- 7 Şubat 2020
- 376
- 290
- 23
Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.Cnm benim.cok sevindim senin adına inş bebisin sımsıkı sarılır sana.darisi bizelre inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.Cnm benim.cok sevindim senin adına inş bebisin sımsıkı sarılır sana.darisi bizelre inşallah
Aynı gün verdim 67 çıktı kuzum. İnaşşlh artarOo maşallah Benim de 5 marttı canım kan verdin mi
Aminn cnm amin inşallah.benimde 31mart bat bekliyrm inş heoimizie nasip eder Allah'ımAllah razı olsun Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.
Ben de tam yumurtlamadan 10 gün sonra idrar testinde belli olur mu diye soracaktım ki seninki belli olmus canım maşallah hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur. Benim de tahmini yumurtlama günüm 4-5 mart. Test yaptım bu sabah yine negatif çıktı çok üzüldüm inşallah erken yapmışımdır.... senin elinde testin fotoğrafı varsa gönderir misin?Aynı gün verdim 67 çıktı kuzum. ❤❤İnaşşlh artar
Maşallah kuzum Benim de altı gün var ama koca negatif test yineAynı gün verdim 67 çıktı kuzum. ❤❤İnaşşlh artar
Senin daha varmış canım inşllah güzel haberler alırsınAminn cnm amin inşallah.benimde 31mart bat bekliyrm inş heoimizie nasip eder Allah'ım
Benimde yumurtlama 5 Mart canım bende bugün test yaptım negatifBen de tam yumurtlamadan 10 gün sonra idrar testinde belli olur mu diye soracaktım ki seninki belli olmus canım maşallah hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur. Benim de tahmini yumurtlama günüm 4-5 mart. Test yaptım bu sabah yine negatif çıktı çok üzüldüm inşallah erken yapmışımdır.... senin elinde testin fotoğrafı varsa gönderir misin?
Tavsiyeler altin degerinde tesekkurler Test icin bekleyecegim.Simdi ilk ay ihtimal yüzde 20 imis. 1 yıla kadar da herhalde farki kombinaslarla denenme imkânı olduğundan kesinlikle 1 yıla kadar beklenmeli. Reglden önce test yapılmamalı ınsanı büsbütün strese sokuyor bu idrar testleri. Haa ben baştan stresimi yaptım zaten regli beklemek çok zor diyorsan maks regle 4 5 gün kaladan başlayan tarihlerde. Imkânın varda kan ver. Idrar testi sıkıntılı olay. Eğer ovulasyon testi ile yumurtlama gününü takip etmiyorsan cok geç de yumurtlayabilirsin ya da 2. Kez bile yumurtlayabilirsin ihtimal düşük de olsa bu teste yansımaz hemen. Bence 6 aya kadar olmadıysa eş o ara test yaptırmalı değerlerde düşüklük varsa bir an önce onu düzeltme çalışmalarına başlanmalı.
Aynı gün verdim 67 çıktı kuzum. ❤❤İnaşşlh artar
GunaydinnnnnnÜhhü ühhüü ses 1 2 günaydın hanımlar
Ben ovülasyon testiyle takip etmedim canım bu ay klomen kullanmıştım çatlatma iğnesi de vurdurmadım. 3 Mart’ta gittiğimde doktor 1-2 güne Çatlar demişti ona binaen düşünüyorum belki daha sonra da çatlamış olabilir. Ay inşallah hamileyizdir de testte henüz çıkmamıştır yaaa bıktım negatif görmekten nerdeyse 2 sene olacakBenimde yumurtlama 5 Mart canım bende bugün test yaptım negatif
Canım bende inan çok şaşırdım. Adete 3 gün kala bile acaba çıkar mı diyordum. Ama 6 gün kala çıktı. Var atıyım canımBen de tam yumurtlamadan 10 gün sonra idrar testinde belli olur mu diye soracaktım ki seninki belli olmus canım maşallah hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur. Benim de tahmini yumurtlama günüm 4-5 mart. Test yaptım bu sabah yine negatif çıktı çok üzüldüm inşallah erken yapmışımdır.... senin elinde testin fotoğrafı varsa gönderir misin?
Canım bende inan çok şaşırdım 3 gün kala yapardım hep. Acaba derdim bide ama 6 gün kala çıktı. İlişkiden 9 gün sonraBen de tam yumurtlamadan 10 gün sonra idrar testinde belli olur mu diye soracaktım ki seninki belli olmus canım maşallah hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur. Benim de tahmini yumurtlama günüm 4-5 mart. Test yaptım bu sabah yine negatif çıktı çok üzüldüm inşallah erken yapmışımdır.... senin elinde testin fotoğrafı varsa gönderir misin?
Hayirlisi olsun uzulme .Cokta pahali erken gebelik testleri.5gun kala da indan dayanamiyor degil miBat a 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç tertemiz bir negatif. Hayırlısı.
Nette yari fiyatından daha düşük ama negatifi görmek sinir ediyorHayirlisi olsun uzulme .Cokta pahali erken gebelik testleri.5gun kala da indan dayanamiyor degil mi
Benim yumurtlama 6-7 mart çatlama 8 mart. Ben 9 marttan itibaren 15 gün sayıyorum adetim için doğru mu yapıyorum?
Çok bariz görünüyormuş canım senin bence daha önce çatlamış da olabilir emin misin 4 Mart olduğuna ? Kanda da yüksek çıkmış zaten idrar testi 50 üstünü rahat gösteriyor. İlk defa görüyorum senin gibisini yani adetten altı gün önce tamam ama yumurtlamadan 10 gün sonra böyle bir değer süper bence.Canım bende inan çok şaşırdım. Adete 3 gün kala bile acaba çıkar mı diyordum. Ama 6 gün kala çıktı. Var atıyım canım
Canım bende inan çok şaşırdım 3 gün kala yapardım hep. Acaba derdim bide ama 6 gün kala çıktı. İlişkiden 9 gün sonra
Iğne filan olmus muydu?Canım bende inan çok şaşırdım. Adete 3 gün kala bile acaba çıkar mı diyordum. Ama 6 gün kala çıktı. Var atıyım canım
Canım bende inan çok şaşırdım 3 gün kala yapardım hep. Acaba derdim bide ama 6 gün kala çıktı. İlişkiden 9 gün sonra
Hangi markadan aldiniz acaba bende duramayacagim alacagim daNette yari fiyatından daha düşük ama negatifi görmek sinir ediyor
Böyle şeyler söyleme şımarırım.Tavsiyeler altin degerinde tesekkurler ♥Test icin bekleyecegim.