MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ya bilmiyorum inşallah bu sefer herşey değişir kırılma noktam gelmiştir inşallah da bu sefer bebeğim doğru yere tutunur
Bazen düşünüyorum başkalarının çok kolay elde ettiği hatta istemeden elde ettiği şeyi bizler yıllarca uğraşıp ne emekler vererek elde ediyoruz. Ya da edemiyoruz . Benim de içimde korku var yarın olsa da biraz olsun rahatlasam keşke

Kizlar merhaba,bugun dr daydim,haftaya çarşamba 20 nisan transfer dediler.rahim iyi dedi,estrofem,folik asit devam,progestan dex ve prolutan haftada bir hamile kalana kadar,estrofem i kaçar adet kullaniyorsunuz bana 5 er adete devam dedi

Ya hele kazara nasil oluyor onu hiç aklim almiyoriçinizi ferah tutun,olumlu düşünün

Kizlar merhaba,bugun dr daydim,haftaya çarşamba 20 nisan transfer dediler.rahim iyi dedi,estrofem,folik asit devam,progestan dex ve prolutan haftada bir hamile kalana kadar,estrofem i kaçar adet kullaniyorsunuz bana 5 er adete devam dedi
Hayırlı olsun östrojen benim rahatsızlığımdan dolayı vücuduma zarar verdiği için sabah akşam vajinadan atıyorum. Ama kliniktekilerden sabah öğle akşam 2 şer tane yani toplamda 6 adet ya da 5 adet içenleri biliyorum. Tabi herkesin değerlerinle göre veriliyor. İlaçlarının sayısı iğnelerin fitillerin artacak hakkında hayırlı olsun.

Selam canim bugun yumurta dolenmesinde 2.gun birj 3 digeri 4 hucreliymis yarin bana daha detayli bilgi vereceklerini soylediler. Diger dollenemeyenler de dollenmemis
3,4 veya 5. Gün de donduruyorlar diye biliyorum, duruma göre. Senin taze transfermi olacak? Yoksa dondurup diğer aya kı yapacak doktor transferi?

Arkadaşlar merhaba ben transfer oldum bugün hayırlısıyla . 1 saat 20 dakika yattım çok aşırı sıkışık girdim tuvalet ihtiyacımı yatarken Sağolsun yardımcı oldular ama bu şekilde acaba transferde aktarılan dökülmez değil mi kafam da deli sorular bir de kendimi zorlamadan yavaşça yürüyerek çoğunlukla oturarak metro ile Eve vardım bir sıkıntı olmaz değil mi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim

3,4 veya 5. Gün de donduruyorlar diye biliyorum, duruma göre. Senin taze transfermi olacak? Yoksa dondurup diğer aya kı yapacak doktor transferi?
Onumuzdeki aya dondurup transfer olacak nasipse. Ama baska yumurtam kalmadi

Öncelikle hayirli olsun canim guzel haberlerini aliriz insallah korkma idrar yolu ve rahim ayri yerler hic bisey olmazuzan dinlen evde bugün hic bisey yapma beslenmene dikkat et yeterli insallah bebisin yerini sever sıkı sıkı tutunur sana ❤

Hepimiz ilk idrari cogunlukla oyle yaptik zaten

Şimdi transfer olsum ilaçları alıp eve gidiyoruz.. 22 nisan da kan için gelecegım benegım şuan benımle inşallah hep oyle kalır
Hayırlı ve uğurlu olsun Bebişin sımsıkı tutunsun inşallah sana canım Sabır ve heyecan dolu bekleyiş sürecin başlıyor desene.

Kızlarr selamm idrar testini sabah ilk idrarınızla mı yapıyorsunuz?? Gün içinde mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…