Yok hayir normal yolla oldu..Amin inşallah.sanırım senin de bi çocuğun var.o da mı tüp bebekle oldu
Sizin taze mi transfer oldu donmus muydu..İkisini de transfer ettiler sürpriz bi şekildedondurulmjş embriyom kalmadı maalesef
Demekki var hadi hayırlı olsuuuunnBenim kan testi sonucum yarın çıkacakmış hâlâ bekliyorum 13 gün bu gün kadar uzun sürmemişti ben de test yaptım fazla kalmıştı bir tane böyle çıktı bakalım hayırlısı
Hamilelikten olmasın o uyuku halleriÇok uyku hali ve halsizlik var bende progestan ilaçları yapıyor sanırım sende durumlar nasılmerak edenim de varmış
Hayırlısı olsun canımCuma da benim transferim var bakalım çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider
Canim beklemeye devam cumartesi gidiyorum kan testi icin heyecanliyim cokkkArkadaşlar ne yapıyorsunuz akşamınız nasıl geçiyorBeklemek ne kadar zor . Yarın test sonucumu görcem diye içimi korkuyla birlikte heyecan kaplıyor
Yaaaa hadi hayirli olsunnnn❤❤❤Benim kan testi sonucum yarın çıkacakmış hâlâ bekliyorum 13 gün bu gün kadar uzun sürmemişti ben de test yaptım fazla kalmıştı bir tane böyle çıktı bakalım hayırlısı
İkizde ihtimal yüzde 10-15 dedi doktor bana.ben de 2 attırıcam.yaştan dolayı tek yumurtaya kıyasla 2 yumurta atıp birinin tutma ihtimali daha yüksek dedi o yüzdenIkiz olma ihtimali yuksek ozaman heyecanla bizde bekliyoruz hayirlisi olsun insallah
Sakıncası yoksa şimdi neden olmuyor?benim de ilki normal yollarla oldu 2.de doğal yolla kimyasal oldu.yaş da 37 olunca doktor tüp bebek yapalım dediYok hayir normal yolla oldu..
Yaaaa ne guzel bebegin kendını gostermısBenim kan testi sonucum yarın çıkacakmış hâlâ bekliyorum 13 gün bu gün kadar uzun sürmemişti ben de test yaptım fazla kalmıştı bir tane böyle çıktı bakalım hayırlısı
Hatırlı olsun..Ya bilmiyorum inşallah bu sefer herşey değişir kırılma noktam gelmiştir inşallah da bu sefer bebeğim doğru yere tutunur
Güzel haberi bekliyoruz ❤Günaydın kızlar . Sabah gittim kan verdim 1,5 saate sonuç çıkmış olur . Çok heyecanlıyım . Başıma ağrılar girdi
Benim kan testi sonucum yarın çıkacakmış hâlâ bekliyorum 13 gün bu gün kadar uzun sürmemişti ben de test yaptım fazla kalmıştı bir tane böyle çıktı bakalım hayırlısı
Gecen yil doktora gittim 3 yildir cocuk istiyoruz olmuyor dedim oda amh tetsi yaptir dedi..amh im 0.87 cikti. Esimden sperm testi istedi hizli hareket edenler az cikti yani normal yolla cocuk sahibi olmaniz zor gozukuyor dedi..benimde yasim 36 bugun 3.gun ebriyolar icin arayacaklar bakalim..Sakıncası yoksa şimdi neden olmuyor?benim de ilki normal yollarla oldu 2.de doğal yolla kimyasal oldu.yaş da 37 olunca doktor tüp bebek yapalım dedi
Canim erken gebelik testi yap ben ondan yaptimKızlar 8. Günündeyim idrar testi negatif hala umut olabilir mi?
h sonucunuz çıktı mı merak ediyorumGünaydın kızlar . Sabah gittim kan verdim 1,5 saate sonuç çıkmış olur . Çok heyecanlıyım . Başıma ağrılar girdi
Kızlar 8. Günündeyim idrar testi negatif hala umut olabilir
Daha erken bence umut hep var, bekle 10.güne kadar en azKızlar 8. Günündeyim idrar testi negatif hala umut olabilir mi?