- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.480
- 548
- 33
Yoke ben regli bekliyom ya rahatladım çok şükür negatifi görüp.Yaa anladım doğru o da zor geçer bn kendin için diypsn sandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoke ben regli bekliyom ya rahatladım çok şükür negatifi görüp.Yaa anladım doğru o da zor geçer bn kendin için diypsn sandım
Bnde gördüm bugün yalnız değilsinYoke ben regli bekliyom ya rahatladım çok şükür negatifi görüp.
Eşin test verdi mi canım?
Tebrik ederim cnm hayırlı olsun inşallah yaaa cabucak artar değerinharika inşallah 2 gün sonra 2 katı olur sağlıkla ilerler. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.
Süper hayırlı sağlıklı olsun inşallahYok kuzum kan sonucum çıktı 18 nasıl adete 3 gün var
Benim içimden hiç geçmiyor bu ay yok bence nisan ayında buluşalımYoke ben regli bekliyom ya rahatladım çok şükür negatifi görüp.
Beybi yanlış cevapladın. R ressamaselTebrik ederim cnm hayırlı olsun inşallah yaaa cabucak artar değerin
Nisanda takılıyom ben ya arada gidip ama bu ayı burda tamamlayalım.Benim içimden hiç geçmiyor bu ay yok bence nisan ayında buluşalım
Ben elendim siz devam edin mottomNisanda takılıyom ben ya arada gidip ama bu ayı burda tamamlayalım.
Canım morfoloji bozukluğu filan kolay düzelmiyo. Mümkünse o da bir an önce versin bir şey yoksa zaten kafanız daha rahat eder. Klomen ovitrelle filan basit ilaçlar değil insanı altüst ediyolar.vermedi canım evleneli çok olmadı 5.ayımızdayız daha o yüzden bi deneyelim bu yolları olmazsa test yapalım dedik
Sağol kuzumSüper hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Gözünaydın canım çok sevindimKuzum kan testim pozitif çıktı
Pardon kuzumnBeybi yanlış cevapladın. R ressamasel
Ins olumlu olurTabi hemen yazcam sabah sonucum olumsuzda olsa
Insallah hepimizin ki kucagimiz bos kalmasinIns olumlu olur
İnsallahInsallah hepimizin ki kucagimiz bos kalmasin
Sabah salak gibi tutmadim kendimi test yaptim cozgi kopkoyu oldu ikinci cizgiyi bekledim çıkmadı tertemiz testi çöpe attim sabahdan beri modum o kada4 düşükki bi kac gündür olan belirtiler durdu sanki ya var ya napiyosa insan kendine yapiyor.Benim hislerimi yazmissin onkadar karisigim ki suan