- 18 Mart 2022
- 190
- 115
- 18
- 27
Bende çok korka korka muayene oldum gitmişti neyseki. Elli defa da sordum kesin mi yok dimi kist gitti kesin diye. O yüzden rahat ol o gidecek benceÇok haklısın insan hem fiziken hem de psikolojik olarak yıpranıyor. Ama bu sefer tüm pozitif duygularla başlayalımBenim de bu ikinci deneme olacak . Yine negatif olursa ne yaparım bilmiyorum o yüzden hep olacak diye düşünüyorum . Benim korkum acaba kist gitti mi gitmedi mi bir ay daha beklemek istemiyorum
Çok sevindim senin adınaÇok çok teşekkür ederim kızlar bana dua edin sağlıkla ilerlesin. Siz de hep dualarımdasınız, inş kısa zamanda sizlerin de güzel sonuç alması için dua ediyorum. Ben hayatımda ilk ama ilk defa hamileyim o yüzden benim için çok değişik. Aşırı heyecanla birlikte, korku da var.
Dfn1903 şeyma burda değil görmicek ama benim sonucumu ona söyle lütfen, siz iletişim halindesiniz sanırım Çok umutsuzdu şeyma, hep bir karamsarlık vardı üstünde. Ben de son zamanlarda çok umutsuzdum, tedaviden sonra da hiçbir şeye özen göstermemiştim bu karamsarlığımdan dolayı ve üstüne yavaşlamış bir embriyoydu benimki. Belki biraz gönlü ferahlar
İletcem canım o da çok sevinecektir eminimÇok çok teşekkür ederim kızlar bana dua edin sağlıkla ilerlesin. Siz de hep dualarımdasınız, inş kısa zamanda sizlerin de güzel sonuç alması için dua ediyorum. Ben hayatımda ilk ama ilk defa hamileyim o yüzden benim için çok değişik. Aşırı heyecanla birlikte, korku da var.
Dfn1903 şeyma burda değil görmicek ama benim sonucumu ona söyle lütfen, siz iletişim halindesiniz sanırım Çok umutsuzdu şeyma, hep bir karamsarlık vardı üstünde. Ben de son zamanlarda çok umutsuzdum, tedaviden sonra da hiçbir şeye özen göstermemiştim bu karamsarlığımdan dolayı ve üstüne yavaşlamış bir embriyoydu benimki. Belki biraz gönlü ferahlar
Nezamn transfer oldunuz bende cem hocaya gidiyoruöBahçeci de Cem Çelikte canım , sen ? İnşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim
hayırlısı ile pozitif sağlıklı bir sonuç alın da bir ay çabuk geçer inşallah. insan bi hayal kırıklığına uğruyor heveslenince. tek sorun bu olsun inşallahMerhabalar, bugün kontrolüm vardı. Maalesef rahim duvarım yeteri kadar kalınlaşmadığı için transfer iptal oldu. Artık önümüzdeki ay kısmetse.
İnşallah diğer ay iyi sonuçlar alırsın negatif olmasındansa ertelenmesi daha hayırlıMerhabalar, bugün kontrolüm vardı. Maalesef rahim duvarım yeteri kadar kalınlaşmadığı için transfer iptal oldu. Artık önümüzdeki ay kısmetse.
Merhaba, 1 mart ta transfer oldum. 9.günden itibaren pozitifi gördük ama malesef kimyasal gebelik oldu. Siz hangi aşamadasınızNezamn transfer oldunuz bende cem hocaya gidiyoruö
Psikolojik olabilir mi? Yada kullandığınız bir kimyasal yediğiniz bir yiyecek dokunmul olabilir, geçmezse doktorunuza danışın en iyisi.5.gün embriyosu transfer oldum ve bugün 5. gün.. kollarımda kaşıntı ve kızarıklık olmaya başladı. sebebi nedir acaba? daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Acaba başta ikisi tutmuştu da sonra biri mi devam etti ? Doktorunla ne zaman görüşeceksinKızlar çok acil cevap verir misiniz? Çift embriyo Transferi oldum 5 martta. Transferin 9.günü beta 54 çıktı. 11.gün 75 13.gün 77 doktorum kimyasal dedi. Ama beta sıfırlandığını görelim dedi pazartesi yani 16.gün kan ver dedi. 16.gün yani bugün 306 çıktı bu ne demek yardım edebilir misiniz???
Çok korkuyorum başına böyle gelen oldu mu dış gebelik falan olablr mi
Çift embriyo ilk başta tutunmuş, ama biri kimyasal olmuş.. bir tanesi seninle olabilirKızlar çok acil cevap verir misiniz? Çift embriyo Transferi oldum 5 martta. Transferin 9.günü beta 54 çıktı. 11.gün 75 13.gün 77 doktorum kimyasal dedi. Ama beta sıfırlandığını görelim dedi pazartesi yani 16.gün kan ver dedi. 16.gün yani bugün 306 çıktı bu ne demek yardım edebilir misiniz???
Çok korkuyorum başına böyle gelen oldu mu
lk başta 54ten 75 e çıkınca 2 gün sorna tekrar bakalın 2 embriyudan 1 i tutunca böyle yavaş artabiliyr demişti. sonra 77 ye çıkınca kimyasal olabilr dedi. Şuan 306yı duyunca 2 gün sınra baklm sonradan böyle çok nadirde olsa yükselebiyr dedi. 77çıktıktan sonra ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum. Progestrona tekrar başla dedi çok şaşkınım napcm bilmyrmAcaba başta ikisi tutmuştu da sonra biri mi devam etti ? Doktorunla ne zaman görüşeceksin
Ya inş öyledir canım dış gebelikten çok korkuyorum öyle değildir demi? Hiç kanamam ya da şiddetli ağrımda yokÇift embriyo ilk başta tutunmuş, ama biri kimyasal olmuş.. bir tanesi seninle olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?