- 21 Şubat 2022
- 129
- 152
- 33
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başımıza maşallahMerhaba. Bugün transferimin 11.günü betahcg değerim 268 çıktı 2gün sonra yine yaptırmamı istedi doktorum. İnşallah güzel artış olur. Rabbim emeklerimizi dualarımızı şu mübarek günde karşılıksız bırakmasın
Amin canım bu mübarek günde birbirimize bolca dua edelim
Sonucunuzu çok merak ediyorum. İnşallah güzel haberler almanız nasip olur. Ben transfer için adet bekliyorum. Sessizce yazılanları takip ediyorum o yüzden..Tahlim sonucum 27 cıktı. Ama ben pazartesi ovritelle vurdum yarim doz 3 gun sonra yine test vereceğiz ona göre çıkacak. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi canlar yaa yardimci olursaniz sevinirim. Yoksa da ben artik pazar günü yazarim durumları
Canım senin sonucuna ben de çok üzüldüm.. ne desek boş olacak ama Allah büyüktür. Her şeyin bir zamanı var.. İnşallah bu çektiklerimizi unutacağımız günler gelecekMaşallah bu değeriniz bile çok güzel eminim diğer kan değeriniz de çok güzel gelir. Sağlıklı sıhhatli kucağına alasın. Darısı bizlere
Evet estrofem kullanıyorum.tesekkurler.Merhabalar eğer estrofem kullanaraksa adetin 20.gününde oluyor. Ben bu transferimde lucrin kullanmştm 3 ay adet olmadan transferim oldu
Merhaba,ben de adet bekliyorum,aynı durumdaymışız,kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek size?Sonucunuzu çok merak ediyorum. İnşallah güzel haberler almanız nasip olur. Ben transfer için adet bekliyorum. Sessizce yazılanları takip ediyorum o yüzden..
Bende çok merak ediyorum umarım iyidir perşembe günü önemli diyordu dua ettim ama umarım kötü bir şey yokturKızlar aranızda @pokemonn1 ile özelden görüşen var mı. Acil bir şey sormam lazım. Dua grubundaydı
Pokemon dışarıdan takip ediyorsan mutlaka dönüş yapar mısın canım. Yarın biliyorsun okumalar yapılacak katılacak mısın
5.günMerhaba,ben de adet bekliyorum,aynı durumdaymışız,kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek size?
Slm cnm çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? bir süredir vakit çabuk geçsin diye girmiyordum, transferim bir sonraki regl a dedi doktorum korona nedeniyle ertelenmişti 3 ay demişti. nisanı bekliyorum şimdi akabinde transfer öncesi ilaçları alıp kullanmaya başlayacağım sanırım transferim de bir aksilik olmaz ise bayramdan sonraya kalır düşünüyorumSelam kızlar nasılsınız kimseden ses soluk yok ne durumlsrdasınız nasıl geçiyor zamanınız hele deyin bakalım benlm yarın rahşm kalınlığı kontrolüm var duanedin bana güzel geçsin Transfer için gün alayım yaaaa
@lightbrown
@1nbahar Dfn1903 @Gzd0138 @Ufktugba @bebiii @minnos patates @bsra61 @BSli16
@karadenizkizi1982
@Aslanb22@ Yabanc @Cmcm
@altnekn @Zecmel @in_cim @Nil Gunes @Zeynepkur
@CevikKiz @sengulll @Betulyusuf @Peterpanik @Aysnrxe Bio_girl @E L B A @papatyamveben @Katre_g @FlyingHummingbird
İyi canım dün transfer olduBende çok merak ediyorum umarım iyidir perşembe günü önemli diyordu dua ettim ama umarım kötü bir şey yoktur
Çok mutlu oldım inşallah daha da güzel haberleri gelsinİyi canım dün transfer oldu
Normal bence 48 saate minimum %60 istiyorlar çünkü, seninki 24 saate göre gayet iyi. yarın bir daha verirsen bence rahatlarsın. Gözün aydın şimdiden, sağlıkla kucağına al inşallahKızlar benm 5. Gün transferim 2 tane yapıldı bugün 8. Gün dün kan verdim 115 çıktı bugün 162 normal mi sizce
İnşallah ya inanamadığım için sürekli şüphe duyuyorum Allah ım bu zor yolda hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bir süreçNormal bence 48 saate minimum %60 istiyorlar çünkü, seninki 24 saate göre gayet iyi. yarın bir daha verirsen bence rahatlarsın. Gözün aydın şimdiden, sağlıkla kucağına al inşallah
Amin inşallahİnşallah ya inanamadığım için sürekli şüphe duyuyorum Allah ım bu zor yolda hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bir süreç
İnşallah canımÇok mutlu oldım inşallah daha da güzel haberleri gelsin
Ben de yokluğunu farketmiştim hatta dedim heralde transferinde sıkıntı çıktı çok üzülmüştüm. Sonra iyi olduğunu transfer olduğunu öğrenince çok sevindim haber verdiğiniz için teşekkürler dualarımda inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini alalımİyi canım dün transfer oldu
Herkese merhaba arkadaşlar,dondurulmuş transfer olacağım,opu sonrası rahim dinlendirme sürecindeyim,ikinci adetimi bekliyorum fakat 5 gün geciktim,benim gibi olan var mı? Adet söktürücü falan kullandınız mı,kendiliğinden gelmesini mi beklediniz?Kaç gündür kasıklarım ağrıyor adet olamıyorum,bekleyince gelmiyor,beklemeyince tam tersi
sonucunuzu çok merak ediyorum hayırlısıyla sonuçlansın inşallahİnşallah ya inanamadığım için sürekli şüphe duyuyorum Allah ım bu zor yolda hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bir süreç