- 14 Aralık 2021
- 726
- 258
- 33
- 24
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.081
Nasil yani bugun aksam yaptim yarin oglen gibi yapsam olurmuYumurtlama 24 saat sürüyor o zaman bugun testi yaptıgın saatten önce yapmayı dene ve sabah ilk idrarla yapma sakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil yani bugun aksam yaptim yarin oglen gibi yapsam olurmuYumurtlama 24 saat sürüyor o zaman bugun testi yaptıgın saatten önce yapmayı dene ve sabah ilk idrarla yapma sakın
Terkeden çok oldu maalesef canım buralarıSelaaaam kızlar ne var ne yok ? Bir gün giremedim malum kimlerden güzel haber var .. gönderin teker teker
Ben buralardayım test yaptım attım gözlerim bana oyun oynuyor sanırım.hatta başka bir test daha yaptım ondada aynı durumu yaşadım buraya yükledim ilk yaptığımı ona bakarmısınSelaaaam kızlar ne var ne yok ? Bir gün giremedim malum kimlerden güzel haber var .. gönderin teker teker
Yaaa uzun zamandır foruma girmiyordum şimdi girince bildirimini gördüm bana regl olucam yazmışsın sanırım sonrasında pozitifi görmüşsün çok sevindim gerçekten ❤rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bizim gibi yıllarca bekleyenler için de dua eder misnNasip canım ama yine de regl olana kadar ihtimal vardır. Ben de yarın sabah yapıcam. Yüksek ihtimal Pazartesi regl olacam çünkü
O zaman bu ayki yumurtlaman mı bu?Eki Görüntüle 3026769 dün böyleydi canım bata 18 gün filan var bugün 10. Günüm
Bana gönderdiğini mi diyorsun canım? O na baktım şimdi yeni yaptığın nerde?Ben buralardayım test yaptım attım gözlerim bana oyun oynuyor sanırım.hatta başka bir test daha yaptım ondada aynı durumu yaşadım buraya yükledim ilk yaptığımı ona bakarmısın
36 yaş olur daha inş gençsin.Aynen ben 36 yaşındayım 1 kızım var 4 yaşında çok şükür birde kardeşi olsa inşallah
İnshaAllah bizde geçeriz anneler topigineTerkeden çok oldu maalesef canım buraları
EvetNasil yani bugun aksam yaptim yarin oglen gibi yapsam olurmu
Canim 50 yaşında bile var ohooo artık zor değil bu yaşlarda eskiksi gibi..36 yaş olur daha inş gençsin.
Ben 45 e giricem sayılır.
Var mı bu yaşta duyduğun hamile kalan?
Bende kardeş düşünüyorum inş nasip olur tekrar bizlerede
Senin çok olmamış korunmayalı inş tutar.
Ay Inş canım ya, doğal yoldan mı tüple mi var bildiğin?Canim 50 yaşında bile var ohooo artık zor değil bu yaşlarda eskiksi gibi..
Bilemedim valla senin hormonları10 gün oldu bugun bugünküde boyle
Neye şaşırdınız normal mi yoksa anormal mi böyle cikmasi anlayamadımBilemedim valla senin hormonları
Gebelik testi yapayım mi sizceBilemedim valla senin hormonları
Teşekkür ederim canim
Hafif var gibi ama bence umitlenme canım benimKizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha
Neyse yine aynısı gibi coooook ince bir çizgi var yok arası suyua tutunca yine aynı oldu
Ama tekrar söylüyorum ben gercekten diğerlerine de yapmıştım çıkmamıştı birşey..
Bu Dünkü diğerinden bir tık daha koyu göründü bana ... Siz ne diyeceksiniz ?
Birde şunu belirteyim .. başka marka test yok burdaki eczaneede (yurtdışında yim) Belki uzak olanlarda vardır burasi küçük şehir .. nette de kalmamış o istediklerimden..mecbur aynı testi yaptım..Eki Görüntüle 3026882 Eki Görüntüle 3026883 Eki Görüntüle 3026884 Eki Görüntüle 3026885
Ginnys -Arwen- Papatyamelo partalina_ Dilos6342 PrensesAriel Eflatun1Kelebek OKYANUS302 R Random3 Papatyamveben-Mavi
Rica ederim kuzuu ama sakın 10 dakika geçmeden eline alma ve hareket ettirmeTeşekkür ederim canim
Koyulaştı demiştin gebelik diye düşünmüştüm ama galiba yeniden yumurtlamışsın o yüzden şaşırdım sanırım nadiren oluyomuşNeye şaşırdınız normal mi yoksa anormal mi böyle cikmasi anlayamadım
gibi canım yine de sabırlı olKizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha
Neyse yine aynısı gibi coooook ince bir çizgi var yok arası suyua tutunca yine aynı oldu
Ama tekrar söylüyorum ben gercekten diğerlerine de yapmıştım çıkmamıştı birşey..
Bu Dünkü diğerinden bir tık daha koyu göründü bana ... Siz ne diyeceksiniz ?
Birde şunu belirteyim .. başka marka test yok burdaki eczaneede (yurtdışında yim) Belki uzak olanlarda vardır burasi küçük şehir .. nette de kalmamış o istediklerimden..mecbur aynı testi yaptım..Eki Görüntüle 3026882 Eki Görüntüle 3026883 Eki Görüntüle 3026884 Eki Görüntüle 3026885
Ginnys -Arwen- Papatyamelo partalina_ Dilos6342 PrensesAriel Eflatun1Kelebek OKYANUS302 R Random3 Papatyamveben-Mavi