• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmuşken tam olsun dedim 🤦🏻‍♀️yaşım ilerlemesin ileri yaşta keyif yapayım bari 😂
Evet mantıklı düşünmüşsün, ben şimdi bayağı rahatım bebek olursa eğer sar başa olacak yaş da ilerledi bilmiyorum bir yandan bir kızım olsun istiyorum bir yandan da korkuyorum

Evet mantıklı düşünmüşsün, ben şimdi bayağı rahatım bebek olursa eğer sar başa olacak yaş da ilerledi bilmiyorum bir yandan bir kızım olsun istiyorum bir yandan da korkuyorum
Bende bi oğlum olsun artık tamam diyorum inşallah. Tabi dua ederken önce çocuğu olmayanlar için dua ediyorum önce onlar hakkediyor. Rabbim herkese yaşatsın bu duygusu kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bende bi oğlum olsun artık tamam diyorum inşallah. Tabi dua ederken önce çocuğu olmayanlar için dua ediyorum önce onlar hakkediyor. Rabbim herkese yaşatsın bu duygusu kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Aminnn. Ben de aynen öyle dua ediyorum önce olmayanlar için ama kızı olanlar da çok şanslı değiller mi ya

Back