- 6 Mart 2020
- 1.301
- 1.310
- 83
İnşallah ❤Adet gelmedikçe umut vardır. Rabbim nasip eder inşlaah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ❤Adet gelmedikçe umut vardır. Rabbim nasip eder inşlaah
19 mart canimOy Hayırlı olsun bat kac ti ?
Çok sağol canimHayırlısı olsun inşallah yarında çıkar canım
Aaa erken cikmis benim de 20 erken diye bekliyorum19 mart canim
Yumurta lama tarihiniz neydi acaba. Kan verirseniz hemen bizede haber verin. Ben de yarın yeniden vericem inşallah hayırlı haberler alırızMuhtemelen test bozuk çünkü şimdi normal test yaptım onda çift çizgi çıktı
Yumurtlama tarihim 4 5 marttı ovulasyon testi kullanmıştım.Amin inşallahYumurta lama tarihiniz neydi acaba. Kan verirseniz hemen bizede haber verin. Ben de yarın yeniden vericem inşallah hayırlı haberler alırız
Aynı gün. Benim de 4 marttı. Değerleri beraber takip edelim bakalım merakla yarını bekliyoruminşllah güzel sonuçlar alırızYumurtlama tarihim 4 5 marttı ovulasyon testi kullanmıştım.Amin inşallah
Ay hayırlı olsun çok sevindim yaYumurtlama tarihim 4 5 marttı ovulasyon testi kullanmıştım.Amin inşallah
Pik; ovulasyon testlerinde t çizgisinin c çizgisi ile eşit veya daha koyu olması. Yani yumurtlama yaklaştı demek. Bu pikten sonra göreceğin ilk silik t çizgisi de yumurtanın oluşup çatlaması yani döllenmeye hazır olduğun zaman demek. Pik günü / günleri ve t’nin silikleşmeye başladığı gün+3 gün ilişki öneriliyor canım.Arkadaşlar bir sorum olacak pik nedir int araştırdım bulamadim
Teşekkür ederim yumurtlamayla iligili olduğunu düşündüm ama ayrı birşey diye merak ettim sağolun Google cevaplayamadiPik; ovulasyon testlerinde t çizgisinin c çizgisi ile eşit veya daha koyu olması. Yani yumurtlama yaklaştı demek. Bu pikten sonra göreceğin ilk silik t çizgisi de yumurtanın oluşup çatlaması yani döllenmeye hazır olduğun zaman demek. Pik günü / günleri ve t’nin silikleşmeye başladığı gün+3 gün ilişki öneriliyor canım.
Inşallah canim sen hiç kan verdin miAynı gün. Benim de 4 marttı. Değerleri beraber takip edelim bakalım merakla yarını bekliyoruminşllah güzel sonuçlar alırız
Evet cuma günü vermiştim. 67 çıkmıştı. Ama göğüs hassasiyetim kalmadı. Şişmişlerdi şimdi geçti. O yüzden endişelendim birazInşallah canim sen hiç kan verdin mi
Napıyosunuz kızlar?
Aynen idari izinli heralde herkesTopige pazar gelmis