• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selaaaam :KK24: kızlar ne var ne yok ? 😁 Bir gün giremedim malum 🙄 kimlerden güzel haber var .. gönderin teker teker 🤗
Ben buralardayım test yaptım attım gözlerim bana oyun oynuyor sanırım.hatta başka bir test daha yaptım ondada aynı durumu yaşadım buraya yükledim ilk yaptığımı ona bakarmısın

Nasip canım ama yine de regl olana kadar ihtimal vardır. Ben de yarın sabah yapıcam. Yüksek ihtimal Pazartesi regl olacam çünkü
Yaaa uzun zamandır foruma girmiyordum şimdi girince bildirimini gördüm bana regl olucam yazmışsın sanırım sonrasında pozitifi görmüşsün çok sevindim gerçekten ❤rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bizim gibi yıllarca bekleyenler için de dua eder misn🤲🌸

Ben buralardayım test yaptım attım gözlerim bana oyun oynuyor sanırım.hatta başka bir test daha yaptım ondada aynı durumu yaşadım buraya yükledim ilk yaptığımı ona bakarmısın
Bana gönderdiğini mi diyorsun canım? O na baktım şimdi yeni yaptığın nerde?

Aynen ben 36 yaşındayım 1 kızım var 4 yaşında çok şükür birde kardeşi olsa inşallah 🤲
36 yaş olur daha inş gençsin.
Ben 45 e giricem sayılır.
Var mı bu yaşta duyduğun hamile kalan?

Bende kardeş düşünüyorum inş nasip olur tekrar bizlerede🤲
Senin çok olmamış korunmayalı inş tutar.

36 yaş olur daha inş gençsin.
Ben 45 e giricem sayılır.
Var mı bu yaşta duyduğun hamile kalan?

Bende kardeş düşünüyorum inş nasip olur tekrar bizlerede🤲
Senin çok olmamış korunmayalı inş tutar.
Canim 50 yaşında bile var ohooo artık zor değil bu yaşlarda eskiksi gibi..

Kizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha😂😂😂

Neyse yine aynısı gibi coooook ince bir çizgi var yok arası suyua tutunca yine aynı oldu :KK70::KK70:
Ama tekrar söylüyorum ben gercekten diğerlerine de yapmıştım çıkmamıştı birşey..

Bu Dünkü diğerinden bir tık daha koyu göründü bana ... Siz ne diyeceksiniz ?

Birde şunu belirteyim .. başka marka test yok burdaki eczaneede (yurtdışında yim) Belki uzak olanlarda vardır burasi küçük şehir .. nette de kalmamış o istediklerimden..mecbur aynı testi yaptım..
IMG_20220315_180208.jpg
IMG_20220315_180255.jpg
IMG_20220315_180450.jpg
PicsArt_03-15-06.17.50.jpg

Ginnys Ginnys -Arwen- -Arwen- Papatyamelo Papatyamelo partalina_ partalina_ Dilos6342 Dilos6342 PrensesAriel PrensesAriel Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek OKYANUS302 OKYANUS302 R Random3 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi

Kizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha😂😂😂

Neyse yine aynısı gibi coooook ince bir çizgi var yok arası suyua tutunca yine aynı oldu :KK70::KK70:
Ama tekrar söylüyorum ben gercekten diğerlerine de yapmıştım çıkmamıştı birşey..

Birde şunu belirteyim .. başka marka test yok burdaki eczaneede (yurtdışında yim) Belki uzak olanlarda vardır burasi küçük şehir .. nette de kalmamış o istediklerimden..mecbur aynı testi yaptım..Eki Görüntüle 3026882 Eki Görüntüle 3026883 Eki Görüntüle 3026884 Eki Görüntüle 3026885

Ginnys Ginnys -Arwen- -Arwen- Papatyamelo Papatyamelo partalina_ partalina_ Dilos6342 Dilos6342 PrensesAriel PrensesAriel Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek OKYANUS302 OKYANUS302 R Random3 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
Hafif var gibi ama bence umitlenme canım benim

Yok

Birde şunu belirteyim .. başka marka test yok burdaki eczaneede (yurtdışında yim) Belki uzak olanlarda vardır burasi küçük şehir .. nette de kalmamış o istediklerimden..mecbur aynı testi yaptım..Eki Görüntüle 3026882 Eki Görüntüle 3026883 Eki Görüntüle 3026884 Eki Görüntüle 3026885

gibi canım yine de sabırlı ol

Back