- 7 Şubat 2020
- 376
- 290
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar adete 6 gün kala testim pozitif çok şükürumutsuzdum hatta hiç olmucak diye başlık açmıştım bu ay. İnşllah bebeğim tutunue dua edin. Kürle hamile kaldım bu arada işe yaradı
Amin canım inşllah ilki düşüktü inşllah tutunur. Daha çok yeni çünküHayırlı olsun canım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah
Kan verdin mi canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana minikAmin canım inşllah ilki düşüktü inşllah tutunur. Daha çok yeni çünkü
İnşallah sorunsuz olur herşey Darısı başımıza Benim de 6 gün var hâlâ cesaret edemedim test yapmaya erken diye. Ne kürü kullandınız bu arada?Kızlar adete 6 gün kala testim pozitif çok şükürumutsuzdum hatta hiç olmucak diye başlık açmıştım bu ay. İnşllah bebeğim tutunue dua edin. Kürle hamile kaldım bu arada işe yaradı. Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşşllh
Dün Verdim canım 67 çıktı. Pazartesi tekrar yapıcaz inşallah artarKan verdin mi canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana minik
İnşallah canım hayırlı bi şekilde artar sağlıkla devam ederDün Verdim canım 67 çıktı. Pazartesi tekrar yapıcaz inşallah artar
Bende yapmıcaktım burdan bir arkadaş fazla varsa yap dedi. 2 dk da çıktı bende çok şaşırdım. Canım hayıt sıvı ekstresi pancar sıvı ekstresi üzüm suyu etktresi balık hapı bide ballı polenli Bi macun kullandım. Aktaran almıştım. Buradan Bi arkadaşla alıp başladık. 3 ay kullan dediler ama ilk ayda elhamdülillah tuttu. İnaşşh benimle kalır yavrum. Burdaki herkes dualarımda her gece dua ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah sorunsuz olur herşey Darısı başımıza Benim de 6 gün var hâlâ cesaret edemedim test yapmaya erken diye. Ne kürü kullandınız bu arada?
Amin inşallahİnşallah canım hayırlı bi şekilde artar sağlıkla devam eder
Canım bat 20 si mi senin yumurtlama ayın kaçında oldu benimde 6 gün kaldı ama bugün test yaptım silikKızlar adete 6 gün kala testim pozitif çok şükürumutsuzdum hatta hiç olmucak diye başlık açmıştım bu ay. İnşllah bebeğim tutunue dua edin. Kürle hamile kaldım bu arada işe yaradı. Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşşllh
Ben de hayıtın hapını kullandım agnucaston ve incir denedim. Amin inşallah ❤❤Bende yapmıcaktım burdan bir arkadaş fazla varsa yap dedi. 2 dk da çıktı bende çok şaşırdım. Canım hayıt sıvı ekstresi pancar sıvı ekstresi üzüm suyu etktresi balık hapı bide ballı polenli Bi macun kullandım. Aktaran almıştım. Buradan Bi arkadaşla alıp başladık. 3 ay kullan dediler ama ilk ayda elhamdülillah tuttu. İnaşşh benimle kalır yavrum. Burdaki herkes dualarımda her gece dua ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Canım yumurtlama günüm 4 mart. Beklenen dün yaptım normal idrar testinde çıktı. İlişkiden 9 gün sonra yani. Adetime daha 5 gün varCanım bat 20 si mi senin yumurtlama ayın kaçında oldu benimde 6 gün kaldı ama bugün test yaptım silik
Erken gebelik testi mi yaptınızCanım bat 20 si mi senin yumurtlama ayın kaçında oldu benimde 6 gün kaldı ama bugün test yaptım silik
Hayıt gerçekten bir mucize. Devam edin. Macunuda kullanın ama kalite artırıyor.Ben de hayıtın hapını kullandım agnucaston ve incir denedim. Amin inşallah ❤❤
Oo maşallah Benim de 5 marttı canım kan verdin miCanım yumurtlama günüm 4 mart. Beklenen dün yaptım normal idrar testinde çıktı. İlişkiden 9 gün sonra yani. Adetime daha 5 gün var
Hayır normal gebelik testi ama negatif yok demek bu ayda adetime 6 gün varErken gebelik testi mi yaptınız
Hayırlı olsun inşallah tutunur seninle kalır sağ salim kavuşursunuzCanım yumurtlama günüm 4 mart. Beklenen dün yaptım normal idrar testinde çıktı. İlişkiden 9 gün sonra yani. Adetime daha 5 gün var
Hayır canım normal 5 tlik gebelik testi. Markası bebetimeErken gebelik testi mi yaptınız
Cnm benim.cok sevindim senin adına inş bebisin sımsıkı sarılır sana.darisi bizelre inşallahBende yapmıcaktım burdan bir arkadaş fazla varsa yap dedi. 2 dk da çıktı bende çok şaşırdım. Canım hayıt sıvı ekstresi pancar sıvı ekstresi üzüm suyu etktresi balık hapı bide ballı polenli Bi macun kullandım. Aktaran almıştım. Buradan Bi arkadaşla alıp başladık. 3 ay kullan dediler ama ilk ayda elhamdülillah tuttu. İnaşşh benimle kalır yavrum. Burdaki herkes dualarımda her gece dua ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHayırlı olsun inşallah tutunur seninle kalır sağ salim kavuşursunuz