Siz daha tüp bebek sürecinde değilsiniz yani normal döngünüzle kıyaslamalısınız reglinizi... benim mesela normal adet düzenim de 1. Gün hafif lekelenme gelir o gun hatta ertesi güne kadar bişi gelmediği olur ve 3. Günü tam olarak sökülürüm.. ama sonucta 2. Günüm bellidir kalamam olmadığı zaman :))) yine de durumunuzu doktorunuzla görüşün elbette...Merhaba, ben de bu ay tüp bebeğe başlayacağım. Adeti bekliyordum ama bugün damla şeklinde kırmızı akıntı geldi Ve kesildi. Devamı gelmedi. Yarın icin Ne yapacagimi şaşırdım. Siz böyle birşey yaşadınız mi bu süreçte?
Yasmin kullanmıştım ve bittikten 4 gün sonra akşam çok az kahverengi akıntı geldi, 5. Gün de sabah adet oldum. Senin devamı gelir inşallah.Merhaba, ben de bu ay tüp bebeğe başlayacağım. Adeti bekliyordum ama bugün damla şeklinde kırmızı akıntı geldi Ve kesildi. Devamı gelmedi. Yarın icin Ne yapacagimi şaşırdım. Siz böyle birşey yaşadınız mi bu süreçte?
Siz daha tüp bebek sürecinde değilsiniz yani normal döngünüzle kıyaslamalısınız reglinizi... benim mesela normal adet düzenim de 1. Gün hafif lekelenme gelir o gun hatta ertesi güne kadar bişi gelmediği olur ve 3. Günü tam olarak sökülürüm.. ama sonucta 2. Günüm bellidir kalamam olmadığı zaman :))) yine de durumunuzu doktorunuzla görüşün elbette...
Bu arada mart ayı transfer olacaklara Rabbim sabır ve kolaylık versin inşallah.... umarım isteyen herkes bu zorlu süreç sonunda evladını alır kucağına... Ben 16 şubatta transferimi oldum, beklemedeyim. Herkese bol şans
Yasmin kullanmıştım ve bittikten 4 gün sonra akşam çok az kahverengi akıntı geldi, 5. Gün de sabah adet oldum. Senin devamı gelir inşallah.
Amin inşallah, hepimizin muradı bu olsa gerek, kendim için ettiğim dulardasınız.....
Hadi hayırlısı kontrol sonrası yazmanı bekliyorum heyecanla.Merhabaalaarrbu saatte yazıyorum çünkü sabah doktor kontrolüm var tüp bebek sürecüm başlıcak inşallah ve heyecandan uyku tutmadı Bende pkos var 1 yıldır bebiş istiyoruz hiç gebeliğim olmadı. Bu ay tedaviye başlayabilelim regl gecikmesin diye trisequens kullandım. Benim de cuma ctesi lekelenme olup bugün kanamam başladı. Herkese bu yolda bol şans dilerim
Hakkında hayırlısı olsun , bol şansMerhabaalaarrbu saatte yazıyorum çünkü sabah doktor kontrolüm var tüp bebek sürecüm başlıcak inşallah ve heyecandan uyku tutmadı Bende pkos var 1 yıldır bebiş istiyoruz hiç gebeliğim olmadı. Bu ay tedaviye başlayabilelim regl gecikmesin diye trisequens kullandım. Benim de cuma ctesi lekelenme olup bugün kanamam başladı. Herkese bu yolda bol şans dilerim
hoşgeldiinnn :)) benim 2. transfer değil ama memorialda görüştüğüm hekim pıhtılaşmayla ilgili yaklaşık 10 tahlil istedi yaptırdım onları benim doktorum istemedi gösterdim sonuçları gerek yokmuş ama sorun yok dedi sonuçlarda.Mart başı bende 2.transferim gerçekleşecek.. Bende şurada yerimi alayım… Bizimde erkek infertilitesi..
2.transferi olup doktorun istediği tetkikler varsa ve paylaşırsanız sevinirim…
Doktorum bende sorun olmadığı için sağlıksız embryo diyerek ileri tetkik vermedi… Ama ben yaptırmak istiyorum..
Benim 6 tane test var.. ana kardiyolipid falan bakılmadı bende..hoşgeldiinnn :)) benim 2. transfer değil ama memorialda görüştüğüm hekim pıhtılaşmayla ilgili yaklaşık 10 tahlil istedi yaptırdım onları benim doktorum istemedi gösterdim sonuçları gerek yokmuş ama sorun yok dedi sonuçlarda.
Ekstradan bunlar istendi benden.Benim 6 tane test var.. ana kardiyolipid falan bakılmadı bende..
Trombofili 1 yazanları gene tıbbi genetik bölümü mü yaptı...Ekstradan bunlar istendi benden.
ben hastanede çalışıyorum dahiliye hematoloji uzmanına yönlendirdi. gittim bunlar dışarda pahalı diyip biraz uğraştı o da düşüğün yoksa neden istediler vs dedi ama sağolsun isteyebildi testleri canım. üniversitesine hastanelerinde ücretsiz yapılıyor bu testler dedi bilgin olsun.Trombofili 1 yazanları gene tıbbi genetik bölümü mü yaptı...