- 12 Kasım 2021
- 3.576
- 4.391
- 83
Kötüyü düşünme hiç, artan bir değer var sonuçta.. inşallah güzelce tutunur değerin artar.. doktora ne zaman gideceksin?Ya inş öyledir canım dış gebelikten çok korkuyorum öyle değildir demi? Hiç kanamam ya da şiddetli ağrımda yok
Çarşamba tekrar kan ver dedi doktorum. Cuma günü ilaçlarımı hep bırakmıştmm, şimdi progestrona tekrar başla dedi şaşkınım napcğmı şaşırdımKötüyü düşünme hiç, artan bir değer var sonuçta.. inşallah güzelce tutunur değerin artar.. doktora ne zaman gideceksin?
Yaa bak o da bebiş olduğunu düşündü, çünkü progesteron tutunması için destekÇarşamba tekrar kan ver dedi doktorum. Cuma günü ilaçlarımı hep bırakmıştmm, şimdi progestrona tekrar başla dedi şaşkınım napcğmı şaşırdım
İnş canım ya inş o kadar üzülmüştüm kii o kadar ağlamıştmmm, inş çarşamba 2 ye katladığını görürüz inşYaa bak o da bebiş olduğunu düşündü, çünkü progesteron tutunması için destek
Çok güzel dinlen, avokado ceviz badem falan ne varsa yeİnş canım ya inş o kadar üzülmüştüm kii o kadar ağlamıştmmm, inş çarşamba 2 ye katladığını görürüz inş
İnşallah bebiş tutunmuşturlk başta 54ten 75 e çıkınca 2 gün sorna tekrar bakalın 2 embriyudan 1 i tutunca böyle yavaş artabiliyr demişti. sonra 77 ye çıkınca kimyasal olabilr dedi. Şuan 306yı duyunca 2 gün sınra baklm sonradan böyle çok nadirde olsa yükselebiyr dedi. 77çıktıktan sonra ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum. Progestrona tekrar başla dedi çok şaşkınım napcm bilmyrm
Bence bebeğin sana tutundu inşallah güzel haberlerini bekliyoruzlk başta 54ten 75 e çıkınca 2 gün sorna tekrar bakalın 2 embriyudan 1 i tutunca böyle yavaş artabiliyr demişti. sonra 77 ye çıkınca kimyasal olabilr dedi. Şuan 306yı duyunca 2 gün sınra baklm sonradan böyle çok nadirde olsa yükselebiyr dedi. 77çıktıktan sonra ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum. Progestrona tekrar başla dedi çok şaşkınım napcm bilmyrm
Şu an sen ilaçlarına başla ve yükseldiğine şükret :) birileri bir savaş vermiş orada. Hiç aklını dış gebelikle karıştırma sadece bhcg ile anlaşılabilir birşey değil.lk başta 54ten 75 e çıkınca 2 gün sorna tekrar bakalın 2 embriyudan 1 i tutunca böyle yavaş artabiliyr demişti. sonra 77 ye çıkınca kimyasal olabilr dedi. Şuan 306yı duyunca 2 gün sınra baklm sonradan böyle çok nadirde olsa yükselebiyr dedi. 77çıktıktan sonra ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum. Progestrona tekrar başla dedi çok şaşkınım napcm bilmyrm
Bilmiyorum psikolojik olabilir.Psikolojik olabilir mi? Yada kullandığınız bir kimyasal yediğiniz bir yiyecek dokunmul olabilir, geçmezse doktorunuza danışın en iyisi.
Negatif olanlar için inşallah bir sonraki pozitif olur dualarım sizinle.
23 ünde transferim var dua beklerim heyecanlıyım.
Burası dertleşme mekanımızBilmiyorum psikolojik olabilir.
Benim tek yumurtam döllendiği için 1 adet 5.gün embriyom transfer oldu.
Doktor hanımın dediğine göre embriyo kaliteli ve tutunacak diyor. Fakat bu sitede o kadar can sıkıcı yorum okudum ki herkes için ayrı ayrı üzüldüm.
Yıllarca bebek hasreti çeken anne adaylarının gebelik testi pozitif çıktıktan 5-6 hafta sonra bebeklerinin kalbinin durduğunu okudukça ölüm haberi almış gibi üzülüyorum. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inş.
Ayy inşallah güzel haberdirKızlar çok acil cevap verir misiniz? Çift embriyo Transferi oldum 5 martta. Transferin 9.günü beta 54 çıktı. 11.gün 75 13.gün 77 doktorum kimyasal dedi. Ama beta sıfırlandığını görelim dedi pazartesi yani 16.gün kan ver dedi. 16.gün yani bugün 306 çıktı bu ne demek yardım edebilir misiniz???
Çok korkuyorum başına böyle gelen oldu mu dış gebelik falan olablr mi
Ben sana dedimMerhaba kızlarBugün kontrolüm vardı kist gitmiş çok şükür gitmemiş diye çok korkuyordum . Bugün itibariyle tedaviye başladık
Evet haklı çıktınBen sana dedimne kullanıyosun şimdi ben sadece estrofem hala
Sen de selamlarımı ilet lütfen canımKatre_g canım Şeyda’ya mesajını ilettim çok sevindim dedi. Devamında da “Çok selam söyle benden de abla gezmek tozmak yok artık ona göre o anne artık ” dedi
Yasal değil diye bahçeci merkezlerinde 35 yaş altı iki embriyo koymuyorlar.sizin merkeziniz hangisi acaba.hangi ilde yaptirdiniz.Bende mart ayı transferi olup mucizesini bekleyenlerdenim24 yasindayim pcoyum ah basimin tatli belasi olarak adlandirdigim polikistciklerime sahibim bunun disinda herhangi bir sorunumuz esimdede hicbir sıkıntı yok ilk tup bebek transferim 15 mart tarihinde 2 tane embriyo yerlestirildi hepiniz insallah guzel sonuclar alirsiniz
Kötü düşünmemek en iyisi her şerde bir hayır vardır elbetBilmiyorum psikolojik olabilir.
Benim tek yumurtam döllendiği için 1 adet 5.gün embriyom transfer oldu.
Doktor hanımın dediğine göre embriyo kaliteli ve tutunacak diyor. Fakat bu sitede o kadar can sıkıcı yorum okudum ki herkes için ayrı ayrı üzüldüm.
Yıllarca bebek hasreti çeken anne adaylarının gebelik testi pozitif çıktıktan 5-6 hafta sonra bebeklerinin kalbinin durduğunu okudukça ölüm haberi almış gibi üzülüyorum. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inş.
Sakaryada yaptirdim.Bizde gorusmede yapilma ihtimalinin olmadigi soylendi.Transfer gunumde supriz olduYasal değil diye bahçeci merkezlerinde 35 yaş altı iki embriyo koymuyorlar.sizin merkeziniz hangisi acaba.hangi ilde yaptirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?