• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de yokluğunu farketmiştim hatta dedim heralde transferinde sıkıntı çıktı 🙈çok üzülmüştüm. Sonra iyi olduğunu transfer olduğunu öğrenince çok sevindim haber verdiğiniz için teşekkürler 🤲🏻🌹dualarımda inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini alalım🤲🏻🐣🌸🤗
Amin canım inşallah 🤲🏻🥰

Merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba. Bende pazartesi toplama yapıldı fakat ohss riskim olduğu için 2 ay dinlendirme verdi. 2. Adetiniz ne zaman geldi? Geldikten sonra kaçıncı gün transfer yapıldı
Merhaba,yumurta toplanması sürecim normal geçti benim,ohss gelişmedi bende ama doktor yine de dinlendirmek istedi.ilk adetim sorunsuz geldi ama hala ikinci adetimi bekliyorum,10 gün gecikince doktora gittim,adet söktürücü Tarlusal başladık hemen,bugün itibarıyla 14 günlük bir gecikmem var,adetim başlayınca estrofem başlayacakmışız,yolun yarısında takıldı kaldı sürecim ilerleyemiyorum

Merhaba,yumurta toplanması sürecim normal geçti benim,ohss gelişmedi bende ama doktor yine de dinlendirmek istedi.ilk adetim sorunsuz geldi ama hala ikinci adetimi bekliyorum,10 gün gecikince doktora gittim,adet söktürücü Tarlusal başladık hemen,bugün itibarıyla 14 günlük bir gecikmem var,adetim başlayınca estrofem başlayacakmışız,yolun yarısında takıldı kaldı sürecim ilerleyemiyorum

Rahim dinlenince başarı oranı artıyomuş diye okudum bunca zorluğun peşine güzellikler gelecek umarım🥲😍
Yaa 14 günlül gecikme gerçekten çokmuş. Bir an önce sökülsün süreç çiçek gibi devam etsin🤲🏼

Rahim dinlenince başarı oranı artıyomuş diye okudum bunca zorluğun peşine güzellikler gelecek umarım🥲😍
Yaa 14 günlül gecikme gerçekten çokmuş. Bir an önce sökülsün süreç çiçek gibi devam etsin🤲🏼
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur 🙂 Sizin de inşallah en güzel şekilde ilerler 🙂

Kızlar benim bugün doktor kontrolüm vardı reglin 14. Günü ve rahim kalınlığı 7 mm olduğu için ilaçları kesti doktorum öteki ayın gene regl günü başlicaz ertelendi

Kızlar benim bugün doktor kontrolüm vardı reglin 14. Günü ve rahim kalınlığı 7 mm olduğu için ilaçları kesti doktorum öteki ayın gene regl günü başlicaz ertelendi
Hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır nar suyu iç bide anans ye özellikle nar suyu tahim kalınlaşmasına yardımcı bem çok faydasını gördüm özellikle taze bulabilirswn daha iyi olur bulamazsanda büyük marketlerde katkısızları var ilaç gibi hergün bir bardak iç

merhabalar, bugün benim de doktor kontrolüm vardı.Adetimin 12. günüydü bugün, 22 sinde transfer planlıyordu doktorum ama rahim kalınlığı benim de 6.9 çıktı. Doktorum ilaçlara devam etmemi ek olarak estrofemi ayni zamanda gece vajina bölgeme koymamı söyledi.Pazartesi tekrar kontrole çağırdı.Eğer istediği kalınlığa geldiyse 25. inde transfer yaparız dedi. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah🙏🏼Siz nerede tedavi oluyorsunuz.

Kızlar ben denediğim için diyorum gercekten nar suyunun faydası oluyor ben şubat ayında transfer olacaktım rahim kalınlığı az olduğu için ertelendi martta hem ilaçları kullandım hemde nar suyu içtim benimde önceki ay 6 bucuktu martta 8 buçuka yükseldi

Kızlar ben denediğim için diyorum gercekten nar suyunun faydası oluyor ben şubat ayında transfer olacaktım rahim kalınlığı az olduğu için ertelendi martta hem ilaçları kullandım hemde nar suyu içtim benimde önceki ay 6 bucuktu martta 8 buçuka yükseldi
Bugün doktorum bana da nar suyu içmemi, kabak çekirdeği ve havuç yememi söyledi. Umarim pazartesiye kadar kalınlaşır😔

Benim de bugün kontrolüm vardı 25inde olacak transferim kısmetse🤗 rahim kalınlığı için nar suyunu tavsiye ederim ben de inşallah hepimizin yolunda ilerler işlemleri🌸

Ne çok sabır düşüyor bize bu yolda.. Ben de adet bekliyorum transfer için doktora gitmek için. Demek böyle sebeplerle beklemeye devam etme ihtimali de var.. İnşallah beklemelerimizin sonu güzel olur 💐

kızlar benim de adetimin 6 günü rahim kalınlığı 6 . İlaçlara devam pazartesi kontrol olacak bakalım hayırlısı olsun hepimiz hakkında

Bende biraz önce kontrolden geldim adetimin 10.gunu rahim kalinligim 6 buçuk çıktı estrofemi 3 e çıkardı salı tekrar kontrol

Back