ne yazıkki bulmak çok zor. Bende bulamıyorumMerhaba,
Elinde estrofem olan var mıdır? Piyasada bulamıyorum transfer için kullanmaya devam etmem gerek ancak yok. İstanbulda yaşıyorum ücreti karşılığında alabilirim. Elinde olan varsa yazabilirseniz çok mutlu olurum
Canım hastanelerin acil girişinden yaptırabilirsin, 1,5 saate cıkıyor sonuç, boşun özelde para verme :)Ya bana merkezdekiler dedi ki özelde yaptırın çünkü sağlık ocağındakiler kanı bekletiyorlar hemen işleme almıyorlar bende o yüzden özelde yaptırd
Ya buradakiler bilmiyorum yaprlarmıCanım hastanelerin acil girişinden yaptırabilirsin, 1,5 saate cıkıyor sonuç, boşun özelde para verme :)
Ben de özelde yaptırdım . Sağlık ocağında çok geç çıkarıyorlar ertesi gün sonuç çıkıyor beklemek istemedimYa bana merkezdekiler dedi ki özelde yaptırın çünkü sağlık ocağındakiler kanı bekletiyorlar hemen işleme almıyorlar bende o yüzden özelde yaptırdım
Özelde 200 TL verdim ben de bir gebelik testine.Canım hastanelerin acil girişinden yaptırabilirsin, 1,5 saate cıkıyor sonuç, boşun özelde para verme :)
Ya hastane değerin genel olarak biraz düşük çıkmış dedi normalde daha yüksek olması gerekirdi falan dedi biraz moralim bozuldu ama neyse devam cumayı beklicezBen de özelde yaptırdım . Sağlık ocağında çok geç çıkarıyorlar ertesi gün sonuç çıkıyor beklemek istemedim
Ben ilkinde 7. gün özele 100 tl verip sonrasında cmst gune denk devlet hastanesının acılınden gırıs yaptırıp vermıstım. Özel de sonucun cıkma suresıyle devlet hastanesınde sonucun cıkma suresı hemen hemen aynı oluyor. Allah hayırlısını versin cümlemize nasip etsin.Özelde 200 TL verdim ben de bir gebelik testine.
Selam canim bugun yumurta dolenmesinde 2.gun birj 3 digeri 4 hucreliymis yarin bana daha detayli bilgi vereceklerini soylediler. Diger dollenemeyenler de dollenmemisHayırlısı olsun canım . Bilmiyorud döllenirmi sonradan. Muhtemelen döllenme ihtimali var ki takipdeyiz dediler. İçini rahat tut. Benim de 4 tane döllenmişti. En iyi kalite olan oğlumdu zaten. Kalan 3 ün bir tanesi kötüydü. İki tanesinide şimdi transfer ettiler bana. Ve pozitifi yine gördüm. Sana ne teşhisi koydular?
Çıktı mı sonucun
İnşallah canımHakkında hayırlısı olsun bidahakine güzel sonuçlar alır inşallah
İnşallah güzel bir şekilde artar canımKızlar pozitif çıktı ama biraz düşük 13 çıktı değerim. Muhtemelen iki günde bir tekrar isteyecek devam yine
Kızlar pozitif çıktı ama biraz düşük 13 çıktı değerim. Muhtemelen iki günde bir tekrar isteyecek devam yine
Kızlar pozitif çıktı ama biraz düşük 13 çıktı değerim. Muhtemelen iki günde bir tekrar isteyecek devam yine
Amin inşallah yaa mübarek günlerin hürmetineİnşallah güzel bir şekilde artar canım
2 gün sonra tekrar edecem eğer artıyorsa 4 gün sonra tekrar edecem işte inşallah sağlıklı artarÇok sevindim hayırlısı olsun inşallah devamı gelsin
Bana verilen kağıtta gebelik testiniz pozitif çıkması halinde sonuçtan 4 gün sonra gebelik testini mutlaka tekrar ediniz yazıyordu.
yaa benimde öyle olur inşallah gelir bebeğimBugun doktoruma bebış geldı zıyaretıne hıc umutları yokmus transferde ve değeri 8 ile baslamıs gebelıgı bebegi doktora zıyarete getirdi
İlk başta değer düşük olup sonra yükselen çok kişi var . Cuma günü daha netleşir tabi ama kocaman bir negatif görmekten daha iyidir böyle olmasıYa hastane değerin genel olarak biraz düşük çıkmış dedi normalde daha yüksek olması gerekirdi falan dedi biraz moralim bozuldu ama neyse devam cumayı beklicez
Amiiin inşallahBen ilkinde 7. gün özele 100 tl verip sonrasında cmst gune denk devlet hastanesının acılınden gırıs yaptırıp vermıstım. Özel de sonucun cıkma suresıyle devlet hastanesınde sonucun cıkma suresı hemen hemen aynı oluyor. Allah hayırlısını versin cümlemize nasip etsin
Ya bilmiyorum inşallah bu sefer herşey değişir kırılma noktam gelmiştir inşallah da bu sefer bebeğim doğru yere tutunurİlk başta değer düşük olup sonra yükselen çok kişi var . Cuma günü daha netleşir tabi ama kocaman bir negatif görmekten daha iyidir böyle olması