Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O da bende oldu be gülüm.
Kızlar ya bu aralar gece terlemelerim çok oluyor normalde uykuyu seven insanım sabh 3 4 5 uyanıyorum uyuyamıyorum göğüslerim adet zamanında ağırır ama çok değil.. bikaç gündür eşime dokunma oraya sarma falan diyorum resmen acıdan halsizlik ağrılar.. Acaba adet belirtilerim mi değişti umutlanmam mı lazım bilmiyorum bat 16 mart

Bakma belirtilere bakma bakma

Kızlar gerçekten belirti bakmamak lazım bi kaç gündür kasıklarımda öyle bi batma oluyo ki çok fena ama gel gör ki iğneden sonra 14. Gün kam testi negatif çıktı . Umutlar yine başka bahara kaldı yani testte görmeden hiç umut etmemek lazım

Ay aman korusun canım.
Devletteki doktor kistim için ilaç verdiğinde kontrol etmeden verdiği için rahimde ki kist hem büyüdü hem 2 tane oldu ayrıca göğüslerde de oluşmuş. Adet olunca rahatlarsın dedi özeldeki doktor. Aralıkta oldu bu olay Şubatta tekrar ultrason dediler de ağrım yok diye çekilmedim gitmedim.. Umarım tekrarlamamıştır

Canım iğne hamilelik belirtileri yaratıyor bende de oldu

Kızlar daha çok erken yumurtam çatlayali 6 gün oldu ama bende belirti oluyor kasiklarimda batma belim de ağrı hem de çok umarım psikolojik değildir

Bat 27 Mart daha yumurtlama bile olmadı geçer mi zaman ?
25 martı da kendime test için gün belirledim tabi bu ayki gibi 3 gün önce gelirse reglim o zaman test sonraki aya kalır

Kızlar 2. Ovu testimi yaptım

Eklentiler

• 8B4ED833-8D9A-45FC-A801-5B56867ACD8F.jpeg
    12,1 KB · Görüntüleme: 39
Büyük boy ekleyim diğeri belirsiz olmuş

Eklentiler

• 93CB1159-0884-49E7-8640-58D7B3207EB8.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…