Kötüyü düşünme hiç, artan bir değer var sonuçta.. inşallah güzelce tutunur değerin artar.. doktora ne zaman gideceksin?
Çarşamba tekrar kan ver dedi doktorum. Cuma günü ilaçlarımı hep bırakmıştmm, şimdi progestrona tekrar başla dedi şaşkınım napcğmı şaşırdım

İnşallah bebiş tutunmuştur

Bence bebeğin sana tutundu inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Şu an sen ilaçlarına başla ve yükseldiğine şükret :) birileri bir savaş vermiş orada. Hiç aklını dış gebelikle karıştırma sadece bhcg ile anlaşılabilir birşey değil. Umarım sağlıkla artmaya devam etsin

Bilmiyorum psikolojik olabilir.
Benim tek yumurtam döllendiği için 1 adet 5.gün embriyom transfer oldu.
Doktor hanımın dediğine göre embriyo kaliteli ve tutunacak diyor. Fakat bu sitede o kadar can sıkıcı yorum okudum ki herkes için ayrı ayrı üzüldüm.
Yıllarca bebek hasreti çeken anne adaylarının gebelik testi pozitif çıktıktan 5-6 hafta sonra bebeklerinin kalbinin durduğunu okudukça ölüm haberi almış gibi üzülüyorum. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inş.

Katre_g canım Şeyda’ya mesajını ilettim çok sevindim dedi. Devamında da “Çok selam söyle benden de abla gezmek tozmak yok artık ona göre o anne artık ” dedi

Merhaba hanımlar umarım herkes hamile kalır ve kalmıştır tüp bebekle. Benimde transferimin bugün 4. Günü ama herhangi bir belirtim yok malesef. Transferden önce göğüs ağrılarım vardı ama şimdi oda yok bakalım Allah büyük. Belirtilerin olması şart mı acaba yoruldum artık hemde çok. Bu arada 3. Gün 8 hücreli bir adet embriyo kondu.

Burası dertleşme mekanımız üzülenle birlikte üzülüyoruz, sevinenle seviniyoruz. Siz olumsuza odaklanıp kötüyü çağırmayın. İyi düşünün iyi olsun Tabi yine de olmayabilir, ama her şey Allah'tan.. Olumsuz olursa üzülürsünüz, şimdiden üzülmeye gerek yok

Ayy inşallah güzel haberdir

Ben sana dedim ne kullanıyosun şimdi ben sadece estrofem hala
Evet haklı çıktın Ben de sadece estrofem bir de folikasit . Ama sonra başka ilaçlar başlayacakmış bu sefer ek olarak kan sulandırıcı da vercem dedi

Yasal değil diye bahçeci merkezlerinde 35 yaş altı iki embriyo koymuyorlar.sizin merkeziniz hangisi acaba.hangi ilde yaptirdiniz.

Kızlar ben sıfırdan başlıcam tedaviye. Yeni bir hastane ve doktorla hatta başka şehirde. Ne zaman adım atmaya başlamalıyım sizce. Erken davranmak istemiyorum. Unutup iyice mevzudan uzaklaşmakta istemiyorum. En son 2 şubatta transfer olmuştum kimyasal olmuştu. 3 adet görmek yeterli olur mu daha uzun bir ara mı vermeliyim sizce

Kötü düşünmemek en iyisi her şerde bir hayır vardır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…