 20 mart
@Gulcan2904 12 Mart
@Karagullu 31 mart
@Kuzeylitekeli 22 mart
@Glnkymn 19 mart
@Nnuurrr 11 mart
@Tugce6838 24 mart
@Missyloves 20 mart
@Mavigeyik 19 mart
@Merve33444 16 mart
@Etatli 16 mart
maşallah canım hayırlı olsun.saplıkla gelsin bebişinMerhabaa ben de hamileyim kan testi vermedim daha adetime 2 gün var
Yaptım canm farklı marka bir test aldım ondada silik çıktı kan verdim bende bekliyorum pazartesi vericektm esim ise gitmeyince fırsat aile hekimine gittim hemen
Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucaginiza bende kan verdim bugün beklemedeyimMerhabaa ben de hamileyim kan testi vermedim daha adetime 2 gün var
Yaptim ya negatif adetimi bekliyorum
Hayırlısı olsun canımYaptim ya negatif adetimi bekliyorum
Hayırlısı olsun canm ne kadar dir istiyirsunuzYaptim ya negatif adetimi bekliyorum
Yaptim ya negatif adetimi bekliyorum
Yaptım canm farklı marka bir test aldım ondada silik çıktı kan verdim bende bekliyorum pazartesi vericektm esim ise gitmeyince fırsat aile hekimine gittim hemen
Canım çok geçmiş olsun bende aynı şeyi yaşadım 5 ay önce bebeğimi preaklempsi ve hellp sendromu yüzünden kaybettim 7 aylıktı. Yüksek tansiyon ve 4 gr protein kaçağı vardı. Karaciğer değerlerim çok bozulunca acil bebeğin kalbini durdurup normal doğum yaptırdılar sonra pıhtılaşma testleri yaptırdım pai-1 genim homozigot çıktı. Sen hangi doktorlarla Görüştün canım neler dediPreeklemsi geçirdiğim için bebeğimin eşi tansiyondan dolayı ayrıldığı için ve tansiyondan dolayı organ yetmezliğine girdiğim için