Selam canim.. bugun kan testi yaptim ama maalesef negatif cikti.. cok keyifsizim ya.. cok umutlanmistim.. yarin doktora gorunucem insaallah bi sorun yoktur.. dualarini eksik etme.. selametle..
Merhaba canim.. bende gecikmemin 2.3. Ve 5. Gunu idrar testi yaptim negatif cikti. Bugunde gecikmemin 10. Gunu kan testi yaptim malesef oda negatif.. yarin doktora gidicem insallah bende.. insaallah hamilesndir..
Canim allah buyuk. Bende cok uzulmustum ama bizimde olcak yakinda insallah. Ben sogan kurune basladim birde baba annem bana dun yumurta aki ve yesilsabunu toz haline getirip karisim yapti. O karisimi temiz beyaz bir beze surdu ve belimin alt kismina yapistirdi. Eskiden hamile kalamiyanlara yaparlarmis ve hamile kalirlarmis. 3 4 gun banyo yasak. Fazla Egilip dorulma yasak. Bez kendiliginden birakiyomus. Tabi en iyisini rabbim bilir ama denemekte fayda var..
hadi yaa öyle mi :-( nasıl da yanıltıyo bu belirtiler. Gecen ayda bn öle belirtiler yasamıstım ki hamileyim diyodum hayırlısı olsun seni çok iyi anlıorum geçen ay bnde adet olunca üç gün kendimi salmıstım çok üzülmüştüm . bnmde bu aydan ümidim yok . Haziran topiğini ben açmayı düşünüyorum açtığmda seni de çağırırım
İnşallah canım ya bugün 14 gün gecikti her ay umutla bekliyorum en iyisi kan testi yaptırmak inşallah gönlümüze göre olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah sorun yoktur cnm ya ben de 1 yıldır istiyoruz eşimle bakalım her ay bekliyoruz hayırlısıyla
Gittim Cnm kan tahlilleri Aldi bircok Rahim flim çekildim ve eşimdende alındı tahliller yurt dişin da yaşadığım için burda her şey cok geç veriyorlar sonucunu Haziran'ın 17 şinde doktorumuzun sonuçlarına bağlı hersey bakalım bende merakla bekliyorum
Yine hayal kırıklığı dün akşam adet gördüm hayırlısı artık cok umutlanıyorum artık diğer aylar kaldı canım ya 😒😒
😒😒yok cnm bebiş yok maalesef bu ayda 😒😒
Canım bende öğlen ve akşam içiliyor diye biliyorum günde 2 defa 1 bardak ama sadece adetliyken içilirmi onu bilmiyorum inşallah faydası olur senin için ve diğer anne olamayan herkes için inşallahhh deneyip içicem sanada tavsiyem cok faydalıymış
hanifeciğim ben bugün test yaptım adetim 3gün geçti ve pozitif canım yaa inanamıyorum mucize gibi hiç dikkat etmedim eşim istemiyordu bile ve rabbim ol deyince inan hiç bir engel yokkEki Görüntüle 1101091
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?