• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım benim bir daki ay hamile olmassam fazla alirim ovulasyon testi simdi 6 tane kaldi ya yaparsam pik gormessem ay stres ev öyle stres yapıyor bu öyle
Canım stres yapıcaksan bence gunasırı ilerle bir daha ki ay stres iyi değil böyle durumlarda

Tamam canım benim bir daki ay hamile olmassam fazla alirim ovulasyon testi simdi 6 tane kaldi ya yaparsam pik gormessem ay stres ev öyle stres yapıyor bu öyle
Bir gebenin günlüğü var instagramda o çok kaliteli ovulasyon testi satıyor ve yorumluyor testi ordan alabilirsin 30 tane ov.testi+ 2 adet de hamilelik testi hediye ediyor 120₺

İnşallah almana gerek kalmaz kuzum😍 bir de akıntını takip et
İnşAllah canım benim gecen oldu biraz dedim agrimda oldu kasik ama degerlendiiryoruz zaten bu uygulamayi takip ederek degerlendirim testleri uygulamadaki dogurganlik yumurtlama gostermesi gunu bitince ertesi gununde ovulasyon testine baslarim napim

İnşAllah canım benim gecen oldu biraz dedim agrimda oldu kasik ama degerlendiiryoruz zaten bu uygulamayi takip ederek degerlendirim testleri uygulamadaki dogurganlik yumurtlama gostermesi gunu bitince ertesi gununde ovulasyon testine baslarim napim
Adetin bittiği zaman teste başlaman lazımdı canım inan o uygulamalar çok saçma tutmuyor asla insan vucudu robot degil ne zaman yumurtlama olucagı hiç belli olmuyor

Eklentiler

• 4F529C9D-A3FA-4B2A-ACA7-D99D36E0986D.jpeg
    4F529C9D-A3FA-4B2A-ACA7-D99D36E0986D.jpeg
    468,4 KB · Görüntüleme: 54
Benim adetle birlikte 14.gunum devam edimmi 7 tane almistim bugun yaptim 6 tane kaldi yapimmi hepsini birer gun
Tabiki testlere adet biter bitmez başlıyorsunuz bir sonraki adete kadar devam edin yeni yapmaya başladıysanız ben bir yıldır kullanıyorum bu şekilde

Bu dünkü testim canım ya ilk 10 dakikada çok ama çok hafif gölge vardı gittikçe de koyulaştı ama yok hamile değilim ya daha yeni yumurtlama gördüm çünkü
Bu lh testi değilmiydi zaten

Back