- 17 Şubat 2020
- 307
- 370
- 53
İnşallah tez zaman da geçersiniz ayrı eve canımayrı eve cıkmak ıcın elımden ne gelırse yapıyorum , esıme ev begendıremıyorum adam hala kendı keyfınde
Oda anlar o zaman ayrı eve çıkınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tez zaman da geçersiniz ayrı eve canımayrı eve cıkmak ıcın elımden ne gelırse yapıyorum , esıme ev begendıremıyorum adam hala kendı keyfınde
Gordüm. Hepimiz mi guzeliz bee.Gaza geldim bakınca kaldirayim
Hiç 38 göstermiyorsunuz. 33,34 anca. Ben de 35 yaşındayımSonunda rahatladım bende ekliyim bari grubun en yaşlısı benim bu arada yaş 38
Ceviz suyunu zayıflamada kullanıyorum etkisi müthiş tok tutuyor 1hafta itibariyle 1kg 700 grama elveda dedimSoyle soyluyum ceviz suyunu yapip basarisi cok oldu denemekten busey kaybetmezsiniz bence InsAllah Rabbim tez zamanda kucaginizi bebisle doldurur
Ceviz suyunu zayıflamada kullanıyorum etkisi müthiş tok tutuyor 1hafta itibariyle 1kg 700 grama elveda dedim
Ben de memnunum vallaEvlilikten ve kayınvalideden bi memnun olan benmiyim yaa
Altlı üstlü değilsen memnunsundur ne kadar uzak okadar iyi olduğunu evlendiğim ilk hafta anlamış oldum. Bide benim eşim en küçük daha bi düşkünler akşam yemeğimizi ayrı yediğimizde sevgili gibi hissediyorumEvlilikten ve kayınvalideden bi memnun olan benmiyim yaa
Mervem maşallah kız ne güzelsinGordüm. Hepimiz mi guzeliz bee.
Seni de gorek.Mervem maşallah kız ne güzelsin ☺☺
yok gercekten anlamıyor ,İnşallah tez zaman da geçersiniz ayrı eve canım
Oda anlar o zaman ayrı eve çıkınca
Bende yapam mı ama çok kısa haaSeni de gorek.
BekliyoruzBende yapam mı ama çok kısa haa
E hadi bekliyoruzBende yapam mı ama çok kısa haa
Tmm 10 saniye içinde hazırE hadi bekliyoruz
Gördüm sende minyonsun hepimiz gibimerve çabuk bakkk kaldırıyorum.. Ama örtülüyüm normalde bu açık halim çabuk kaldırmam lazım
Maşallah canım, çok da küçük görünüyorsunmerve çabuk bakkk kaldırıyorum.. Ama örtülüyüm normalde bu açık halim çabuk kaldırmam lazım
AynenGördüm sende minyonsun hepimiz gibi
Küçüğüm zaten 22 yaşındayımMaşallah canım, çok da küçük görünüyorsun