Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canm banimde bat 22 mart bekliyorum insallah olmayiz. Test icin erken degil mi adete bi iki gun kala yap insallah adet olmazsan 3 gun falan gecerse yine yap test belli olur o zaman. Ama doktora gittiginde ola ki geb3 degilsen hormon takibi yaptir ve esin de sperm testi yapsin. Rabbim isteyeb herkese nasip etsin hepimize insallahSelam kızlar ben testı tekrarladım negatıf cıktı yarın doktor randevum var hamılelıge hazırlık için gidecem kan testıde ıstesem yaparmı acaba bat 23 mart olsada cikarmı acaba
Amın canım inş benım ıkıncı cocugum olucak esım ılk cocugumuzda yaptırdı bır sıkıntı yoktu bundada yaptırmam gerekmı bılmıyorum ara ara kasıntım oluyordu hem onada baktorayım dıyorum belkı enfeksıyon vardır once o tedavı edılır ama bu ay korınmadk folık asıt verır buyuk ıhtımalle ama genel bı kan testıde yapar dıye dusunuyorumMerhaba canm banimde bat 22 mart bekliyorum insallah olmayiz. Test icin erken degil mi adete bi iki gun kala yap insallah adet olmazsan 3 gun falan gecerse yine yap test belli olur o zaman. Ama doktora gittiginde ola ki geb3 degilsen hormon takibi yaptir ve esin de sperm testi yapsin. Rabbim isteyeb herkese nasip etsin hepimize insallah
Merhaba canm tam okumadim sanirim hamilesin rabbim hayirlisi ile kucağına versin insallah. Benimde 5,6,7 martta yumurta catlama oldu ovulasyon testi ilk denemem ve bat 22 mart bekliyorum testi ne zaman yaptin nasil oldu hemen hemen ayni gunlermis ikimizin test yapmaya korkuyorum ama bir hafta kaldi adete bekliyorum elim kolum bagliYumurtlama tarihim 4 5 marttı ovulasyon testi kullanmıştım.Amin inşallah
Kocisler evdeAynen idari izinli heralde herkes
Gebelik elde edemezseniz uzun bi süre yine de bi yaptirin cunku sperm ile ilgili sorunlar her an cikabiliyo Allah korusun. Insallah hersey gönlünüzce olur rabbim çocuğunu bagislasin darisi bizlereAmın canım inş benım ıkıncı cocugum olucak esım ılk cocugumuzda yaptırdı bır sıkıntı yoktu bundada yaptırmam gerekmı bılmıyorum ara ara kasıntım oluyordu hem onada baktorayım dıyorum belkı enfeksıyon vardır once o tedavı edılır ama bu ay korınmadk folık asıt verır buyuk ıhtımalle ama genel bı kan testıde yapar dıye dusunuyorum
Ayni gun bat tarihimiz teste korkuyorumMerhaba canm tam okumadim sanirim hamilesin rabbim hayirlisi ile kucağına versin insallah. Benimde 5,6,7 martta yumurta catlama oldu ovulasyon testi ilk denemem ve bat 22 mart bekliyorum testi ne zaman yaptin nasil oldu hemen hemen ayni gunlermis ikimizin test yapmaya korkuyorum ama bir hafta kaldi adete bekliyorum elim kolum bagli
Ayy insallah beraber haber veririz burda ya Ne zamandan beri istiyorsunuz ? Belirtin varmi hicAyni gun bat tarihimiz teste korkuyorum
Cok erken degil mi yaSelam kızlar ben testı tekrarladım negatıf cıktı yarın doktor randevum var hamılelıge hazırlık için gidecem kan testıde ıstesem yaparmı acaba bat 23 mart olsada cikarmı acaba
Valla hic bir belirti yok sanki.Sende var mi belirti ? Test icin bekleyeck misiAyy insallah beraber haber veririz burda ya Ne zamandan beri istiyorsunuz ? Belirtin varmi hic
Amın rabbım isteyen herkese nasıp etsın en kısa zamanda inşGebelik elde edemezseniz uzun bi süre yine de bi yaptirin cunku sperm ile ilgili sorunlar her an cikabiliyo Allah korusun. Insallah hersey gönlünüzce olur rabbim çocuğunu bagislasin darisi bizlere
Sankı bıraz Ama sabırsızlanıyorum işte ama varsa kanda cıkar diye düşünüyorumCok erken degil mi ya
Surekli midem kaziniyor açim habire tuvalete çıkıyorum psikolojikde olabiluyor kendimi kandirmak istemiyorm sabrediyorm su 7 gun gecsede ogrensem. Ilk istedigim ay her belirti vardi psikolojik olarak ondan geri duruyorum testten falanValla hic bir belirti yok sanki.Sende var mi belirti ? Test icin bekleyeck misi
Umut etmiyorum bende .Sadece bende farkli cok ruya goruyorum .Folik asit mi yapiyor bilimiyorumSurekli midem kaziniyor açim habire tuvalete çıkıyorum psikolojikde olabiluyor kendimi kandirmak istemiyorm sabrediyorm su 7 gun gecsede ogrensem. Ilk istedigim ay her belirti vardi psikolojik olarak ondan geri duruyorum testten falan
Bekle biraz daha hayal kirikligi zorSankı bıraz Ama sabırsızlanıyorum işte ama varsa kanda cıkar diye düşünüyorum
Cekindim bende bunu yazmaya aslinda. Son zamanlarda gordugum ruyalar film gibi dizi gibi ne arasan var o ladar tuhaf anlamsiz seyler goruyorum ki beynim yoruluyor zaten halsizlik hatsaffada yalniz degilmisimUmut etmiyorum bende .Sadece bende farkli cok ruya goruyorum .Folik asit mi yapiyor bilimiyorum
Bende folik asit kullanıyorum ama bu ruyalar yumurtlama zamanindan beri basladi sanmam ondan olmaz benceCekindim bende bunu yazmaya aslinda. Son zamanlarda gordugum ruyalar film gibi dizi gibi ne arasan var o ladar tuhaf anlamsiz seyler goruyorum ki beynim yoruluyor zaten halsizlik hatsaffada yalniz degilmisim
daha 8. gün biliyorum çok erken olduğunu işte insan dayanamiyoDaha çok önemli olan ilişkiden sonra kaçıncı gün olması. Yumurtlamanın kaçıncı gününde siniz?
aynen çok erken benimde 24 işte bekliyorum bu haftasonu yapcam test anca çıkar herhalde bakalım nolcakBenimde bat 22 daha cok erken yaa
daha erken kuzum adet gününde yada geçince yapBenim de 4 gün var ve negatif normal gebelik testi yaptım ama umudumu kaybetmesem mi