• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacim sizin kaynisler napmis kiz oyle bn tekim esimde 3 kardes ama bnmki bi fazla otoriterdir biri bana laf soyleyecek ha kiyamet kopar ablasiyla tartisir en son resti ceker oturur bnmki 2 numara
Benim kayinvalidemin 3yil cocugu olmamis .Sonra olunca ust uste dogurmus .Hic pisman da degil.Erkek oralarda kadinin gucu demek .Ben ogullarimdan guc aldim der hep .Seninki supermis 😂oh mis kalabalik olmayan hayat.

Millet 2. 3.yu dusunuyor bn bi tanesini becerip doguramadim
Öyle deme ya becerememek değil zmanı var. Bak bende kolay hamile kalabildiğimi sanırdım 3 aydır deniyorum ama hala yok. Cidden zamanı var ben ona inanıuorum

Benim kayinvalidemin 3yil cocugu olmamis .Sonra olunca ust uste dogurmus .Hic pisman da degil.Erkek oralarda kadinin gucu demek .Ben ogullarimdan guc aldim der hep .Seninki supermis 😂oh mis kalabalik olmayan hayat.
[/QUOTE
Bn tek olunca kalabalik seviyomda ama o kdar icli disli olmaz bnm esim kardesinin esine hic birsey dememistr saka babinda bile olsa sesini yukseltmemistir hep der abimden korktugum cekindigim kdar kocamdan cekinip korkmadim der

Öyle deme ya becerememek değil zmanı var. Bak bende kolay hamile kalabildiğimi sanırdım 3 aydır deniyorum ama hala yok. Cidden zamanı var ben ona inanıuorum
Bn hmn hamile kaldim ikisinede ama su 2 aydir deli gibi ustune dustum olmadi bu ay biraktim takip etmiyom olursa olur olmazsa hayrlisi dio bide boyle dencem

Back