• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonucum 16 cıktı yani boş. Umutlar baska bahara kaldı napalim geride embriyom yok.
Hadi ya üzüldüm.. Allah tez zamanda yeni bir kapı açsın sana, kucaklarımız boş kalmasın inşallah.. Derdi olmayan insan yok.. Bizim payımıza da bu düştü.. Ama inşallah sonu güzel olur ve tüm bu üzüntülerimizi unuturuz..

Selam kızlar nasılsınız kimseden ses soluk yok ne durumlsrdasınız nasıl geçiyor zamanınız hele deyin bakalım 🥰🥰🥰🥰 benlm yarın rahşm kalınlığı kontrolüm var duanedin bana güzel geçsin Transfer için gün alayım yaaaa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sandal kokusu Sandal kokusu

@1nbahar Dfn1903 Dfn1903 @Gzd0138 @Ufktugba @bebiii @minnos patates @bsra61 @BSli16
@karadenizkizi1982
@Aslanb22@ Yabanc @Cmcm
@altnekn Z Zecmel @in_cim Nil Gunes Nil Gunes @Zeynepkur
@CevikKiz @sengulll @Betulyusuf @Peterpanik @Aysnrxe @Bio_girl @E L B A @papatyamveben Katre_g Katre_g @FlyingHummingbird
merhaba canım, transferiçin gün alabildin mi? Hadi inşallah hayırlı sonuçların olsun.
Benim iyi gidiyor, bugün kontrolüm vardı, minnoşların sağlığı yerinde çok şükür🙏🧿🤗

Kızlar ne alemdesiniz transfer olanlar olacaklar n’aptınız nettiniz
Canım ben 5. Gün idrarda gördüm kan verdim 10.40tı, bugün 7. Günüm bugün kan değerim 34.75e yükselmişti 🥰 inş sorunsuzca devam eder, hepimizin yüzü güler, başka bir dileğim yok 🙏🏻 sen nasılsın?

Canım ben 5. Gün idrarda gördüm kan verdim 10.40tı, bugün 7. Günüm bugün kan değerim 34.75e yükselmişti 🥰 inş sorunsuzca devam eder, hepimizin yüzü güler, başka bir dileğim yok 🙏🏻 sen nasılsın?
Hayırlı olsun çok sevindim inşallah her şey çok güzel devam eder 🥰

Yaaaa ay maşallah 🥰 tutunmuş bebeğin hayırlısıyla büyüsün inşallah

Ben yarın muayeneye gidiyorum umarım kist gitmiştir de başlarız transfer için işlemlere 🙏☺️ Sen napıyosun ☺️
Hadi bakalım ben estrofem kullanıyorum hala işte bugün ilaç sayısı 3e çıktı. Cuma günü kontrol var rahmin durumuna göre transfer olcam. Bide ona göre ayrıca ilaç kullancam serum alcam tutunmayı kolaylaştırmak için

Yaaaa canım çok sevindim. Hayırlı olsun 😍🌸

Hadi bakalım ben estrofem kullanıyorum hala işte bugün ilaç sayısı 3e çıktı. Cuma günü kontrol var rahmin durumuna göre transfer olcam. Bide ona göre ayrıca ilaç kullancam serum alcam tutunmayı kolaylaştırmak için
Serumu hiç duymamıştım . Ben ilk transfer olduğumda estrofem , progeston fitil ve iğne kullanmıştım . Bu sefer kaç embriyo transfer yaptıracaksın peki ? Ben galiba 2 isteyecem doktor da kabul ederse

Serumu hiç duymamıştım . Ben ilk transfer olduğumda estrofem , progeston fitil ve iğne kullanmıştım . Bu sefer kaç embriyo transfer yaptıracaksın peki ? Ben galiba 2 isteyecem doktor da kabul ederse
Ya benim tutunmada problem varya bebeklerim tutunmuyor o yüzden bağışıklıkla ilgili serum alcam. Sanırım iki transfer olcam. İnşallah tutunur bu sefer 😢 çünkü çok sıkıldım düşük yapmaktan o ağrıları çekmekten..

Ya benim tutunmada problem varya bebeklerim tutunmuyor o yüzden bağışıklıkla ilgili serum alcam. Sanırım iki transfer olcam. İnşallah tutunur bu sefer 😢 çünkü çok sıkıldım düşük yapmaktan o ağrıları çekmekten..
Çok haklısın insan hem fiziken hem de psikolojik olarak yıpranıyor. Ama bu sefer tüm pozitif duygularla başlayalım ☺️ Benim de bu ikinci deneme olacak . Yine negatif olursa ne yaparım bilmiyorum o yüzden hep olacak diye düşünüyorum .🙏☺️ Benim korkum acaba kist gitti mi gitmedi mi bir ay daha beklemek istemiyorum

Hayırlı olsun çok sevindim inşallah her şey çok güzel devam eder 🥰
Yaaaa ay maşallah 🥰 tutunmuş bebeğin hayırlısıyla büyüsün inşallah
Yaaaa canım çok sevindim. Hayırlı olsun 😍

Çok çok teşekkür ederim kızlar bana dua edin sağlıkla ilerlesin. Siz de hep dualarımdasınız, inş kısa zamanda sizlerin de güzel sonuç alması için dua ediyorum. Ben hayatımda ilk ama ilk defa hamileyim o yüzden benim için çok değişik. Aşırı heyecanla birlikte, korku da var.

Dfn1903 Dfn1903 şeyma burda değil görmicek ama benim sonucumu ona söyle lütfen, siz iletişim halindesiniz sanırım 🤗Çok umutsuzdu şeyma, hep bir karamsarlık vardı üstünde. Ben de son zamanlarda çok umutsuzdum, tedaviden sonra da hiçbir şeye özen göstermemiştim bu karamsarlığımdan dolayı ve üstüne yavaşlamış bir embriyoydu benimki. Belki biraz gönlü ferahlar 🤗

Back