- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
R ressamasel canım stres yapmamaya çalış inşallah bebişin sağlıkla seninledir onu da etkilemesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım, emeğinin karşılığı diyelim o kadar misafire rağmen pes etmedin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza inşallah.Eki Görüntüle 2606266 bende durumlar böyle ☺
İşin sırrı misafirde amin inşallah canım inan sevinemedim bile gündemden dolayı. Hakkımızda hayırlısı dedik nasip oldu isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim inşallahTebrik ederim canım, emeğinin karşılığı diyelim o kadar misafire rağmen pes etmedin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza inşallah.
İşin sırrı misafirde amin inşallah canım inan sevinemedim bile gündemden dolayı. Hakkımızda hayırlısı dedik nasip oldu isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim inşallah
Tebrik ederim Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahEki Görüntüle 2606266 bende durumlar böyle ☺
İnşallah sanada uğurlu gelmiştir Rabbim e emanetiniz hepimizi korusun inşallahBende de misafir vardı yumurtlama gününde, acaba bana da uğurlu gelmiş midir Gerilim dolu oldu biraz ama
Amin kuzum dikkat et sen yine de kendine. Nasıl olacak mecburen hastane ortamına gireceğiz, Allah korusun hepimizi.
Çok sağol canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunTebrik ederim Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin inşallahÇok sağol canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Eki Görüntüle 2606266 bende durumlar böyle ☺
canim erken testler bu sekilde oluyo seninki normal gebelik testi . ama bunlarada pek guvenmeyin diyolarHakkinda hayirlisi olsun ama dedigim gibi bazen fark edebiliyo sistemsel sanirim . Benden bi negatif belki testemi bi sıkıntı vardı cozemedim erken gebelik testi baska mi oluyo uzerinde hic bisey yazmiyodu .
Amin inşallah canım çok sağol darısı isteyen herkesin başına aminnnCanımm hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah :)Eki Görüntüle 2606266 bende durumlar böyle ☺
Hayırlı olsun canımmEki Görüntüle 2606266 bende durumlar böyle
Anladim canim bekleyecegim iki gun dahacanim erken testler bu sekilde oluyo seninki normal gebelik testi . ama bunlarada pek guvenmeyin diyolar
Sağol canım aminn inşallahTebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Sağol canımHayırlı olsun canımm
Hayirli olsun canim direk kan ver testin normal gebelik testimiydiEki Görüntüle 2606266 bende durumlar böyle ☺
Sağol canım evet normal gebelik testi kan için akşam gidebilirim ancaHayirli olsun canim direk kan ver testin normal gebelik testimiydi