• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyü düşünme hiç, artan bir değer var sonuçta.. inşallah güzelce tutunur değerin artar.. doktora ne zaman gideceksin?
Çarşamba tekrar kan ver dedi doktorum. Cuma günü ilaçlarımı hep bırakmıştmm, şimdi progestrona tekrar başla dedi şaşkınım napcğmı şaşırdım

lk başta 54ten 75 e çıkınca 2 gün sorna tekrar bakalın 2 embriyudan 1 i tutunca böyle yavaş artabiliyr demişti. sonra 77 ye çıkınca kimyasal olabilr dedi. Şuan 306yı duyunca 2 gün sınra baklm sonradan böyle çok nadirde olsa yükselebiyr dedi. 77çıktıktan sonra ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum. Progestrona tekrar başla dedi çok şaşkınım napcm bilmyrm
İnşallah bebiş tutunmuştur🙏🏻

lk başta 54ten 75 e çıkınca 2 gün sorna tekrar bakalın 2 embriyudan 1 i tutunca böyle yavaş artabiliyr demişti. sonra 77 ye çıkınca kimyasal olabilr dedi. Şuan 306yı duyunca 2 gün sınra baklm sonradan böyle çok nadirde olsa yükselebiyr dedi. 77çıktıktan sonra ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum. Progestrona tekrar başla dedi çok şaşkınım napcm bilmyrm
Bence bebeğin sana tutundu inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Şu an sen ilaçlarına başla ve yükseldiğine şükret :) birileri bir savaş vermiş orada. Hiç aklını dış gebelikle karıştırma sadece bhcg ile anlaşılabilir birşey değil. 🙏🏻 Umarım sağlıkla artmaya devam etsin 🌸

Psikolojik olabilir mi? Yada kullandığınız bir kimyasal yediğiniz bir yiyecek dokunmul olabilir, geçmezse doktorunuza danışın en iyisi.
Negatif olanlar için inşallah bir sonraki pozitif olur dualarım sizinle.
23 ünde transferim var dua beklerim heyecanlıyım.
Bilmiyorum psikolojik olabilir.
Benim tek yumurtam döllendiği için 1 adet 5.gün embriyom transfer oldu.
Doktor hanımın dediğine göre embriyo kaliteli ve tutunacak diyor. Fakat bu sitede o kadar can sıkıcı yorum okudum ki herkes için ayrı ayrı üzüldüm.
Yıllarca bebek hasreti çeken anne adaylarının gebelik testi pozitif çıktıktan 5-6 hafta sonra bebeklerinin kalbinin durduğunu okudukça ölüm haberi almış gibi üzülüyorum. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inş.

Katre_g Katre_g canım Şeyda’ya mesajını ilettim çok sevindim dedi. Devamında da “Çok selam söyle benden de abla gezmek tozmak yok artık ona göre o anne artık 🧿🧿🧿🧿🧿” dedi 🤗

Merhaba hanımlar umarım herkes hamile kalır ve kalmıştır tüp bebekle. Benimde transferimin bugün 4. Günü ama herhangi bir belirtim yok malesef. Transferden önce göğüs ağrılarım vardı ama şimdi oda yok bakalım Allah büyük. Belirtilerin olması şart mı acaba yoruldum artık hemde çok. Bu arada 3. Gün 8 hücreli bir adet embriyo kondu.

Doktor hanımın dediğine göre embriyo kaliteli ve tutunacak diyor. Fakat bu sitede o kadar can sıkıcı yorum okudum ki herkes için ayrı ayrı üzüldüm.
Yıllarca bebek hasreti çeken anne adaylarının gebelik testi pozitif çıktıktan 5-6 hafta sonra bebeklerinin kalbinin durduğunu okudukça ölüm haberi almış gibi üzülüyorum. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inş.
Burası dertleşme mekanımız 😄 üzülenle birlikte üzülüyoruz, sevinenle seviniyoruz. Siz olumsuza odaklanıp kötüyü çağırmayın. İyi düşünün iyi olsun 💐 Tabi yine de olmayabilir, ama her şey Allah'tan.. Olumsuz olursa üzülürsünüz, şimdiden üzülmeye gerek yok 😊

Kızlar çok acil cevap verir misiniz? Çift embriyo Transferi oldum 5 martta. Transferin 9.günü beta 54 çıktı. 11.gün 75 13.gün 77 doktorum kimyasal dedi. Ama beta sıfırlandığını görelim dedi pazartesi yani 16.gün kan ver dedi. 16.gün yani bugün 306 çıktı bu ne demek yardım edebilir misiniz???
Çok korkuyorum başına böyle gelen oldu mu dış gebelik falan olablr mi
Ayy inşallah güzel haberdir 🤲🤲

Ben sana dedim☺️ ne kullanıyosun şimdi ben sadece estrofem hala
Evet haklı çıktın ☺️ Ben de sadece estrofem bir de folikasit . Ama sonra başka ilaçlar başlayacakmış bu sefer ek olarak kan sulandırıcı da vercem dedi

Bende mart ayı transferi olup mucizesini bekleyenlerdenim👶🤰🤲 24 yasindayim pcoyum ah basimin tatli belasi olarak adlandirdigim polikistciklerime sahibim bunun disinda herhangi bir sorunumuz esimdede hicbir sıkıntı yok ilk tup bebek transferim 15 mart tarihinde 2 tane embriyo yerlestirildi hepiniz insallah guzel sonuclar alirsiniz 🤲🤰👶👶
Yasal değil diye bahçeci merkezlerinde 35 yaş altı iki embriyo koymuyorlar.sizin merkeziniz hangisi acaba.hangi ilde yaptirdiniz.

Kızlar ben sıfırdan başlıcam tedaviye. Yeni bir hastane ve doktorla hatta başka şehirde. Ne zaman adım atmaya başlamalıyım sizce. Erken davranmak istemiyorum. Unutup iyice mevzudan uzaklaşmakta istemiyorum. En son 2 şubatta transfer olmuştum kimyasal olmuştu. 3 adet görmek yeterli olur mu daha uzun bir ara mı vermeliyim sizce

Kötü düşünmemek en iyisi her şerde bir hayır vardır elbet

Back