- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
Amiiiinhehe hadibakalim hepimize olsun ama stressiz hayat diliyorum hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiinhehe hadibakalim hepimize olsun ama stressiz hayat diliyorum hepimize
Yakaladim çift çizgiyi değerlendirdim kismet artikAllah hayırlısını eylesin kucaklarimiz dolsun inşallah bende bu ay Meryem Ana otunu ictim esimle bat ay sonu bakalım ovulasyon testiyle
Aynı durumdayız sizinle dua edelim birbirimizeMerhabalar bende mart ayında gebelik planlayardanim gerçi her ay öyle de mart uğurlu gelir inşallah beklenen adet tarihim 25 mart yumurtlamam dün ve bu gün oldu
Tamam :)Ama öyle olmaz kiii sen özelden kendini at bende atim hadi
Bacim sizin kaynisler napmis kiz oyle bn tekim esimde 3 kardes ama bnmki bi fazla otoriterdir biri bana laf soyleyecek ha kiyamet kopar ablasiyla tartisir en son resti ceker oturur bnmki 2 numara10kardes canim 7erkek 3kiz benimki 9numara
Bana daaaTamam :)
Bnde varim kiz kaynisim nazar degmesin cok iiidir kizindan cok bnmle dertlesir ikimiz konusurz hep ama gorumcen hic annesine cekmemis tam tersi eltimde kimseye gidip gelmez karismaz ortada gezen soz hakki olan bnmEvlilikten ve kayınvalideden bi memnun olan benmiyim yaa
Tamam geliyorBana daaa
Bnde 23 ana bu grubun en kucuklerimiyiz bizKüçüğüm zaten 22 yaşındayım
ne güzel kıymetini bilin ben oldum 29Bnde 23 ana bu grubun en kucuklerimiyiz biz
MeraklııııBana daaa
Galiba evetBnde 23 ana bu grubun en kucuklerimiyiz biz
Ee hadiii önce banaaTamam geliyor
Bizde gelcez o yaslarane güzel kıymetini bilin ben oldum 29
Elbette ama her zaman 22 23 yaşımda kalmak istemişimdir çok güzel yaşlarBizde gelcez o yaslara
Benim kayinvalidemin 3yil cocugu olmamis .Sonra olunca ust uste dogurmus .Hic pisman da degil.Erkek oralarda kadinin gucu demek .Ben ogullarimdan guc aldim der hep .Seninki supermis oh mis kalabalik olmayan hayat.Bacim sizin kaynisler napmis kiz oyle bn tekim esimde 3 kardes ama bnmki bi fazla otoriterdir biri bana laf soyleyecek ha kiyamet kopar ablasiyla tartisir en son resti ceker oturur bnmki 2 numara
Öyle deme ya becerememek değil zmanı var. Bak bende kolay hamile kalabildiğimi sanırdım 3 aydır deniyorum ama hala yok. Cidden zamanı var ben ona inanıuorumMillet 2. 3.yu dusunuyor bn bi tanesini becerip doguramadim
Benim kayinvalidemin 3yil cocugu olmamis .Sonra olunca ust uste dogurmus .Hic pisman da degil.Erkek oralarda kadinin gucu demek .Ben ogullarimdan guc aldim der hep .Seninki supermis oh mis kalabalik olmayan hayat.
[/QUOTE
Bn tek olunca kalabalik seviyomda ama o kdar icli disli olmaz bnm esim kardesinin esine hic birsey dememistr saka babinda bile olsa sesini yukseltmemistir hep der abimden korktugum cekindigim kdar kocamdan cekinip korkmadim der
Bn hmn hamile kaldim ikisinede ama su 2 aydir deli gibi ustune dustum olmadi bu ay biraktim takip etmiyom olursa olur olmazsa hayrlisi dio bide boyle dencemÖyle deme ya becerememek değil zmanı var. Bak bende kolay hamile kalabildiğimi sanırdım 3 aydır deniyorum ama hala yok. Cidden zamanı var ben ona inanıuorum