MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Arkadaşlar ne yapıyorsunuz akşamınız nasıl geçiyor Beklemek ne kadar zor . Yarın test sonucumu görcem diye içimi korkuyla birlikte heyecan kaplıyor

Arkadaşlar ne yapıyorsunuz akşamınız nasıl geçiyor Beklemek ne kadar zor . Yarın test sonucumu görcem diye içimi korkuyla birlikte heyecan kaplıyor
Sıradışı belirtileriniz var mı yoksa hiç bir belirtiniz yok mu ? Hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Sıradışı belirtileriniz var mı yoksa hiç bir belirtiniz yok mu ? Hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Bende transfer gününden beri kasık ağrısı var ama sanırım ilaçların etkisiyle oluyor . Bel ve bacak ağrım var . Ama hep diyorlar ya belirti aramayın herkeste farklı oluyor durum .

Ben tıp fakültesinde oluyorum belkı ondan yatırmadılar ama opuda ıkı saat cıvarı yatırdılar

Kızlar merhaba,progestan dex i sigorta karşiliyor mu?dr um yazdi bugun,sağlik ocaginda yazdirdim aile hekimine ama,hayir çikiyormuş ilacin karşisinda,özel sigortam da var ama,sgk nin karşilamadigini o da karsilamaz sanirim,bileniniz varsa yardimlarinizi rica ederim

Benim kan testi sonucum yarın çıkacakmış hâlâ bekliyorum 13 gün bu gün kadar uzun sürmemişti ben de test yaptım fazla kalmıştı bir tane böyle çıktı bakalım hayırlısı
Pozitif bu tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…