• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bir sorum olacak pik nedir 😕 int araştırdım bulamadim

Benim int aldığım testler geldi 10 adet ayın 20 sinde basliyacagm bat 27 😄

Ben de bu ay kimyasal geçirdim mart ayında tekrar hamile kalmak istiyorum 🤲

Ben de bekliyorum, direniyorum test yapmamak için. Göğüsler şiş, acıyor yumurtlamadan beri, başka da bi belirtim yok. Ama hep olabilen şey ciddiye almıyorum. Dün ovulasyon testi yapayım dedim silik. 17si gibi yapıcam test. 🙏😋

Arkadaşlar bir sorum olacak pik nedir 😕 int araştırdım bulamadim
Pik; ovulasyon testlerinde t çizgisinin c çizgisi ile eşit veya daha koyu olması. Yani yumurtlama yaklaştı demek. Bu pikten sonra göreceğin ilk silik t çizgisi de yumurtanın oluşup çatlaması yani döllenmeye hazır olduğun zaman demek. Pik günü / günleri ve t’nin silikleşmeye başladığı gün+3 gün ilişki öneriliyor canım.

Pik; ovulasyon testlerinde t çizgisinin c çizgisi ile eşit veya daha koyu olması. Yani yumurtlama yaklaştı demek. Bu pikten sonra göreceğin ilk silik t çizgisi de yumurtanın oluşup çatlaması yani döllenmeye hazır olduğun zaman demek. Pik günü / günleri ve t’nin silikleşmeye başladığı gün+3 gün ilişki öneriliyor canım.
Teşekkür ederim yumurtlamayla iligili olduğunu düşündüm ama ayrı birşey diye merak ettim sağolun Google cevaplayamadi😄

Aman nezle oldum ya evde kalıp da hasta olmayı başaranlardanım 3 gündür dışarı çıkmamıştım 😄 bugün çıktım

Back