Bende mart ayı transferi olup mucizesini bekleyenlerdenim 24 yasindayim pcoyum ah basimin tatli belasi olarak adlandirdigim polikistciklerime sahibim bunun disinda herhangi bir sorunumuz esimdede hicbir sıkıntı yok ilk tup bebek transferim 15 mart tarihinde 2 tane embriyo yerlestirildi hepiniz insallah guzel sonuclar alirsiniz

Bende çok korka korka muayene oldum gitmişti neyseki. Elli defa da sordum kesin mi yok dimi kist gitti kesin diye. O yüzden rahat ol o gidecek bence

Çok sevindim senin adına tahmin edebiliyorum o hissi. İyi şeyler düşüncez iyi şeyler olacak

İletcem canım o da çok sevinecektir eminim

Günaydın kızlar yarın test günü hiç test yapmadan sabrwttim ama acayip stres sardı beni bugün yarın test günü olanlar sizler nasılsınız

Merhabalar, bugün kontrolüm vardı. Maalesef rahim duvarım yeteri kadar kalınlaşmadığı için transfer iptal oldu. Artık önümüzdeki ay kısmetse.

Merhabalar, bugün kontrolüm vardı. Maalesef rahim duvarım yeteri kadar kalınlaşmadığı için transfer iptal oldu. Artık önümüzdeki ay kısmetse.
hayırlısı ile pozitif sağlıklı bir sonuç alın da bir ay çabuk geçer inşallah. insan bi hayal kırıklığına uğruyor heveslenince. tek sorun bu olsun inşallah

Merhaba kızlar Bugün kontrolüm vardı kist gitmiş çok şükür gitmemiş diye çok korkuyordum . Bugün itibariyle tedaviye başladık

5.gün embriyosu transfer oldum ve bugün 5. gün.. kollarımda kaşıntı ve kızarıklık olmaya başladı. sebebi nedir acaba? daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Merhaba, yarın transfer günüm ve gerçekten zaman geçmek bilmiyor. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

5.gün embriyosu transfer oldum ve bugün 5. gün.. kollarımda kaşıntı ve kızarıklık olmaya başladı. sebebi nedir acaba? daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Psikolojik olabilir mi? Yada kullandığınız bir kimyasal yediğiniz bir yiyecek dokunmul olabilir, geçmezse doktorunuza danışın en iyisi.
Negatif olanlar için inşallah bir sonraki pozitif olur dualarım sizinle.
23 ünde transferim var dua beklerim heyecanlıyım.

Kızlar çok acil cevap verir misiniz? Çift embriyo Transferi oldum 5 martta. Transferin 9.günü beta 54 çıktı. 11.gün 75 13.gün 77 doktorum kimyasal dedi. Ama beta sıfırlandığını görelim dedi pazartesi yani 16.gün kan ver dedi. 16.gün yani bugün 306 çıktı bu ne demek yardım edebilir misiniz???
Çok korkuyorum başına böyle gelen oldu mu dış gebelik falan olablr mi

Kızlar çok acil cevap verir misiniz? Çift embriyo Transferi oldum 5 martta. Transferin 9.günü beta 54 çıktı. 11.gün 75 13.gün 77 doktorum kimyasal dedi. Ama beta sıfırlandığını görelim dedi pazartesi yani 16.gün kan ver dedi. 16.gün yani bugün 306 çıktı bu ne demek yardım edebilir misiniz???
Çok korkuyorum başına böyle gelen oldu mu

Acaba başta ikisi tutmuştu da sonra biri mi devam etti ? Doktorunla ne zaman görüşeceksin

Çift embriyo ilk başta tutunmuş, ama biri kimyasal olmuş.. bir tanesi seninle olabilir

Acaba başta ikisi tutmuştu da sonra biri mi devam etti ? Doktorunla ne zaman görüşeceksin
lk başta 54ten 75 e çıkınca 2 gün sorna tekrar bakalın 2 embriyudan 1 i tutunca böyle yavaş artabiliyr demişti. sonra 77 ye çıkınca kimyasal olabilr dedi. Şuan 306yı duyunca 2 gün sınra baklm sonradan böyle çok nadirde olsa yükselebiyr dedi. 77çıktıktan sonra ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum. Progestrona tekrar başla dedi çok şaşkınım napcm bilmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…