- 27 Haziran 2021
- 69
- 98
- 44
Teşekkür ederim Evet benim yaşım 38 ve bu 4. denemem o yüzden 2 tane koydular Sizin de hayırlı olsunHayırlı olsun inşallah ben de bugün 5.gün tek embriyo oldum . Çift olsun çok istedim amA yaştan dolayı yasal değilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Evet benim yaşım 38 ve bu 4. denemem o yüzden 2 tane koydular Sizin de hayırlı olsunHayırlı olsun inşallah ben de bugün 5.gün tek embriyo oldum . Çift olsun çok istedim amA yaştan dolayı yasal değilmiş
Sağolun Bakalım yarından sonra bizi neler bekliyorTeşekkür ederim Evet benim yaşım 38 ve bu 4. denemem o yüzden 2 tane koydular Sizin de hayırlı olsun
Sıradışı belirtileriniz var mı yoksa hiç bir belirtiniz yok mu ? Hayırlı sonuçlar olsun inşallahArkadaşlar ne yapıyorsunuz akşamınız nasıl geçiyor Beklemek ne kadar zor . Yarın test sonucumu görcem diye içimi korkuyla birlikte heyecan kaplıyor
Bende transfer gününden beri kasık ağrısı var ama sanırım ilaçların etkisiyle oluyor . Bel ve bacak ağrım var . Ama hep diyorlar ya belirti aramayın herkeste farklı oluyor durum .Sıradışı belirtileriniz var mı yoksa hiç bir belirtiniz yok mu ? Hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Bende aynı bi mutluyum bi üzgünüm kafam çok karışık heyecanlıyım daArkadaşlar ne yapıyorsunuz akşamınız nasıl geçiyor Beklemek ne kadar zor . Yarın test sonucumu görcem diye içimi korkuyla birlikte heyecan kaplıyor
Dondurulmus embroyomu ? Kac gunluk embriyo.. ya bende simdi 3 gunluk ve 5 gunluk arastiriyorum epey degisik videolar izledim kafam karistiCuma da benim transferim var bakalım çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider
Bu arada insallah hersey ostedogin gibi gitsin saglikla kucagini alip buyutCuma da benim transferim var bakalım çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider
Ha evet anladım transfer öncesi kullandığın ilaçlara aynı şekilde devam ediyorsun zaten iki ilaç hariç. Hayırlı olsun inşallah . Bana hemşire 1 saat oldu taburcu olabilirsiniz dedi ben ısrarla yok biraz daha biraz daha gülüştük ne bilim insan hata yapmak istemiyor anlarsınız
5 günlük dondurulmuş.şubatta toplandı 2 ay rahim dinlendirdi doktor cuma yapacak kısmetseDondurulmus embroyomu ? Kac gunluk embriyo.. ya bende simdi 3 gunluk ve 5 gunluk arastiriyorum epey degisik videolar izledim kafam karisti
Amin inşallah.sanırım senin de bi çocuğun var.o da mı tüp bebekle olduBu arada insallah hersey ostedogin gibi gitsin saglikla kucagini alip buyut
Çok uyku hali ve halsizlik var bende progestan ilaçları yapıyor sanırım sende durumlar nasıl merak edenim de varmışella1 nerelerdesin sesin çıkmadı bugün cnm.
İkisini de transfer ettiler sürpriz bi şekilde dondurulmjş embriyom kalmadı maalesefIkisini mi transfer ettiler birini edip birini dondurdular mi
Arkadaşlar ne yapıyorsunuz akşamınız nasıl geçiyor Beklemek ne kadar zor . Yarın test sonucumu görcem diye içimi korkuyla birlikte heyecan kaplıyor
Pozitif bu tebrik ederimBenim kan testi sonucum yarın çıkacakmış hâlâ bekliyorum 13 gün bu gün kadar uzun sürmemişti ben de test yaptım fazla kalmıştı bir tane böyle çıktı bakalım hayırlısı
İnşallahCok guzel sonuclarla haberlerini beklıyoruz
Ikiz olma ihtimali yuksek ozaman heyecanla bizde bekliyoruz hayirlisi olsun insallahİkisini de transfer ettiler sürpriz bi şekilde dondurulmjş embriyom kalmadı maalesef