• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce doktorumla konuştum birşey danışmak için dediki morfoloji 2 ise aşılama tutması biraz zor ama deneyelim dedi ve moralim çok bozuk 😭😭😭

Eşime de o kadar kızgınım ki doktor Bebek olana kadar sigarayı bırak dedi ama adamda tık yok yani sözde azaltmış mis ....

Bat a 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç tertemiz bir negatif. Hayırlısı.

Kasik ağrım falan var hiç umutlu değilim hissediyorum olacağımı az önce doktorumla konuştum birşey danışmak için dediki morfoloji 2 ise aşılama tutması biraz zor ama deneyelim dedi ve moralim çok bozuk 😭😭😭

Kasik ağrım falan var hiç umutlu değilim hissediyorum olacağımı az önce doktorumla konuştum birşey danışmak için dediki morfoloji 2 ise aşılama tutması biraz zor ama deneyelim dedi ve moralim çok bozuk 😭😭😭
Bozma moralini umut herzaman var

Ben yine kimseyi görmedim ya kacrdm.biraz hastayım giremdim neyse artk yapck bişe yok.bubarada bende izmitteyim ama ablamlar İzmir'de otryor her sene giderim İzmir güzel yaa❤️💚tabi ben izmitimi seviyorm❤️❤️

Back