- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
Aaa çok küçüksün gerçekten. Durumuna kızlarım yazınca en az27 demiştim. Erken mi evlendinKüçüğüm zaten 22 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa çok küçüksün gerçekten. Durumuna kızlarım yazınca en az27 demiştim. Erken mi evlendinKüçüğüm zaten 22 yaşındayım
merve çabuk bakkk kaldırıyorum.. Ama örtülüyüm normalde bu açık halim çabuk kaldırmam lazım
3 tane cevizi kirip aksamdan 1 barda suya koyuyorsun sabah ac karina isterseniz bu kuru sabah aksam yapa bilirsin ve adetin 2ci gununden 13cu gunune kadar yapiliyor icindeki cevizleride cikarip yiye bilirsin sifa olsun canim
18 de evlendimAaa çok küçüksün gerçekten. Durumuna kızlarım yazınca en az27 demiştim. Erken mi evlendin
Ama yaaaaBen göremedimmm
3 tane cevizi kirip aksamdan 1 barda suya koyuyorsun sabah ac karina isterseniz bu kuru sabah aksam yapa bilirsin ve adetin 2ci gununden 13cu gunune kadar yapiliyor icindeki cevizleride cikarip yiye bilirsin sifa olsun canim
Ben de 19 da evlendim. Büyük kızın kaç yaşında18 de evlendim
3 yaşına bastı ocakta. Diğeri de 2 olduBen de 19 da evlendim. Büyük kızın kaç yaşında
3 yaşına bastı ocakta. Diğeri de 2 oldu
Çokk küçükler daha. Çok cesur gördüm seni üçüncüyü dülünebildiğin için. Benim büyük 14 küçük 9 yaşında3 yaşına bastı ocakta. Diğeri de 2 oldu
Allah razı olsunMaşallah Allah size bağışlasın
Erken diyordum ben kendime ooo18 de evlendim
18 de evlendim
Olmuşken tam olsun dedim yaşım ilerlemesin ileri yaşta keyif yapayım bariÇokk küçükler daha. Çok cesur gördüm seni üçüncüyü dülünebildiğin için. Benim büyük 14 küçük 9 yaşında
Evet mantıklı düşünmüşsün, ben şimdi bayağı rahatım bebek olursa eğer sar başa olacak yaş da ilerledi bilmiyorum bir yandan bir kızım olsun istiyorum bir yandan da korkuyorumOlmuşken tam olsun dedim yaşım ilerlemesin ileri yaşta keyif yapayım bari
Bende bi oğlum olsun artık tamam diyorum inşallah. Tabi dua ederken önce çocuğu olmayanlar için dua ediyorum önce onlar hakkediyor. Rabbim herkese yaşatsın bu duygusu kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahEvet mantıklı düşünmüşsün, ben şimdi bayağı rahatım bebek olursa eğer sar başa olacak yaş da ilerledi bilmiyorum bir yandan bir kızım olsun istiyorum bir yandan da korkuyorum
Aminnn. Ben de aynen öyle dua ediyorum önce olmayanlar için ama kızı olanlar da çok şanslı değiller mi yaBende bi oğlum olsun artık tamam diyorum inşallah. Tabi dua ederken önce çocuğu olmayanlar için dua ediyorum önce onlar hakkediyor. Rabbim herkese yaşatsın bu duygusu kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Valla cok haklisinOlmuşken tam olsun dedim yaşım ilerlemesin ileri yaşta keyif yapayım bari
Bana özelden at yaaa işim vardi.Küçüğüm zaten 22 yaşındayım
TmmBana özelden at yaaa işim vardi.