- 14 Aralık 2021
- 726
- 258
- 33
- 24
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.041
Anladim canım teşekkür ederimEvet canım uygulamalar çok yanlış bende de 10 gün önce diyodu daha yeni yumurtlama gördüm bak böyle olması gerek
Bu testlerin de kötü özelliği yumurtlama olmayınca moral bozması. Sabret canım adetin kaçıncı gunu bugun bak ben 26.Günde yumurtlama gördümKiz dikkat ettim su almadım şuan morelim düştü
Moralinin düşcegi birşey yok ki canım sen testlere devam et olmadı bir sonraki ay bakarsınKiz dikkat ettim su almadım şuan morelim düştü
Adet biteli 8 gun olmusBu testlerin de kötü özelliği yumurtlama olmayınca moral bozması. Sabret canım adetin kaçıncı gunu bugun bak ben 26.Günde yumurtlama gördüm
Bu dünkü testim canım ya ilk 10 dakikada çok ama çok hafif gölge vardı gittikçe de koyulaştı ama yok hamile değilim ya daha yeni yumurtlama gördüm çünküAma 5 dk bile olmamıştı ki
Tamam canım benim bir daki ay hamile olmassam fazla alirim ovulasyon testi simdi 6 tane kaldi ya yaparsam pik gormessem ay stres ev öyle stres yapıyor bu öyleMoralinin düşcegi birşey yok ki canım sen testlere devam et olmadı bir sonraki ay bakarsın
Canım stres yapıcaksan bence gunasırı ilerle bir daha ki ay stres iyi değil böyle durumlardaTamam canım benim bir daki ay hamile olmassam fazla alirim ovulasyon testi simdi 6 tane kaldi ya yaparsam pik gormessem ay stres ev öyle stres yapıyor bu öyle
Bir gebenin günlüğü var instagramda o çok kaliteli ovulasyon testi satıyor ve yorumluyor testi ordan alabilirsin 30 tane ov.testi+ 2 adet de hamilelik testi hediye ediyor 120₺Tamam canım benim bir daki ay hamile olmassam fazla alirim ovulasyon testi simdi 6 tane kaldi ya yaparsam pik gormessem ay stres ev öyle stres yapıyor bu öyle
Baya iyiymis bak keske alsaydim ordan napim acemilikBir gebenin günlüğü var instagramda o çok kaliteli ovulasyon testi satıyor ve yorumluyor testi ordan alabilirsin 30 tane ov.testi+ 2 adet de hamilelik testi hediye ediyor 120₺
İnşallah almana gerek kalmaz kuzumBaya iyiymis bak keske alsaydim ordan napim acemilik
Ya baya koyulaşmış, bence hiç kötü düşünmeden kanda artışı kontrol edin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızİlk ikisi dün sonuncu bugün beta da 8,5
İnşAllah canım benim gecen oldu biraz dedim agrimda oldu kasik ama degerlendiiryoruz zaten bu uygulamayi takip ederek degerlendirim testleri uygulamadaki dogurganlik yumurtlama gostermesi gunu bitince ertesi gununde ovulasyon testine baslarim napimİnşallah almana gerek kalmaz kuzumbir de akıntını takip et
Adetin bittiği zaman teste başlaman lazımdı canım inan o uygulamalar çok saçma tutmuyor asla insan vucudu robot degil ne zaman yumurtlama olucagı hiç belli olmuyorİnşAllah canım benim gecen oldu biraz dedim agrimda oldu kasik ama degerlendiiryoruz zaten bu uygulamayi takip ederek degerlendirim testleri uygulamadaki dogurganlik yumurtlama gostermesi gunu bitince ertesi gununde ovulasyon testine baslarim napim
Ben bi şey göremedim kuzum ama dediğin gibi çok erkenKızlar ben bugün test yaptım çok erken ama yaptım işte ama sanki gölge mi var bakarmısınızPrensesAriel bir oynasana testle
Tabiki testlere adet biter bitmez başlıyorsunuz bir sonraki adete kadar devam edin yeni yapmaya başladıysanız ben bir yıldır kullanıyorum bu şekildeBenim adetle birlikte 14.gunum devam edimmi 7 tane almistim bugun yaptim 6 tane kaldi yapimmi hepsini birer gun
Bu lh testi değilmiydi zatenBu dünkü testim canım ya ilk 10 dakikada çok ama çok hafif gölge vardı gittikçe de koyulaştı ama yok hamile değilim ya daha yeni yumurtlama gördüm çünkü
Bende görmüyorum artık baka baka gözüm kör olduBen bi şey göremedim kuzum ama dediğin gibi çok erken
Tamam kuzum veririm sende hayırlı haberler ile gel inşallahIns be canım, haber ver bi gelişme olursa.
Bende adet belirtileri başladı.
Tamam kuzum veririm sende hayırlı haberler ile gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?