kusura bakmayın bi süre giremediğimden geç dönüyorum. Hayır bende hiç bir sorun olmadı. Doktorum hazır hissettiğimde yeniden deneyebileceğimizi söyledibeklemeden denediğinizde rahim kalınlaşmasıyla ilgili herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Hadi ya üzüldüm.. Allah tez zamanda yeni bir kapı açsın sana, kucaklarımız boş kalmasın inşallah.. Derdi olmayan insan yok.. Bizim payımıza da bu düştü.. Ama inşallah sonu güzel olur ve tüm bu üzüntülerimizi unuturuz..Sonucum 16 cıktı yani boş. Umutlar baska bahara kaldı napalim geride embriyom yok.
merhaba canım, transferiçin gün alabildin mi? Hadi inşallah hayırlı sonuçların olsun.Selam kızlar nasılsınız kimseden ses soluk yok ne durumlsrdasınız nasıl geçiyor zamanınız hele deyin bakalımbenlm yarın rahşm kalınlığı kontrolüm var duanedin bana güzel geçsin Transfer için gün alayım yaaaa
Sandal kokusu
@1nbaharDfn1903 @Gzd0138 @Ufktugba @bebiii @minnos patates @bsra61 @BSli16
@karadenizkizi1982
@Aslanb22@ Yabanc @Cmcm
@altnekn Z Zecmel @in_cimNil Gunes @Zeynepkur
@CevikKiz @sengulll @Betulyusuf @Peterpanik @Aysnrxe @Bio_girl @E L B A @papatyamvebenKatre_g @FlyingHummingbird
Guzel dualarin için teşekkür ederim canım benim ❤Hadi ya üzüldüm.. Allah tez zamanda yeni bir kapı açsın sana, kucaklarımız boş kalmasın inşallah.. Derdi olmayan insan yok.. Bizim payımıza da bu düştü.. Ama inşallah sonu güzel olur ve tüm bu üzüntülerimizi unuturuz..
Hayırlı uğurlu olsun Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar tekrar bende cuma günü transfer oldum 5. Gün embriyosu 10 gün sonra kan testi yap dediler bekliyorum bende umutla rabbim hayırlısıyla yüzümüzü güldürür inşallah
Evet canım negatif adet oldum.Test yaptınız mı acaba
Canım ben 5. Gün idrarda gördüm kan verdim 10.40tı, bugün 7. Günüm bugün kan değerim 34.75e yükselmiştiKızlar ne alemdesiniz transfer olanlar olacaklar n’aptınız nettiniz
Ben yarın muayeneye gidiyorum umarım kist gitmiştir de başlarız transfer için işlemlereKızlar ne alemdesiniz transfer olanlar olacaklar n’aptınız nettiniz
Hayırlı olsun çok sevindim inşallah her şey çok güzel devam ederCanım ben 5. Gün idrarda gördüm kan verdim 10.40tı, bugün 7. Günüm bugün kan değerim 34.75e yükselmiştiinş sorunsuzca devam eder, hepimizin yüzü güler, başka bir dileğim yok sen nasılsın?
Yaaaa ay maşallahCanım ben 5. Gün idrarda gördüm kan verdim 10.40tı, bugün 7. Günüm bugün kan değerim 34.75e yükselmiştiinş sorunsuzca devam eder, hepimizin yüzü güler, başka bir dileğim yok sen nasılsın?
Hadi bakalım ben estrofem kullanıyorum hala işte bugün ilaç sayısı 3e çıktı. Cuma günü kontrol var rahmin durumuna göre transfer olcam. Bide ona göre ayrıca ilaç kullancam serum alcam tutunmayı kolaylaştırmak içinBen yarın muayeneye gidiyorum umarım kist gitmiştir de başlarız transfer için işlemlereSen napıyosun
Yaaaa canım çok sevindim. Hayırlı olsunCanım ben 5. Gün idrarda gördüm kan verdim 10.40tı, bugün 7. Günüm bugün kan değerim 34.75e yükselmiştiinş sorunsuzca devam eder, hepimizin yüzü güler, başka bir dileğim yok sen nasılsın?
Serumu hiç duymamıştım . Ben ilk transfer olduğumda estrofem , progeston fitil ve iğne kullanmıştım . Bu sefer kaç embriyo transfer yaptıracaksın peki ? Ben galiba 2 isteyecem doktor da kabul ederseHadi bakalım ben estrofem kullanıyorum hala işte bugün ilaç sayısı 3e çıktı. Cuma günü kontrol var rahmin durumuna göre transfer olcam. Bide ona göre ayrıca ilaç kullancam serum alcam tutunmayı kolaylaştırmak için
Ya benim tutunmada problem varya bebeklerim tutunmuyor o yüzden bağışıklıkla ilgili serum alcam. Sanırım iki transfer olcam. İnşallah tutunur bu seferSerumu hiç duymamıştım . Ben ilk transfer olduğumda estrofem , progeston fitil ve iğne kullanmıştım . Bu sefer kaç embriyo transfer yaptıracaksın peki ? Ben galiba 2 isteyecem doktor da kabul ederse
Çok haklısın insan hem fiziken hem de psikolojik olarak yıpranıyor. Ama bu sefer tüm pozitif duygularla başlayalımYa benim tutunmada problem varya bebeklerim tutunmuyor o yüzden bağışıklıkla ilgili serum alcam. Sanırım iki transfer olcam. İnşallah tutunur bu seferçünkü çok sıkıldım düşük yapmaktan o ağrıları çekmekten..
Hayırlı olsun çok sevindim inşallah her şey çok güzel devam eder
Yaaaa ay maşallahtutunmuş bebeğin hayırlısıyla büyüsün inşallah
Yaaaa canım çok sevindim. Hayırlı olsun
Darısı başımıza maşallahKızlar bugün tekrar yaptırdım 460 çıkmış sonuç çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?