MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Arkadaşlar ne yapıyorsunuz akşamınız nasıl geçiyor ☺️ Beklemek ne kadar zor . Yarın test sonucumu görcem diye içimi korkuyla birlikte heyecan kaplıyor

Arkadaşlar ne yapıyorsunuz akşamınız nasıl geçiyor ☺️ Beklemek ne kadar zor . Yarın test sonucumu görcem diye içimi korkuyla birlikte heyecan kaplıyor
Sıradışı belirtileriniz var mı yoksa hiç bir belirtiniz yok mu ? Hayırlı sonuçlar olsun inşallah 🙏

Sıradışı belirtileriniz var mı yoksa hiç bir belirtiniz yok mu ? Hayırlı sonuçlar olsun inşallah 🙏
Bende transfer gününden beri kasık ağrısı var ama sanırım ilaçların etkisiyle oluyor . Bel ve bacak ağrım var . Ama hep diyorlar ya belirti aramayın herkeste farklı oluyor durum .

Ha evet anladım 😊 transfer öncesi kullandığın ilaçlara aynı şekilde devam ediyorsun zaten iki ilaç hariç. Hayırlı olsun inşallah . Bana hemşire 1 saat oldu taburcu olabilirsiniz dedi ben ısrarla yok biraz daha biraz daha gülüştük 😂 ne bilim insan hata yapmak istemiyor anlarsınız 😊

Ben tıp fakültesinde oluyorum belkı ondan yatırmadılar ama opuda ıkı saat cıvarı yatırdılar

Kızlar merhaba,progestan dex i sigorta karşiliyor mu?dr um yazdi bugun,sağlik ocaginda yazdirdim aile hekimine ama,hayir çikiyormuş ilacin karşisinda,özel sigortam da var ama,sgk nin karşilamadigini o da karsilamaz sanirim,bileniniz varsa yardimlarinizi rica ederim🙏

Benim kan testi sonucum yarın çıkacakmış hâlâ bekliyorum 13 gün bu gün kadar uzun sürmemişti ben de test yaptım fazla kalmıştı bir tane böyle çıktı bakalım hayırlısı

Eklentiler

• IMG_20220412_123443.jpg
    IMG_20220412_123443.jpg
    145 KB · Görüntüleme: 30
Benim kan testi sonucum yarın çıkacakmış hâlâ bekliyorum 13 gün bu gün kadar uzun sürmemişti ben de test yaptım fazla kalmıştı bir tane böyle çıktı bakalım hayırlısı
Pozitif bu 🥰 tebrik ederim

X