- 4 Eylül 2015
- 6.932
- 8.424
- 198
Evet aynı satte olursa daha iyi olur canımCuma akşam 6.buçukta vermiştim. Bugünde mi 6 30 da vermeliyim peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynı satte olursa daha iyi olur canımCuma akşam 6.buçukta vermiştim. Bugünde mi 6 30 da vermeliyim peki
Hiç bi fikrim yok canım acaba yanlış bişey mi yaptın ki? Testin markası ne?Kizlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ama ilk defa kullandım fakat çift çizgi yerine HCG yazıyor anlayan yorumlayabilir mi
Bilmiyorum ki kullanma kılavuzuna göre yaptımHiç bi fikrim yok canım acaba yanlış bişey mi yaptın ki? Testin markası ne?
Hiç görmedim böyle bişeyBilmiyorum ki kullanma kılavuzuna göre yaptım
Kizlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ama ilk defa kullandım fakat çift çizgi yerine HCG yazıyor anlayan yorumlayabilir mi
Test bozuk canım bende kullandim çizgiliydiKizlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ama ilk defa kullandım fakat çift çizgi yerine HCG yazıyor anlayan yorumlayabilir mi
Muhtemelen test bozuk çünkü şimdi normal test yaptım onda çift çizgi çıktıTest bozuk canım bende kullandim çizgiliydi
Ozamn hayırlı olsun mu diyelim cnm hamilemisin yaniMuhtemelen test bozuk çünkü şimdi normal test yaptım onda çift çizgi çıktı
Yarın kan vericem inşallah Rabbim devamını nasip etsinOzamn hayırlı olsun mu diyelim cnm hamilemisin yani
Hayırlısı olsun inşallah yarında çıkar canımYarın kan vericem inşallah Rabbim devamını nasip etsin
Hadi hayırlısı çok sevindimMuhtemelen test bozuk çünkü şimdi normal test yaptım onda çift çizgi çıktı
Bu ne be nerden buldun bunu. bacim git 5 liraliklardan alsana.Kizlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ama ilk defa kullandım fakat çift çizgi yerine HCG yazıyor anlayan yorumlayabilir mi
İnş canimm hayırlı haberlerle gel inşallahYarın kan vericem inşallah Rabbim devamını nasip etsin
Yaaa atsana çift cizgiliyiMuhtemelen test bozuk çünkü şimdi normal test yaptım onda çift çizgi çıktı
Çift çizgili testleri görmek mutluluk vericiYaaa atsana çift cizgiliyi
Oy Hayırlı olsun bat kac ti ?Kizlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ama ilk defa kullandım fakat çift çizgi yerine HCG yazıyor anlayan yorumlayabilir mi
Adet gelmedikçe umut vardır. Rabbim nasip eder inşlaahBenim de 4 gün var ve negatif normal gebelik testi yaptım ama umudumu kaybetmesem mi