- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.208
- 498
Canim merhaba cok sevindim hayirli olsun rabbim saglikla kucağına versin insallah. benim icinde dua eder misin adetime 5 gun falan var hic umudum yok ama insan bekliyo isteKuzum 18 çıktı nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim merhaba cok sevindim hayirli olsun rabbim saglikla kucağına versin insallah. benim icinde dua eder misin adetime 5 gun falan var hic umudum yok ama insan bekliyo isteKuzum 18 çıktı nasıl
Bnmde 6 yumurtlama 7 çatlama aynı günleriz bnde senin gibi testin üstünü yırtmıştım. Bide sanırım ilk üç dk da senin biraz daha görünüyodu demi bende hiç yoktu zorla ışıkla baktım gördüm psikolojim düzelti attım TestiKuzum 5 i yumurtlama ama 6 sı da yumurtlama 7 si çatladı
Ay benimkile ayniKuzum 5 i yumurtlama ama 6 sı da yumurtlama 7 si çatladı
Şu 2günü nasıl geçircez biz şimdi.Kızlar burdan hepinize yazayım adetime 3 gün var değerim 18 çıktı ama korkuyorum biliyorsunuz 32 haftalık bebeğim karnımda ölmüştü ve sezeryan olmuştum sonrasında yoğun bakımda yatmıştım ve bir sene kalp tedavisi gördüm özetle bu hikayem korkuyorum ama mutluyum İnşAllah sağlıklı gebeliktir Rabbim hepinize bana da hayırlı bebek nasip etsin
Gönlünü ferah tut stres yapmasan sabırla bekle olmuş ya gerisi gelir inşallah hep dua et kuran oku nasipseher türlü tutunuz sana allah ol demiş olmuş inşallah tutunuz bende dua edicemKızlar burdan hepinize yazayım adetime 3 gün var değerim 18 çıktı ama korkuyorum biliyorsunuz 32 haftalık bebeğim karnımda ölmüştü ve sezeryan olmuştum sonrasında yoğun bakımda yatmıştım ve bir sene kalp tedavisi gördüm özetle bu hikayem korkuyorum ama mutluyum İnşAllah sağlıklı gebeliktir Rabbim hepinize bana da hayırlı bebek nasip etsin
Kuzum ben bebeğimi kayBettiğim için eşimle çok istiyorduk ben idrar testinde gölge silik görünce kalbim felaket attı koşa koşa geldim kalbime bak nasıl atıyor Dedim ama söylemedim ben kalp yetmezliğine girdiğim için hadi gidelim eko çekelim dedi ve ben galiba hamileyim ondan atıyor dedimSakin ol canim cok yorma kendini yediklerine onem ver folik asit kullanmiyosan hemen basla bol su tuketimi kese icin cok gerekliymis daha cok ben esin tepkisini cok merak ediyorum nedense supriz filan yapiliyo ya direk onu dusunuyorum
Nerde simdiBilemedim. azraaam olaydı da sen benim takılmaları görseydin.
Hayirli olsunAmin kuzum bata 3 var çok heyecanlıyım ama
Bnm dörtŞu 2günü nasıl geçircez biz şimdi.
Kuzum yarın tekrarla istersen testi inşAllah vardırBnmde 6 yumurtlama 7 çatlama aynı günleriz bnde senin gibi testin üstünü yırtmıştım. Bide sanırım ilk üç dk da senin biraz daha görünüyodu demi bende hiç yoktu zorla ışıkla baktım gördüm psikolojim düzelti attım Testi
Banlandı cadaloz.Nerde simdi
İnşAllah sende de vardırAy benimkile ayni
Bebegim onu demedim ki ben tekrar kan vercek ya arkadaş düzenli artışı kontrol icin.Bnm dört
Benim hislerimi yazmissin onkadar karisigim ki suanCanim merhaba cok sevindim hayirli olsun rabbim saglikla kucağına versin insallah. benim icinde dua eder misin adetime 5 gun falan var hic umudum yok ama insan bekliyo iste
Ayyy neler var iste sakin olmaya bak tevekkul zamani veren de o alan da o yapacak bisey yok hayırlısı hersey herkes icin doktor kontrolun hersey oluruna varir insallah herkesin hikayesi farkli ..Kuzum ben bebeğimi kayBettiğim için eşimle çok istiyorduk ben idrar testinde gölge silik görünce kalbim felaket attı koşa koşa geldim kalbime bak nasıl atıyor Dedim ama söylemedim ben kalp yetmezliğine girdiğim için hadi gidelim eko çekelim dedi ve ben galiba hamileyim ondan atıyor dedim
Perşembe yapıcam son test var elimde beklicem varsa adet olmam zaten yoksa en kötü adet olurm bnm gidip kam vermeye cesaretim yok hiç gidemedmde dokuz aydır çok etkileniyorum beklemek en iyisi bakalmKuzum yarın tekrarla istersen testi inşAllah vardır
VuuuBanlandı cadaloz.
Yaa anladım doğru o da zor geçer bn kendin için diypsn sandımBebegim onu demedim ki ben tekrar kan vercek ya arkadaş düzenli artışı kontrol icin.
Insallah benim ilk denemem olacak ne biliyim hayirlisiyla gelsin yarin benimkide aciga cikar sanirim icim rahatİnşAllah sende de vardır