- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Sağol canım darısı hepinize inşAllah bende sağlıkla kucağıma alırım inşAllah bakalım iki gün sonra yine kan vereceğimR ressamasel tebrik ederim cnm hayırlı olsun inşallah darısı bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım darısı hepinize inşAllah bende sağlıkla kucağıma alırım inşAllah bakalım iki gün sonra yine kan vereceğimR ressamasel tebrik ederim cnm hayırlı olsun inşallah darısı bizlere
Hayırlı olsun canımmVardı kuzum kan sonucum 18 çıktı
Aynen oyle bir sivilce cikti cenemde aglayacagim nerdeyse kesin adet olacagim diye sibilceye bakip duruyorumSabah salak gibi tutmadim kendimi test yaptim cozgi kopkoyu oldu ikinci cizgiyi bekledim çıkmadı tertemiz testi çöpe attim sabahdan beri modum o kada4 düşükki bi kac gündür olan belirtiler durdu sanki ya var ya napiyosa insan kendine yapiyor.
AmiinAy insallah hayirlisi olsun herkes icin
Adet olursan yaz bana insallah olmayiz canmAynen oyle bir sivilce cikti cenemde aglayacagim nerdeyse kesin adet olacagim diye sibilceye bakip duruyorum
Sen ne zamn test yapacaksinAdet olursan yaz bana insallah olmayiz canm
Kuzum ikinci çizgi değerim 18 olmasına rağmen ilk on dakika içinde hemen gördüm ama yeni olduğu için çok siliktiR ressamasel tebrik ederim canım sağlıklı bir gebeliğin olsun
İkinci çizgi kaç dk içinde çıktı bu arada ?
Amin canım inşAllah ama hamile kalmak için bir yılda neler denedim nelerR ressamasel tebrik ederim sağlıcakla alın kucaginiza darısı bizlerin başına
İnşAllah kuzum ya henüz değerim 18 korkuyorum bende bakalımR ressamasel canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebeliktir güzel güzel artar değerin
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla gelir umarım. Bu dönemde özellikle dikkat et, şu corona belası ciddi sokağa çıkma, kontroller için hastaneye gitmen gerekecek sürekli iyi koru canım kendini.Kızlar burdan hepinize yazayım adetime 3 gün var değerim 18 çıktı ama korkuyorum biliyorsunuz 32 haftalık bebeğim karnımda ölmüştü ve sezeryan olmuştum sonrasında yoğun bakımda yatmıştım ve bir sene kalp tedavisi gördüm özetle bu hikayem korkuyorum ama mutluyum İnşAllah sağlıklı gebeliktir Rabbim hepinize bana da hayırlı bebek nasip etsin
Canım ilk özelde kan verdim 24 değerim akşam devlette verdim 18 neden düştü değerim acabaHayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla gelir umarım. Bu dönemde özellikle dikkat et, şu corona belası ciddi sokağa çıkma, kontroller için hastaneye gitmen gerekecek sürekli iyi koru canım kendini.
Yani bilmem ki sanmam ya. Yarım günde düşer mi? 2 farklı laboratuvar diyedir belki. Sen tekrar ver 2 gün sonra canım tam için rahat eder.Canım ilk özelde kan verdim 24 değerim akşam devlette verdim 18 neden düştü değerim acaba
Aynen kuzum yarın akşam yine kan vereceğimYani bilmem ki sanmam ya. Yarım günde düşer mi? 2 farklı laboratuvar diyedir belki. Sen tekrar ver 2 gün sonra canım tam için rahat eder.
Canim dun ilk deger icin18 yazmadin miAynen kuzum yarın akşam yine kan vereceğim
Kuzum öncesinde 3 saat öncesinde özelde vermiştim o da 24 çıkmış yani ilk değer daha yüksek neden böyle oldu ki niye değerler farklı acabaCanim dun ilk deger icin18 yazmadin mi
Bazen hastaneden dolayi degisebiliyo insallah bisey yoktu 2 gunde artisi onemliymis yaKuzum öncesinde 3 saat öncesinde özelde vermiştim o da 24 çıkmış yani ilk değer daha yüksek neden böyle oldu ki niye değerler farklı acaba