Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pembeyuvam var mı bir gelişme canım batımız aynı gündü ve sen de geciktin diye hatırlıyorum ben hala regl olmadım göğüslerim çok fena sızlıyor sabah kaset test yaptım gözleri kör eden bir çizgi gördüm gibi ama gözlerimin benimle oyun oynuyor olma ihtimali daha yüksek perşembe kan testi vereceğim artık kesin çözüm

Kiz dikkat ettim su almadım şuan morelim düştü
Su alımına dikkat etmediysen bugün yine test yap. Testten 2-3 saat önce sıvı alma idrarını tut ama sıvı aldıysan bi yarım saat sonra idrar yapıp tut. Bir de testi yapıp eline alma sakın düz zemine koy 10 dakika bekle

Fotoğraf varsa atar mısın kuzum

Merhaba ben 26. Gün yumurtlama gördüm yumurtlamadan 1 gün öncesini ve çatlama gününü değerlendirebildim sadece. yumurtlama günü ilişki olmadığı için gebelik oluşmaz mı?

Kızlar bir şey soracağım. Geçtiğimiz hafta şehir dışındaydım eşimle yaklaşık 1 hafta birlikte olamadık. Döndüğüm gün yani geçen cumartesi günü ovulasyon testime göre yumurtlama gördüm ve değerlendirdik. Aklıma takılan şey şimdi 1 haftanın üstüne ilk ilişkimiz yumurtlama günüme denk geldi. Sperm kalitesi düşmüş müdür spermler dışarı atılmadıkça bayatlıyor diyolar ya. Hamile kalma ihtimalim nedir sizce?

Fotoğraf varsa atar mısın kuzum
Orjinali yok canım ya oynanmış halini atayım o kadar oynadım resimle anca hayalet çizgi belirdi bir şey çıkacağını sanmıyorum da umut işte

Eklentiler

• 125BFE30-AB70-40E3-B203-D8BB43DEF59B.jpeg
    175,6 KB · Görüntüleme: 54
  • 7A96E649-8873-4FEF-AFC4-F83A0680A08C.png
    366,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 38673111-3495-4446-976E-A178E3E9A00C.jpeg
    185 KB · Görüntüleme: 49
Selaaaam kızlar ne var ne yok ? Bir gün giremedim malum kimlerden güzel haber var .. gönderin teker teker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…