- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.061
Hayır canım lh testim böyle yumurtlama oldu zaten dün de çatladı bugun yaptım test baya silikti bak 2 gün önce yumurtlama testşm böyleBu lh testi değilmiydi zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım lh testim böyle yumurtlama oldu zaten dün de çatladı bugun yaptım test baya silikti bak 2 gün önce yumurtlama testşm böyleBu lh testi değilmiydi zaten
Adetin bittiği zaman teste başlaman lazımdı canım inan o uygulamalar çok saçma tutmuyor asla insan vucudu robot degil ne zaman yumurtlama olucagı hiç belli olmuyor
Anladım canım hayırlısı yaTabiki testlere adet biter bitmez başlıyorsunuz bir sonraki adete kadar devam edin yeni yapmaya başladıysanız ben bir yıldır kullanıyorum bu şekilde
Aynen ben 36 yaşındayım 1 kızım var 4 yaşında çok şükür birde kardeşi olsa inşallahBenimde sana yakın, insan üzülüyor haliyle.
Aynı dileklerle yola çıkmakAynen ben 36 yaşındayım 1 kızım var 4 yaşında çok şükür birde kardeşi olsa inşallah
Hiç herhangi bir belirti yaşadınız mı?İlk ikisi dün sonuncu bugün beta da 8,5
Kaç gün var bata?
Dün veya daha öncede böyle miydi koyü?
İki kere midemden su geliyor gibi oldu kusacak gibi. Sigara içerdim kokusu kötü geldi. Halsizlik birazHiç herhangi bir belirti yaşadınız mı?
Su alımına dikkat etmediysen bugün yine test yap. Testten 2-3 saat önce sıvı alma idrarını tut ama sıvı aldıysan bi yarım saat sonra idrar yapıp tut. Bir de testi yapıp eline alma sakın düz zemine koy 10 dakika bekleKiz dikkat ettim su almadım şuan morelim düştü
Fotoğraf varsa atar mısın kuzumPembeyuvam var mı bir gelişme canım batımız aynı gündü ve sen de geciktin diye hatırlıyorum ben hala regl olmadım göğüslerim çok fena sızlıyor sabah kaset test yaptım gözleri kör eden bir çizgi gördüm gibi ama gözlerimin benimle oyun oynuyor olma ihtimali daha yüksek perşembe kan testi vereceğim artık kesin çözüm
Tamam canim yarin denim yine sabah denesem olurmuSu alımına dikkat etmediysen bugün yine test yap. Testten 2-3 saat önce sıvı alma idrarını tut ama sıvı aldıysan bi yarım saat sonra idrar yapıp tut. Bir de testi yapıp eline alma sakın düz zemine koy 10 dakika bekle
Yumurtlama 24 saat sürüyor o zaman bugun testi yaptıgın saatten önce yapmayı dene ve sabah ilk idrarla yapma sakınTamam canim yarin denim yine sabah denesem olurmu
Orjinali yok canım ya oynanmış halini atayım o kadar oynadım resimle anca hayalet çizgi belirdi bir şey çıkacağını sanmıyorum da umut işteFotoğraf varsa atar mısın kuzum
Adetin geçince yap en iyisi canım ben bir şey görmedimOrjinali yok canım ya oynanmış halini atayım o kadar oynadım resimle anca hayalet çizgi belirdi bir şey çıkacağını sanmıyorum da umut işte
Zaten öyle pek görünecek bir şey yok canım belki geç döllenme filan olmuştur diye umut ediyorum bakalım artık kan testinden sonra belli olacakAdetin geçince yap en iyisi canım ben bir şey görmedim