- 27 Haziran 2021
- 69
- 98
- 44
Amin çok sağolÖncelikle hayirli olsun canim guzel haberlerini aliriz insallahkorkma idrar yolu ve rahim ayri yerler hic bisey olmaz uzan dinlen evde bugün hic bisey yapma beslenmene dikkat et yeterli insallah bebisin yerini sever sıkı sıkı tutunur sana ❤
Allah razı olsun canımÖncelikle hayirli olsun canim guzel haberlerini aliriz insallahkorkma idrar yolu ve rahim ayri yerler hic bisey olmaz uzan dinlen evde bugün hic bisey yapma beslenmene dikkat et yeterli insallah bebisin yerini sever sıkı sıkı tutunur sana ❤
Hayırlı olsun inşallahMerhabalar öncelikle yeni hamile olanlar sağlıkla kucaklarına alsınlar bebekleriniBen de bugün transfer oldum. 2 tane 6. Gün embriyosu. Umarım ben ve tüm bekleyenler iyi haberler alırız
Ne yaptın, nasıl geçti canım
Arkadaşlar merhaba ben transfer oldum bugün hayırlısıyla . 1 saat 20 dakika yattım çok aşırı sıkışık girdim tuvalet ihtiyacımı yatarken Sağolsun yardımcı oldular ama bu şekilde acaba transferde aktarılan dökülmez değil mi kafam da deli sorular bir de kendimi zorlamadan yavaşça yürüyerek çoğunlukla oturarak metro ile Eve vardım bir sıkıntı olmaz değil mi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim
Insallah bu yolda isteyen herkese allah nasip etsinAmin çok sağol
Allah razı olsun canıminanın transfer öncesi herkese kendim dahil o kadar çok dua ettim ki Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah mutlu haberlerle
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır transferin . Benim doktorum yolculuk yapmanın dolmuş , otobüs vs. Binmenin bir zararı olmayacağını söyledi. Çok fazla sarsılma olmadıkça bişey olmaz demişti . İlk 3 gün sen yine de dinlen evdeArkadaşlar merhaba ben transfer oldum bugün hayırlısıyla . 1 saat 20 dakika yattım çok aşırı sıkışık girdim tuvalet ihtiyacımı yatarken Sağolsun yardımcı oldular ama bu şekilde acaba transferde aktarılan dökülmez değil mi kafam da deli sorular bir de kendimi zorlamadan yavaşça yürüyerek çoğunlukla oturarak metro ile Eve vardım bir sıkıntı olmaz değil mi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim
Teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır transferin . Benim doktorum yolculuk yapmanın dolmuş , otobüs vs. Binmenin bir zararı olmayacağını söyledi. Çok fazla sarsılma olmadıkça bişey olmaz demişti . İlk 3 gün sen yine de dinlen evde
Hemen ayağa mı kalktın canım ?Benm transfer bitti doktorum kendını zorlama ilaç egitimi sonrası hemen gir wc dedi hemen girdim transferden 5 dk sonra falan
Hemen ayağa mı kalktın canım ?
İlaç eğitimi ne ki bilemedim bende öyle bir şey olmadı. Süreçler farklı o zamanEvet doktorum transfer yaparken ne zaman ec gidebılcegımı sordum 5 dk hemsire sen otururken ilaç egıtımı verıcek dedi bitince gidebılırsın wc dedi
İnşallah tek seferde hamile kalırsın cnmOnumuzdeki aya dondurup transfer olacak nasipse. Ama baska yumurtam kalmadi
Arkadaşlar merhaba ben transfer oldum bugün hayırlısıyla . 1 saat 20 dakika yattım çok aşırı sıkışık girdim tuvalet ihtiyacımı yatarken Sağolsun yardımcı oldular ama bu şekilde acaba transferde aktarılan dökülmez değil mi kafam da deli sorular bir de kendimi zorlamadan yavaşça yürüyerek çoğunlukla oturarak metro ile Eve vardım bir sıkıntı olmaz değil mi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim
Merhabalar öncelikle yeni hamile olanlar sağlıkla kucaklarına alsınlar bebekleriniBen de bugün transfer oldum. 2 tane 6. Gün embriyosu. Umarım ben ve tüm bekleyenler iyi haberler alırız
Transfer oldum bugun canımdonmuş embriyo çözüm işlemınde veya transfer sırasında br sorun olmadı doktor cok umutluyum senden dedı ama rabbım nasıp ederse cuma gel sonucu görelım dedı bakalım sımdı yatıyorum evde ara ara gezıyorum evın ıcınde hemen 22 nisan olsun dıe beklıyorum :)
İlaç eğitimi ne ki bilemedim bende öyle bir şey olmadı. Süreçler farklı o zaman
Bugün transfer olan arkadaşlar geçmiş olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alırız
Ikisini mi transfer ettiler birini edip birini dondurdular miDöllenen yumurtan var hiç kafana takma bende iki tanesi ile devam ettim onca yumurtadan ikiside kaliteli çıktı
Insallah canimİnşallah tek seferde hamile kalırsın cnm
Ha evet anladımHer muane işlem sonrası sorumlu hemsire ilaçları kullanma egitimi veriyor
Bir de iğne verdiler 1 enjektörHa evet anladımtransfer öncesi kullandığın ilaçlara aynı şekilde devam ediyorsun zaten iki ilaç hariç. Hayırlı olsun inşallah . Bana hemşire 1 saat oldu taburcu olabilirsiniz dedi ben ısrarla yok biraz daha biraz daha gülüştük ne bilim insan hata yapmak istemiyor anlarsınız