Senin adına çok sevimdim pozitif çıktıysa değer hızla artıyor gün geçtikçe zaten sende de öyle olurKızlar pozitif çıktı ama biraz düşük 13 çıktı değerim. Muhtemelen iki günde bir tekrar isteyecek devam yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin adına çok sevimdim pozitif çıktıysa değer hızla artıyor gün geçtikçe zaten sende de öyle olurKızlar pozitif çıktı ama biraz düşük 13 çıktı değerim. Muhtemelen iki günde bir tekrar isteyecek devam yine
Bazen düşünüyorum başkalarının çok kolay elde ettiği hatta istemeden elde ettiği şeyi bizler yıllarca uğraşıp ne emekler vererek elde ediyoruz. Ya da edemiyoruz . Benim de içimde korku var yarın olsa da biraz olsun rahatlasam keşkeYa bilmiyorum inşallah bu sefer herşey değişir kırılma noktam gelmiştir inşallah da bu sefer bebeğim doğru yere tutunur
Genelde yarına kalıyor sonuç canımBen sağlık ocağında yaptırdım sonuç için ogleden sonra gidicem ama çıkmayabilirmiş bügün yarına da kalabilir.
Ne yaptın, nasıl geçti canımcok heycanlıyım kızlar yarın transfer için gidiyorum hastaneye midem de kelebekler ucuyor desem yerıdır
İnşallah katlanarak artargözün aydinKızlar pozitif çıktı ama biraz düşük 13 çıktı değerim. Muhtemelen iki günde bir tekrar isteyecek devam yine
Ya hele kazara nasil oluyor onu hiç aklim almiyoriçinizi ferah tutun,olumlu düşününBazen düşünüyorum başkalarının çok kolay elde ettiği hatta istemeden elde ettiği şeyi bizler yıllarca uğraşıp ne emekler vererek elde ediyoruz. Ya da edemiyoruz . Benim de içimde korku var yarın olsa da biraz olsun rahatlasam keşke
Hayırlı olsun östrojen benim rahatsızlığımdan dolayı vücuduma zarar verdiği için sabah akşam vajinadan atıyorum. Ama kliniktekilerden sabah öğle akşam 2 şer tane yani toplamda 6 adet ya da 5 adet içenleri biliyorum. Tabi herkesin değerlerinle göre veriliyor. İlaçlarının sayısı iğnelerin fitillerin artacak hakkında hayırlı olsun.Kizlar merhaba,bugun dr daydim,haftaya çarşamba 20 nisan transfer dediler.rahim iyi dedi,estrofem,folik asit devam,progestan dex ve prolutan haftada bir hamile kalana kadar,estrofem i kaçar adet kullaniyorsunuz bana 5 er adete devam dedi
Hayırlısı olsun canım inşallahŞimdi transfer olsum ilaçları alıp eve gidiyoruz.. 22 nisan da kan için gelecegım benegım şuan benımle inşallah hep oyle kalır
3,4 veya 5. Gün de donduruyorlar diye biliyorum, duruma göre. Senin taze transfermi olacak? Yoksa dondurup diğer aya kı yapacak doktor transferi?Selam canim bugun yumurta dolenmesinde 2.gun birj 3 digeri 4 hucreliymis yarin bana daha detayli bilgi vereceklerini soylediler. Diger dollenemeyenler de dollenmemis
Onumuzdeki aya dondurup transfer olacak nasipse. Ama baska yumurtam kalmadi3,4 veya 5. Gün de donduruyorlar diye biliyorum, duruma göre. Senin taze transfermi olacak? Yoksa dondurup diğer aya kı yapacak doktor transferi?
Öncelikle hayirli olsun canim guzel haberlerini aliriz insallah korkma idrar yolu ve rahim ayri yerler hic bisey olmazuzan dinlen evde bugün hic bisey yapma beslenmene dikkat et yeterli insallah bebisin yerini sever sıkı sıkı tutunur sana ❤Arkadaşlar merhaba ben transfer oldum bugün hayırlısıyla . 1 saat 20 dakika yattım çok aşırı sıkışık girdim tuvalet ihtiyacımı yatarken Sağolsun yardımcı oldular ama bu şekilde acaba transferde aktarılan dökülmez değil mi kafam da deli sorular bir de kendimi zorlamadan yavaşça yürüyerek çoğunlukla oturarak metro ile Eve vardım bir sıkıntı olmaz değil mi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim
Hepimiz ilk idrari cogunlukla oyle yaptik zatenArkadaşlar merhaba ben transfer oldum bugün hayırlısıyla . 1 saat 20 dakika yattım çok aşırı sıkışık girdim tuvalet ihtiyacımı yatarken Sağolsun yardımcı oldular ama bu şekilde acaba transferde aktarılan dökülmez değil mi kafam da deli sorular bir de kendimi zorlamadan yavaşça yürüyerek çoğunlukla oturarak metro ile Eve vardım bir sıkıntı olmaz değil mi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim
Hayırlı ve uğurlu olsun Bebişin sımsıkı tutunsun inşallah sana canım Sabır ve heyecan dolu bekleyiş sürecin başlıyor desene.Şimdi transfer olsum ilaçları alıp eve gidiyoruz.. 22 nisan da kan için gelecegım benegım şuan benımle inşallah hep oyle kalır
ben ilk idrarla yaptım canım testin üstünde de öyle yazıyordu :)Kızlarr selamm idrar testini sabah ilk idrarınızla mı yapıyorsunuz?? Gün içinde mi ??
Testi incelemedim. Herseyi buraya sormaya alıştım galiba sabah yaparım inş.ben ilk idrarla yaptım canım testin üstünde de öyle yazıyordu :)
Benimde esim okudu ben hemen direk yapmaya odaklanmıştımhadi hayirli haberler ile insallah ❤Testi incelemedim. Herseyi buraya sormaya alıştım galiba sabah yaparım inş.