MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

ne yazıkki bulmak çok zor. Bende bulamıyorum

Ya bana merkezdekiler dedi ki özelde yaptırın çünkü sağlık ocağındakiler kanı bekletiyorlar hemen işleme almıyorlar bende o yüzden özelde yaptırd
Canım hastanelerin acil girişinden yaptırabilirsin, 1,5 saate cıkıyor sonuç, boşun özelde para verme :)

Ya bana merkezdekiler dedi ki özelde yaptırın çünkü sağlık ocağındakiler kanı bekletiyorlar hemen işleme almıyorlar bende o yüzden özelde yaptırdım
Ben de özelde yaptırdım . Sağlık ocağında çok geç çıkarıyorlar ertesi gün sonuç çıkıyor beklemek istemedim

Ben de özelde yaptırdım . Sağlık ocağında çok geç çıkarıyorlar ertesi gün sonuç çıkıyor beklemek istemedim
Ya hastane değerin genel olarak biraz düşük çıkmış dedi normalde daha yüksek olması gerekirdi falan dedi biraz moralim bozuldu ama neyse devam cumayı beklicez

Özelde 200 TL verdim ben de bir gebelik testine.
Ben ilkinde 7. gün özele 100 tl verip sonrasında cmst gune denk devlet hastanesının acılınden gırıs yaptırıp vermıstım. Özel de sonucun cıkma suresıyle devlet hastanesınde sonucun cıkma suresı hemen hemen aynı oluyor. Allah hayırlısını versin cümlemize nasip etsin.

Selam canim bugun yumurta dolenmesinde 2.gun birj 3 digeri 4 hucreliymis yarin bana daha detayli bilgi vereceklerini soylediler. Diger dollenemeyenler de dollenmemis

Kızlar pozitif çıktı ama biraz düşük 13 çıktı değerim. Muhtemelen iki günde bir tekrar isteyecek devam yine

Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah devamı gelsin
Bana verilen kağıtta gebelik testiniz pozitif çıkması halinde sonuçtan 4 gün sonra gebelik testini mutlaka tekrar ediniz yazıyordu.

Kızlar pozitif çıktı ama biraz düşük 13 çıktı değerim. Muhtemelen iki günde bir tekrar isteyecek devam yine

Bugun doktoruma bebış geldı zıyaretıne hıc umutları yokmus transferde ve değeri 8 ile baslamıs gebelıgı bebegi doktora zıyarete getirdi

İnşallah güzel bir şekilde artar canım
Amin inşallah yaa mübarek günlerin hürmetine
Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah devamı gelsin
Bana verilen kağıtta gebelik testiniz pozitif çıkması halinde sonuçtan 4 gün sonra gebelik testini mutlaka tekrar ediniz yazıyordu.
2 gün sonra tekrar edecem eğer artıyorsa 4 gün sonra tekrar edecem işte inşallah sağlıklı artar Sağlıklı şekilde de doğururum amiiinn
Bugun doktoruma bebış geldı zıyaretıne hıc umutları yokmus transferde ve değeri 8 ile baslamıs gebelıgı bebegi doktora zıyarete getirdi
yaa benimde öyle olur inşallah gelir bebeğim

Ya hastane değerin genel olarak biraz düşük çıkmış dedi normalde daha yüksek olması gerekirdi falan dedi biraz moralim bozuldu ama neyse devam cumayı beklicez
İlk başta değer düşük olup sonra yükselen çok kişi var . Cuma günü daha netleşir tabi ama kocaman bir negatif görmekten daha iyidir böyle olması

Amiiin inşallah

İlk başta değer düşük olup sonra yükselen çok kişi var . Cuma günü daha netleşir tabi ama kocaman bir negatif görmekten daha iyidir böyle olması
Ya bilmiyorum inşallah bu sefer herşey değişir kırılma noktam gelmiştir inşallah da bu sefer bebeğim doğru yere tutunur

Ben sağlık ocağında yaptırdım sonuç için ogleden sonra gidicem ama çıkmayabilirmiş bügün yarına da kalabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…