- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.521
- 123
- 44
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.021
Ahhh ah canım bende sen gibi, 1,5 yil oldu tek cizgilerden boğuldum artık.Hahahhalightroom diye bi program var ordan sadece efekt koyuyorsun gölge keskinleştirme falan yapıyosun. 1.5 yıldır aha bu programdan çift çizgi arıyorum kendime ama nasip olmadı henüz
Sana özeldende selam verdim:)Hahahha allah iyiliğini versinYumurtlama döneminde kasık ağrısı kasık batması çok normal akıntıda varsa tamamdır
Canım kader arkadaşımAhhh ah canım bende sen gibi, 1,5 yil oldu tek cizgilerden boğuldum artık.
Dr ne diyor sıkıntı var mıymış?
Bu program netten mi indiriliyor, keşke şüpheli halletiniz olsada senle testleri irdeletsek:)
Ya ne tevafuk, ben ozelden sana böyle hitap ettim sonra gördüm mesajını, şaşırdın sende böyle hitap edince, tevafuk.J
Canım kader arkadaşıminşallah en yakın zamanda çift çizgi görürüz. Bizde varikosel belası vardı kabullenmek biraz zor oldu ama eşim ameliyat oldu geçen ay bende herşey temiz çıktı. Sizde ne sıkıntı var kuzum?
Aynen netten indiriliyor. Ah keşke keşke
Evet ya güzel tevafuk oldu.Ya ne tevafuk, ben ozelden sana böyle hitap ettim sonra gördüm mesajını, şaşırdın sende böyle hitap edince, tevafuk.
En azindan operasyon çıkmış aradan, inş daha kolay olur bundan sonrası.
Benim değerler düşük amh, fsh, uzun ara verdik, zorlaştı işler böyle.
Evet öyle çok teşekkür ederim. AmiiinÖnemli olan hamd olsun olması, Geçmiş olsun, Inş tüm kalpten isteyenlerede nasip olur
Benimde günler önce başlar.Yoo benim adet günüm gelir ağrım başlar ve hemen gelir ama daha önce hiç bu kadar erken gelmedi bende şaşırdım beklemiyordum
İlk ikisi dün sonuncu bugün beta da 8,5Canım dünkü testini de atar mısın merak ettimbu attıklarında çok net gözüküyor. Kan vermeye devam et bence
Bunda ben direkt gördüm
Kızlar kuruma çizgisi olabilir miSenin gerek yok görünüyor kiiiii
Hayır yumurtlama değil henüzKizlar ilk defa yaptim simdi yaptim bi 5 6 fakika olmuştur böyle ne demek koyulasiyor sanki durdukca kalonligo digeri gibi gozukuyor
Hm ee uygulamalar yanlis demekki ya oysa dogurganliga girdi gosteriyorHayır yumurtlama değil henüz
Hayır kuzum bu yumurtlama değil 2 saat sıvı alımına dikkat ettin mi?Sizce yumurtlama donemi degilmi
Ama 5 dk bile olmamıştı kiKızlar kuruma çizgisi olabilir mi
Değil canım birde düz bir yere koy testini yaptıktan sonra ve 10-15dk beklemelisinSizce yumurtlama donemi degilmi
Kiz dikkat ettim su almadım şuan morelim düştüHayır kuzum bu yumurtlama değil 2 saat sıvı alımına dikkat ettin mi?
Yumurtlama demek icin T cizgisi C kadar koyu ya da daha koyu olmalı
Evet canım uygulamalar çok yanlış bende de 10 gün önce diyodu daha yeni yumurtlama gördüm bak böyle olması gerekHm ee uygulamalar yanlis demekki ya oysa dogurganliga girdi gosteriyor
Benim adetle birlikte 14.gunum devam edimmi 7 tane almistim bugun yaptim 6 tane kaldi yapimmi hepsini birer gunDeğil canım birde düz bir yere koy testini yaptıktan sonra ve 10-15dk beklemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?