• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah salak gibi tutmadim kendimi test yaptim cozgi kopkoyu oldu ikinci cizgiyi bekledim çıkmadı tertemiz testi çöpe attim sabahdan beri modum o kada4 düşükki bi kac gündür olan belirtiler durdu sanki ya var ya napiyosa insan kendine yapiyor.:olamaz:
Aynen oyle bir sivilce cikti cenemde aglayacagim nerdeyse kesin adet olacagim diye sibilceye bakip duruyorum

Kızlar burdan hepinize yazayım adetime 3 gün var değerim 18 çıktı ama korkuyorum biliyorsunuz 32 haftalık bebeğim karnımda ölmüştü ve sezeryan olmuştum sonrasında yoğun bakımda yatmıştım ve bir sene kalp tedavisi gördüm özetle bu hikayem korkuyorum ama mutluyum İnşAllah sağlıklı gebeliktir Rabbim hepinize bana da hayırlı bebek nasip etsin
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla gelir umarım. Bu dönemde özellikle dikkat et, şu corona belası ciddi sokağa çıkma, kontroller için hastaneye gitmen gerekecek sürekli iyi koru canım kendini.

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla gelir umarım. Bu dönemde özellikle dikkat et, şu corona belası ciddi sokağa çıkma, kontroller için hastaneye gitmen gerekecek sürekli iyi koru canım kendini.
Canım ilk özelde kan verdim 24 değerim akşam devlette verdim 18 neden düştü değerim acaba

Kızlar özelde değerim 24çıktı devlette 18 sizce neden farklı bunu yaşayan oldu mu hiç

Gunaydin kizlar 😊 testim negatif hasta olmayi bekleyecegim erken testlerden degilmis demek ki 😊

Back