- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
10 saniyeliğine profil yapıyorum hemen bak tamam mıBen de istiyorum Asbei
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 saniyeliğine profil yapıyorum hemen bak tamam mıBen de istiyorum Asbei
10 saniyeliğine profil yapıyorum hemen bak tamam mı
KaldırıyorumTamam bakıyorum
Kaldırıyorum
Sizde öyleTamam kuzum çok minnoşsun
bizde de strsten olmuyor bence merveYani tüp bebek düşnenler basarısız denemeden sonra tamam olmuyo dedikleri bıraktıkları ay pat diye hamile kalıyo.
Ke sin lik lee. Sen benden daa fenasın ama.bizde de strsten olmuyor bence merve
Cunku ben senden yaşlıyımKe sin lik lee. Sen benden daa fenasın ama.
:-D senden 6yil dha fazla stres yapmam normalCunku ben senden yaşlıyım
Bİ BEN DENK GELEMEDİM BEE HEP KAÇIRIYORUMSeni de gorek.
Merhabalar gebelik gerceklestimi acaba bende bir yıldır uğraşıyorumİnşallah canım 1 buçuk yıldır bekliyorum bende olursa ilk bebeğim olacak. Şimdiye kadar psikolojik çok belirti yaşamıştım bu ay hiç bişey hissetmiyorum ya sanki yok gibi geliyor
Nayn cınım. Bence evlilik süresi önemli. Ben adamla keyifi yapmışım yeterince. Başka keyifler istiyom simdi.Cunku ben senden yaşlıyım
Sende bendensin18 de evlendim
Merhabalar gebelik gerceklestimi acaba bende bir yıldır uğraşıyorum
hehe hadibakalim hepimize olsun ama stressiz hayat diliyorum hepimizeNayn cınım. Bence evlilik süresi önemli. Ben adamla keyifi yapmışım yeterince. Başka keyifler istiyom simdi.
Allah hayırlısını eylesin kucaklarimiz dolsun inşallah bende bu ay Meryem Ana otunu ictim esimle bat ay sonu bakalım ovulasyon testiyleYok hayır olmadı maalesef, mart sonunu bekliyorum yeni bat için
7 gorumce nedir ya aman allah yardimcin olsun bnde 1 tane var senede 1 kez 1 hafta 10 gun gorsyoz onda bile esimle iki kardes illaki bi tartisma yasiyolar bide 7 tane olsa aman ya rabbi tovbe rabbim dusman basina vermesin hele bnmki gibi hic bi kuluna vermesin7 gorumce var bır kaynana olmaz olsaydılar keske lanet olsun
Ama öyle olmaz kiii sen özelden kendini at bende atim hadiAsbei ben göremedim